Cauta in 21.294 retete
... restul se pastreaza pentru uns checul inainte de coacere.Tapetati o forma ... si pesmet si asezati compozitia checului picant din piept de pui ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ulei o forma mai mica pentru chec. Se mixeaza bine untul, dupa ... . Se toarna compozitia în tava pentru chec si se lasa la cuptor ... de minute. Dupa ce s-a racit checul se poate face o glazura acrisoara ... pudra. Se toarna aceasta glazura acrisoara peste chec, dupa ce s-a racit ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de cocos pentru presarat peste chec Mod de preparare: Se separa ... . Se toarna in forma de chec ( daca se foloseste hartie de ... apa si se toarna peste chec. Se baga la cuptor (care ... cind o scobitoare introdusa in mijlocul checului iese curata. Cind este gata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
100 gr. carne de vaca sau de pasare fiarta, zarzavat fiert (1 buc. morcov, 1 buc. radacina patrunjel, 1 buc. telina), 1 buc. cartof mare fiert, 1 buc. mar nearomat, sos de maioneza dietetic, patrunjel verde Mod de preparare: Se taie in cuburi carnea si legumele. Se rade marul. Se amesteca toate ingredientele cu sosul de maioneza preparat cu multa zeama de lamiie. Mod de servire Se serveste presarata cu patrunjel verde.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
12 portii Timp de pregatire: 1 ora si 20 min + timp de racire 239 calorii/portie 11,5 g grasimi 1. Se încinge cuptorul la semnul 3/1700 C. Pe gratarul de jos al cuptorului, se aseaza un vas rezistent la flacara – de tip Yena - plin cu apa fierbinte. Se unge cu unt topit o forma rotunda de 20 cm. Se combina untul ramas cu biscuitii si mierea. Se aseaza compozitia, presându-se, într-un strat egal, cu ajutorul unei spatule. Se introduce în congelator, timp de 20 min. 2. Se combina, în...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Aluat chec: 250 g unt, 200 g zahar, 1 praf sare, 1 lingura coaja rasa ... laptele. Se unge forma de chec cu ulei sau unt si ... pudra si sucul de lamaie. Checul se scoate din cuptor si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... retetarul bunicii, reteta se numeste "Chec duduia Lizuca". Ingrediente : 125 grame ... de faina. Omogenizeaza compozitia. Pune checul in tava unsa cu unt ... , circa 30 de minute. Lasa checul sa se raceasca in tava ... . Trebuie sa prepari glazura cand checul este gata si scos din ... . Glazura calda se toarna peste chec, ca sa-l imbrace uniform. Pune ... contine multa cafea. Incearca si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ca vei adora varianta de chec cu fructe. Incearc-o! Ingrediente si ... nuca macinata. 2. Unge o forma de chec cu ulei si tapeteaz-o cu ... bucatelele de fructe deasupra. Coaca checul timp de 20 de minte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ulei o forma mai mica pentru chec. Se mixeaza zaharul cu ouale ... . Se toarna compozitia în tava pentru chec si se lasa la cuptor ... de minute. Dupa ce s-a racit checul se poate face o glazura acrisoara ... pudra. Se toarna aceasta glazura acrisoara peste chec, dupa ce s-a racit ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se preîncalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Fructele uscate se taie marunt si se amesteca împreuna cu nucile taiate în bucati. Se bat ouale si se adauga peste ele amestecul de fructe uscate. Apoi se încorporeaza zaharul, faina si praful de copt, amestecând bine compozitia. Se unge tava pentru chec cu putin ulei înainte de a turna compozitia în ea. Se introduce în cuptorul încins la 180 de grade Celsius si se lasa 45 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... acelasi timp, va recomand acest chec. Treaba multa nu este cu ... cu hartie de copt. Coaceti checul la foc mediu pentru cca ... ramane blat pe scobitoare scoateti checul si tineti-l la racit. P ofta ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... Acest chec poate sa va inspire in realizarea unui aperitiv sau ... se pune intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt ... - 50 minute la foc mediu. Checul rece se taie felii si ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
Se prepara ca o maioneza obisnuita. Este foarte gustoasa si veti reduce cantitatea de ulei cu aprox.80%. - 1 galbenus crud, 1 lingurita de mustar, 2 linguri ulei de masline virgin, zeama de la 1/2 lamaie, 250 ml sana sau iaurt, 1 lingura smantana dietetica, putina apa minerala. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... muls si cateva felii de chec cu mure culese de pe ... . Turnam compozitia in tava de chec tapetata cu hartie de copt ... sa se raceasca apoi scoatem checul din forme si il feliem ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... Chec cu gem de caise 500 ml lapte batut 1 cana zahar ... compozitia intr-o tava mare de chec, punem gemul deasupra si dam ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... Chec marmorat 5 oua 200 gr faina 200 gr zahar 1 lingurita praf ... usor.Tapetam o tava potrivita de chec si procedam in felul urmator ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... minunatie de chec cu textura umeda si fina, incercati-l si nu ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... cu ciocolata ;-))) Asaaa...si vazusem checul asta ciocolatos la draga de ... si se tapeteaza o tava de chec, se toarna compozitia, iar deasupra ... cand s-au intarit, am ornat checul cu ele. Dati la racit ...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
... pudra. Preparare: - Pregateste o forma de chec, unge-o cu unt si tapeteaz ... compozitia in tava si coace checul la foc potrivit, in cuptorul ... , circa 60 de minute. Lasa checul sa se raceasca in tava ... lamaie si toarna glazura peste chec. Lasa-l la temparatura camerei pana ... glazura, pe care o torni peste chec, dupa ce primul strat s-a intarit ... , la alte prajituri. Incearca si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 150 gr pastrama de pui 300 gr cascaval ras 4 oua 4 linguri smantana 3 cepe verzi 1/2 conserva ciupeci 4 linguri faina sare, piper Se mixeaza ouale, se adauga smantana, cascavalul ras, pastrama, ceapa si ciupercile tocate, faina, piperul, sarea si se amesteca bine. Se unge tava cu unt si se tapeteaza cu pesmet tava de chec si se toarna in ea compozitia. Se pune in cuptorul incins si se coace la foc mediu aprox. 30 minute. Delicios !
Reţetă de pe ala-cooking.blogspot.com