Cauta in 21.294 retete
Toate Ingredientele umede Si uscate se pun in bolul robotului MasterChef Gourmet de la Tefal. Se fixeaza paleta de mixat si se seteaza robotul la viteza 3. Intre timp, se preincalzeste cuptorul la 180 de grade. Se pregateste tava de briose. Compozitia rezultata se pune tava, peste care se Adauga fructele. Fiecare briosa sa umple 3/4, astfel încât sa aiba loc sa creasca. Se seteaza cuptorul la 175 de grade si Se introduce tava pentru 30-35 minute. Briosele sunt gata Când au trecut testul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se portioneaza carnea pentru a fi tocata prin masina de tocat carne, se spala si se toaca prin masina.Se curata 2 capatani de usturoi, se zdrobeste pana obtinem o pasta si se adauga peste compozitie. Adaugam condimentul pentru carnati, cimbrul sfaramat in palma, sarea, boiaua, amestecam, gustam si mai completam cu ce lipseste. Amestecam foarte bine sa se omogenizeze compozitia, pregatim masina de tocat la care atasam dispozitivul pentru carnati de calibru oaie si facem carnatii, avand grija...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... preparare: Se taie felii ficatul porcului si se pune in apa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne de porc, sare, cimbru, o capatana usturoi, 2 cani otet, grasime ... cimbrul. Se sareaza. Carnea de porc se freaca bine cu zeama ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... buturele de porc marisoare(peste un kg. fiecare), un pachet de ... , dafin, 300 gr. pulpa de porc sau de vitel. Mod de ... de carne slaba pulpa de porc sau o felie subtire de cotlet ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... : Se ia un but de porc sau jumatate de but, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
100 gr. boabe de floricele, 2 linguri de ulei de porumb, 1 lingurita sare, 200 gr. zahar tos, 100 gr. unt taiat in bucatele Mod de preparare: Se fac floricelele. Se sareaza. Se arde zaharul pana ajunge sa aiba culoarea maro deschis. Se adauga untul, zaharul si se fierbe amestecand continuu. Se adauga floricelele de porumb, se amesteca. Se rastoarna floricelele intr-un vas in care s-a pus hirtie absorbanta, se desprind floricelele unele de altele si se lasa sa...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Carnea se taie bucati potrivite sau felii (nu se sareaza), se aseaza intr-o cratita cu putina grasime bine infierbantata si se lasa pe foc potrivit pana incepe sa prinda crusta, apoi se intoarce pe toate partile. Aceasta crusta se formeaza prin coagularea substantelor albuminoide si nu permite scurgerea sucului din carne. Dupa ce carnea s-a rumenit putin, se adauga
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... untdelemn sau 50 g unt, 25 g faina ,frunze de patrunjel,telina si ... fiert ,deoarece se va adauga faina frecata cu sucul sau pasta ... a fiert citeva clocote impreuna cu faina si s-a legat ca o smantana subtire ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de vaca, 1/4 kg. . carne de porc, 1 1/2 litru zeama de varza, 5-6 cepe ... . Se formeaza in miini, cu faina, cocoloase de marimea nucilor, care ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... potrivita pentru snitele, carne de porc si pui. Ingrediente si cantitati: 250 grame de porumb din conserva 1 lingura cu faina 3 linguri cu smantana 1 canita cu lapte ... intr-o tigaie, adauga o lingura cu faina si, imediat ce se leaga ... putin si adauga smantana. 2. Pune porumbul in sos, adauga patrunjelul fin ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se încinge în prealabil cuptorul. Se amesteca ingredientele uscate, dupa care se adauga pe rând celelalte ingrediente si se amesteca bine toata compozitia. La final se integreaza stafidele si curmalele. Se toarna câte doua linguri în formele pentru copt si se lasa la cuptor aproximativ o jumatate de ora.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 1 lingura grasime, 5 cepe mici, 5 lingurite faina, 1 pahar vin, sare, piper, 1 foaie ... . Se adauga ceapa taiata subtire, faina si se amesteca bine. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Se pregateste carnea de porc asezonand-o cu sare,piper,condimentele ,cimbrul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Morcovii se taie felii, cepele se taie în sferturi, ciupercile întregi, iar cateii de usturoi în jumatati si se asaza pe fundul unei tavi potrivite ca adâncime. Carnea se condimenteaza cu sare si piper si alte condimente care va plac si se asaza pe patul de legume. Se adauga apa si vinul în tava apoi se acopera cu folie de aluminiu. Se înteapa folia în câteva locuri cu o scobitoare, pentru a permite aburului sa iasa si se introduce la cuptor la 170 de grade Celsius timp de 90 de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de usturoi,1 kg spanac,20 g faina,,1/4 l suc de rosii sau pasta ... ,fara sa se lege cu faina .Daca are mai mult sos,se freaca o lingurita rasa de faina cu o lingura de apa rece ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. carne de porc, 1 kg. bame conservate in bulion, 2 cepe, 1 lingura ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... usturoi, 1/4 l suc de rosii, 25 g faina, 10 fire ceapa verde sau ... s-a fragezit bine carnea, se freaca faina cu sucul de rosii rece ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
50 gr. unt, 2 linguri pline faina, 3 cesti lapte rece, 2 linguri zahar ... sa fie incins. Se adauga faina pana ce este toata cuprinsa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1.Intr-un recipient de plastic (sau aluminiu)punem carnea,o saram,piperam,praf de usturoi si iaurt.Aceasta o lasam la macerat pana cand veti face snitelele.(eu le-am pus cu o seara inainte) 2.Puneti o tigaie la incins cu ulei si intre timp puneti intr-un castron fulgi,pe care ii mai zdrobiti si pesmet. 3.Luati bucata de carne (asa cu iaurt cu tot) si o presati cu fulgi de porumb.Puneti la prajit la foc moderat.Intoarceti de mai multe ori daca este nevoie. Pofta buna!!!!!!!
Reţetă de pe retete.eva.ro