Cauta in 20.692 retete
... mancare de mazare, ciuperci si branza in orice perioada a anului, deoarece ... fata frigului. Ingrediente: 5 cani de ciorba de legume sau 3 cani de ... 250 g orez 1 1/2 cana mazare 30 g branza razuita sare de mare si ... Mod de preparare: 1. Se incalzeste ciorba intr-o cratita si se pastreaza ... 2 minute. 3. Se toarna o cana de ciorba calda, se amesteca si se ... pana cand se termina toata...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , tocat; 1/4 lingurita cimbru; 125 grame branza cheddar, taiata cuburi; sare, piper ... . 8. La final, adauga cubuletele de branza cheddar si patrunjelul, pentru ornat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 1/2 l bors, zer acru de la branza de vaci, zeama sau sare ... substanta acra, completind lichidul, ca ciorba sa fie potrivit de deasa ... faina (10 g la litrul de ciorba). Faina se freaca cu 1-2 linguri ... rece si se pune in ciorba sa fiarba citeva clocote. Se ... rece, se dilueaza cu putina ciorba fierbinte si se toarna peste restul de ciorba cu care se amesteca si apoi se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... impreuna cu cateva felii de branza, este un pranz excelent. Spor ... tocata sau taiata felii; 6 cani ciorba de legume, supa concentrata sau ... ceapa se rumeneste. 2. Se adauga ciorba si celelalte ingrediente, fara sarea ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , patrunjel, boranta, brustur negru); 1 lingura branza de vaci; 3 lg. migdale fin ... morcov impreuna cu plantele tocate, branza de vaci, migdalele macinate, cateii ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in felii subtiri 100 g toffu (branza din lapte de soia), taiata ... , despre gastronomie Fructe de mare Ciorba de fasole pe ciolan Mancarea ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 30 ml untdelemn. Umplutura: 1/4 kg branza telemea, un ou, 50 g unt ... asemenea, se pot amesteca 150 g branza de vaci cu 50-100 g branza telemea, la care se adauga oul, faina, mararul verde sau ... se servesc ca prim fel, in loc de supa sau ciorba ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... suplimentara de gust. Supe si ciorbe > Supa de peste pentru mahmuri ... > Gerbeaud cu miere > Placinta cu branza din Buda > Clatite in maniera ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mai mult, precum supele sau ciorbele, adauga plantele aromate sau condimentele ... condimentarea preparatelor pe baza de branza sarata, a pastelor si a omletelor. Dafinul ... pentru aromarea unor alimente precum branza, produse de panificatie, prajituri, supe ... . Adesea telina este folosita la ciorbe, supe sau la prepararea conservelor ... . Incearca mararul cu alimente precum varza, ciuperci,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... usturoi tocat 1 lingura faina 1/2 cana ciorba de legume sau supa din conserva 250g paste fainoase (spaghete) 1/4 cana branza taiata cuburi mici 2 linguri branza rasa 1/2 cana lapte 1/8 lingurita nucsoara 2 linguri patrunjel proaspat, tocat 1 1/2 cana ... amesteca, dupa care se adauga ciorba de legume si se lasa ... de 3 minute. 4. Se fierb spaghetele. 5. Se combina branza taiata cuburi cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... acestei supe crema fina de branza (incercati Philladelphia), putin acrisoara, usor ... , o lingurita de crema fina de branza, care in contrast cu dulceata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... foaia in patrate de 5/5 cm. Branza telemea, desarata 2-3 ore in apa ... asemenea, se pot amesteca 150 g branza de vaci cu 50-100 g branza telemea, la care se adauga oul, faina, mararul verde sau ... , in loc de supa sau ciorba. - Aluatul: 2 oua mari, 150 g faina ... , 30 ml untdelemn. Umplutura: 1/4 kg branza telemea, un ou, 50 g unt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Conopida se desface in buchetele si se fierbe in apa cu sare, pâna când se înmoaie, dupa care se scurge. În acelasi timp, pui untul într-o tigaie, la foc mic. Adaugi peste el ceapa maruntita si lasi câteva minute pe foc, amestecând continuu. Mai apoi, torni cele 3 cesti de lapte lent si amesteci, urmate de ceasca de iaurt. Acum ia jumatate de conopida si toac-o marunt, pentru o obtine o crema de conopida. Adauga peste ea amestecul din tigaie si o anumita cantitate de apa fierbinte,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Caleste ceapa cu uleiul într-o oala la foc mediu. Adauga apoi faina, mestecând, si apoi urmatoarele 6 ingrediente. Mesteca pâna când supa devine cremoasa. Se reduce focul si se mai lasa 10 minute, mestecând. Adauga apoi brânza si smântâna. Lasa pe foc pâna când se topeste brânza. Se serveste calda.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Caleste ceapa în unt. Adauga faina si lasa la foc 3-4 minute, timp în care mesteci. Toarna apa fiebinte si cuburile concentrate si lasa la foc mic câteva minute, apoi adauga si laptele. Adauga brânza si da focul mare. Orneaza cu patrunjel prospat tocat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , germeni de legume sau cereale. Ciorba naturista , dintr-un morcov, telina ... ceapa si verdeturile taiate marunt, branza maruntita, pulberile, untul frecat si ... frecat spuma se amesteca cu branza bine maruntita, frunzele fragede de ... chimion, 1/2 lingurita pulbere de alge. Branza bine maruntita, se trece prin ... maruntesc fin, se amesteca cu branza maruntita, untul frecat spuma, pulberile ......
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se incalzeste intr-o oala, supa de pui, apoi se amesteca intr-un bol carnea cu branza parmesan, oul, firimiturile de paine, patrunjelul, sarea si piperul. Se da supa in clocot, apoi se fac din amestecul obtinut bilute mici, care se pun in supa. Se fierbe totul pana cand acestea incep sa se ridice la suprafata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... supa. Peste paine , o mana de branza care se topeste/rumeneste frumos ... sa fie destul pentru ca branza sa devina din alba-branzoasa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se incalzeste intr-o oala, supa de pui, apoi se amesteca intr-un bol carnea cu branza parmesan, oul, firimiturile de paine, patrunjelul, sarea si piperul. Se da supa in clocot, apoi se fac din amestecul obtinut bilute mici, care se pun in supa. Se fierbe totul pana cand acestea incep sa se ridice la suprafata. Timp de preparare: 40 de minute Portii: 4
Reţetă de pe retete.eva.ro
... zi cu zi sub forma de salate, supe, ciorbe, simple cu branza sau mozzarella si lista poate continua. Dar te ...
Reţetă de pe retete.eva.ro