ciroba de vacuta cu bors
Pagina 5 din 5
Se curata cartofii ,se taie cuburi si se pun la fiert,peste ei adaugam gogosarul ,tocat marunt,morcovul tocat marunt si ceapa,tocata marunt si prajita,cand legumele sunt fierte adaugam peste ele pasta de tomate,sare dupa gust si borsul de tara si lasam sa traga un clocot dupa care vom adaugam patrunjel si leustean.Urzica o spalam si o punem la fiert sa traga un clocot,dupa care o scurgem de apa si o tocam marunt,o adaugam la final peste ciorba de legume.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... o razatoare fina cu zaharul, uleiul, borsul, adaugati fiana in ploaie si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... au fiert legumele, adaugati si borsul si eventual (daca doriti) si ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... fiind aceasta ciorbita delicioasa, acest bors de peste cu bulion de ... si taiate cubulete) - 500 ml. bors - 4 linguri pline cu orez - 3, 4 linguri ... de minute. Se pune apoi borsul care a fost pregatit dinainte: se ... dupa aceea se adauga ciorbei (borsul nu se pune "crud" in ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... o legatura intreaga; - 1-2 linguri praf de bors cu legume de la Delikat ... sfarsit se pune praful de bors, se amesteca si se mai ...
Reţetă de pe seys-kitchen.blogspot.com
... a primaverii din Bucovina, gatita cu bors de-adevaratelea de putina, inmultit ... blid ciobit pe margine, acest bors organic este un omagiu adus ... de minute Ingrediente: 3 litri de bors 2 maini de urzici tinere 2 legaturi ... folositi orez). Puneti la fiert borsul impreuna cu 5 litri de apa ... si leusteanul. Potriviti de sare. Borsul cu verdeturi de primavara se ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... pasta concentrata de rosii 1 l de bors sau corcoduse congelate Vegeta 1 lgt ... greu, punem rosiile, iarasi verdeata, borsul oparit si mai lasam sa ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Ingrediente 0,4 kg carne de vita cu os 1,5 kg varza proaspata 4 cartofi 1 ceapa 5-6 rosii 2-3 ardei grasi 1-2 morcovi 2 linguri de ulei verdeata foi de dafin sare piper Mai intai se pune carnea la fiert la foc mic si se spumeaza pe parcurs. Apoi se adauga pe rand cartofii taiati cubulete, varza taiata subtire, ardeii si morcovii. Se adauga verdeata: dafin, marar si patrunjel. La sfarsit daca vreti puteti sa puneti si smantana. Reteta din Gradina Imperiului .
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Dupa un Craciun cu porc Vreau sa mananc ceva usor. Atentia acum mi-o-ntorc Catre o ciorba cu efect linistitor.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... cald. Dupa 24 ore, cand borsul s-a limpezit, se poate folosi pentru ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pune uleiul la incins, impreuna cu ceapa, usturoiul si chimenul si se mesteca, in jur de patru minute, pana in momentul in care ceapa devine aurie. Dupa se adauga sfecla, varza, cartofii, telina, morcovul, frunzele de dafin, sarea si piperul. Se fierb ingredientele la foc mediu, aproximativ 10 minute, pana cand sfecla se inmoaie. Se adauga pasta de tomate si zaharul brun. In tot acest timp, continuati sa amestecati. Adaugati apoi apa, reduceti focul si lasati sa fierba timp de 40 minute....
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... daca la carciumi se foloseste borsul de casa (sau ma rog ... de apartament si mai mereu bors de casa, l-am folosit din ... - praz - morcovi - suc de rosii - bors - leustean (mergea mai bine niste ... . Adaugam si coastele afumate, punem borsul, potrivim de sare si piper ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Ingrediente: 1 tacam de pui 1 ceapa mare 2 morcovi 1 telina 1 pastarnac 1 cana de orez 500 ml bors 1 legatura leustean sare Mod de preparare: Carnea se fierbe separat. Intre timp se curata si se dau legumele pe razatoarea mare si se adauga in zeama cand carnea e pe jumatate fiarta. Se lasa la foc mic cca 15 min, dupa care se adauga orezul. Cand toate au fiert, se pune borsul, leusteanul si se potriveste de sare si se mai lasa la foc mic 5 min. Enjoy!
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Se pun la fiert într-o oala cu apa frunze de loboda, frunze de sfecla, cozi de ceapa verde, marar, patrunjel, dupa gust si leustean, taiate marunt. Se adauga borsul strecurat, sarea, zaharul si orezul ales si spalat. Se lasa sa fiarba. Se serveste simpla, iar daca nu tii post, o poti drege cu un galbenus si cu o lingura de smântâna.
Reţetă de pe retete.eva.ro
In vasul de framantare se adauga untura, apoi se adauga borsul incalzit, drojdia, sarea, coaja de lamaie si faina cat cuprinde sa iasa un aluat asemanator celui de cozonac ca si consistenta. Eu las cam jumatate de ora la crescut. Apoi intind foaia, tai in triunghiuri, pun umplutura si rulez. Se pune tava la cuptorul preincalzit, depinde de fiecare aragaz cat lasi, eu de exemplu, las circa 20-25 minute. Se pudreaza calde.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cateva clocote si am pus borsul. Dupa ce s-a integrat si el ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... verde - ardei gras - cartofi - telina - bors - sare - ou pentru zdrente (optional ... , optional sucul de rosii si borsul si lasam sa fiarba la ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Se curata ceapa, se taie marunt si se pune la fiert intr-o oala cu 1l de apa. Apoi se curata cartofii, se taie cuburi si se adauga in oala ce fierbe. Urzicile curatate si spalate bine se adauga la restul legumelor. Se fierbe pana ce legumele se inmoaie. Apoi adaugam si orezul si odata cu el si borsul care a fost fiert inainte. Cand e gata si orezul adaugam sare, pasta de tomate, ulei, dam inca un clocot si gata. La final adaugam nitel leustean
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gustul dorit. Condimentez, acresc, cu bors acru din tarate, mai las ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fragezeste, dupa care se adauga borsul si leusteanul. Se poate servi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro