Cauta in 21.294 retete
... ajuta si sa cureti mai usor porumbul dupa coacere. Se pune porumbul pe gratar, se acopera si se lasa sa se gateasca ... descopera, se întorc stiuletii de porumb si se mai lasa înca ... negre pe toate partile, iar porumbul este expus direct la caldura ... matasea ramasa. Aceasta reteta de porumb copt merge perfect cu sare si unt. Iar porumbul ramas poate fi depozitat într-un...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se taie carnea de porc cubulete mici si se fierbe aproximativ ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteci faina cu untul si apa calduta, pui si sarea si ... minute. Speli apoi muschiul de porc si-l dai la cuptor intr ... cu ciuperci, apoi muschiul de porc rumenit putin si rulezi strans ... un platou. - Pentru aluat: 300 g faina, 150 g unt, 1/2 lingurita sare, 1 ceasca ... , piper, sare, 1 kg muschi de porc. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se frig cotletele pe ambele parti si se asaza pe un platou unul langa celalalt.Fiecare rondea de ananas se da prin faina ou si apoi iar prin faina si se pune la prajit pe ambele parti in ulei cat sa le acopere;dupa ce se fac aurii se scot si se asaza peste cotlete. Se servesc alaturi de un pahar de vin alb demisec. - 4 cotlete de porc, 4 rondele de ananas din compot, ulei, un ou, faina. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
350 g piept de porc sarat, 1 lingura faina, 1 ou, 2 linguri pesmet alb, 1/2 ceasca ulei, mustar, sare Mod de preparare: Carnea sarata, inainte de a fi consumata, se tine 24 ore in apa rece, care se schimba de citeva ori. Pieptul desarat se fierbe 1 1/4 ore in apa clocotita cu putina sare. Se lasa sa se raceasca, se taie felii, se trece prin faina, ou batut si pesmet alb. Se prajeste in ulei mult, ca si cartofii. Mod de servire Se serveste...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg pulpa porc, 2 cepe, 5 castraveti murati, 1 lingura faina, 1 lingura bulion, 1 lingura untura, 1 ceasca zeama ... : Se pregateste carnea. Se adauga faina la carnea inabusita, cu ceapa ... se folosesc opt castraveti, o lingurita faina, 75g unt, 1/4 kg rosii, patrunjel ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de snitele, se trece prin faina si se inabusa in ulei ... portii: 1.200 kg carne de porc pentru fripturi, 100 ml vin, 100 g faina, 500 g spaghete, 200 ml supa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se strecoara porumbul, se infierbanta in unt si se prajeste pana scade zeama. Se presara faina si se stinge cu atata ... cu caimac. Daca se foloseste porumb din conserva, acesta se inabusa ... zeama de tot, se presara faina si se procedeaza in continuare in acelasi fel. - 500 g porumb fiert, 50 g unt, 1 lingura de faina, 100-200 ml lapte, 100 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... inca 5 minute. Se adauga fasolea, porumbul congelat si puiul. Se mai ... . Intr-un castronel, se amesteca faina cu citeva linguri de sos ... vin, 500 ml supa, 250 g porumb congelat, 1 conserva de fasole lima (250 g), 2 linguri de faina, 1 lingura de sos Worcestershire, 1/4 legatura ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pregateste carnea. Se adauga faina la carnea inabusita, cu ceapa si grasime, se stinge cu putina zeama de carne sau de zarzavat. Se adauga castravetii taiati si spalati in mai multe ape si bulionul desfacut in apa cu un virf de lingurita de boia de ardei dulce. Se fierbe pina ce scade sosul si se moaie castravetii. In acelasi mod se prepara si rata cu castraveti murati, in care caz la o rata se folosesc opt castraveti, o lingurita faina, 75g unt,
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... rulourile rezultate se dau prin faina, apoi prin ou, dupa care ... auriu inchis. - 500 g muschi de porc, 400 g susan, sare, piper, cascaval ... sunca presata, delicat, 3 oua, 200 g faina. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
În prima faza iaurtul se sareaza-pipereaza-boiaza si se amesteca bine cu zeama de lamâie. În acest amestec se aseaza pastravii si se lasa o ora la rece. În paralel, pesmetul se pune peste fulgii de porumb usor farâmitati, iar prin acest amestec se tavalesc pastravii care mai apoi se prajesc în ulei pâna devin crocanti. Preparatul se serveste cu rosii taiate cubulete, usturoi zdrobit, sare si patrunjel verde.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , cand mancarea e aproape gata, adaugi faina amestecata cu bulionul si mai ... opresti focul. - 800 g carne de porc (mai putin grasa), castraveti murati ... , ardei, verdeata), 1 lingura bulion, 1 lingura faina, 1 legatura verdeata. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingrediente: o pulpa de porc 1/2 cana de dulceata de pere 3 linguri de ... putin obisnuita! Cand auzi de porc cu dulceata crezi ca este ... condimentele si ungeti pulpa de porc, dupa ce ati crestat-o in ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Carnea de porc se sareaza si se lasa deoparte timp de jumatate de ora. Se asaza apoi într-o tava, se toarna 5 linguri de apa si se presara chimenul. Se pune la cuptor, la foc potrivit. Se unge din când în când cu zeama din tava. Daca aceasta scade, se mai adauga o lingura sau doua de apa. Se tine la cuptor aproximativ doua ore, pâna ce carnea este moale si bine patrunsa. Se taie felii si se serveste cu sosul din tava.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se raceasca bine.Intestinele de porc se curata foarte bine ,se ... apa si incepem sa umplem chisca cu aceasta compozitie,umplem in ... % restul completam cu apa,legam chisca la ambele capete si o punem ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Carnea tocata de porc se pune în tigaie la calit în ulei timp ... serveste alaturi cu carnea de porc peste orezul fiert. Pofta buna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Coace porumbul la jar pe toate partile. Marunteste brânza laolalta cu fulgii de chili, chimionul macinat si cu verdeata, apoi pune amestecul într-un platou larg. Când porumbul s-a copt, unge stiuletii cu unt imediat dupa ce îi iei de pe gratar si apoi tavaleste-i bine prin brânza condimentata. Porumbul se serveste imediat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si se da prin 3 linguri faina, amestecate cu sare si piper ... sfarsit, se presara restul de faina desfacuta cu putina apa. Se ... pentru circa 1 ora. - 4 felii snitel de porc (circa 175 g fiecare), 5 linguri faina, sare, piper, 3 linguri ulei, 750 g ciuperci ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pentru început, se curata si se feliaza portocalele, dupa care se calesc în unt. Apoi se prajeste orezul în grasimea rezultata, iar în momentul în care acesta prinde o culoare aurie se acopera cu apa si se lasa la fiert, fara a se amesteaca. În acest timp, mazarea si porumbul se pun la scurs, gogosarii se feliaza, iar tonul trebuie maruntit. Dupa ce a fiert orezul, se amesteca alaturi de celelalte ingrediente si se adauga sare si piper, dupa gust. maioneza se adauga...
Reţetă de pe retete.eva.ro