Cauta in 16.331 retete
... deoparte si lasam la racit. Cand compozitia s-a racit foarte bine incorporam ... ung apoi cu galbenus de ou desfacut cu lapte si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Daca tocmai azi am inaugurat galeria dedicata ideilor pentru pachetel de pe Pinterest (o gasiti si voi aici ), am zis sa continui pe aceasi nota si sa va arat un sandwich rapid si usor, dar care va va face pachetelul mult mai deosebit si foarte gustos! Ingrediente 2 oua 2 linguri de spanac tocat 1-2 ciuperci champignon 1 lingurita de unt 1 lingura branza de capra sare felii de paine Taiati ciupercile feliute si rumeniti-le in putin unt. Tocati spanacul si bateti ouale cu sare dupa gust. In o...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... foarte bine traditionala paine in ou si cel mai probabil va ... zi am facut painea in ou dulce, cu multa scortisoara, peste ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... in suvoi subtire, amestecand mereu. Cand uleiul s-a terminat si salata s-a albit ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... topit, apoi se sparge cite 1 ou, pastrind galbenusul intreg. Se potriveste ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Este curios, dar smantana lichida suporta fierberea, mai bine decat smantana ingrosata. Smantana ingrosata la fierbere devine lichida, iar smantana lichida o putem reduce pe foc rapid, pana la consistenta pe care o dorim. Daca doriti o consistenta groasa, timpul recomandat de fierbere pentru smantana lichida este intre 15-18 minute. Dar, smantana lichida lejera, cu 15%MG (materii grase) sau mai putin nu suporta fierberea.Aceasta smantana se ajuta la preparatie numai in ultimul moment.
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... se coaca la foc puternic. Cand s-au rumenit, cam in 10 ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Ingrediente: 500 gr mascarpone 400 ml frisca lichida 150 gr zahar esenta de rom 2 lg miere de albine o cafea(250 ml) 1 1/2 pachet piscoturi 1 lg cacao Mod de preparare: Se face o cafea tare si se lasa la racit. Mascarpone se bate bine cu zaharul si esenta de rom. Frisca se bate 'batz' cu mierea de albine, apoi se adauga crema mascarpone si se mixeaza. Intr-o tava asezam un strat de piscoturi
Reţetă de pe bucatariadenysei.blogspot.com
... pune peste fiecare biftec cite 1 ou prajit ochi. Ca garnitura se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... o ora, ca sa fiarba inabusit. Cand andivele s-au inmuiat, se scot ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sa il ascult in vara, cand ne-a vizitat metropola. Si mai ... jur! Personal am o mare satisfactie cand cineva incearca retetele propuse de ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Cartofii se spala, se sterg, se ung cu putin unt si se dau la cuptor. Cand sunt copti se curata fierbinti si se zdrobesc impreuna cu untul si sare. Se adauga ouale si se bat cu o furculita. Se drege de sare. Se serveste imediat ca garnitura la fripturi, la rasol, etc. - 500 g cartofi, 100 g unt, doua oua, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Costita taiata cubulete se caleste impreuna cu morcovii in putin ulei. Apoi se toarna 2-3 l de apa si se lasa pina ce morcovi sint fierti. Se adauga faina, frecata cu apa rece, pentru a nu se forma cocoloase. Ouale se sparg si se pun in supa pe rind. Se lasa sa fiarba la foc mic, cu capac, pentru ca ouale sa se inchege. La sfirsit se pune mararul, usturoiul pisat, sarea, piperul, smintina si se acreste cu suc de lamiie, dupa gust. Se serveste cu ardei iute. - 3-4 felii costita, 2 buc. morcov...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingrediente: - cateva frunze de salata verde - 2 fire ceapa verde - o rosie medie - 2 oua de casa - o conserva de macrou in ulei, scursa bine de sos - o lingura plina de branza rasa (orice va place) - un castravete mic - dressing dintr-o lingura de ulei si una de zeama de lamaie, plus sare dupa gust Pofta buna!
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
Intr-un cazanel, gelatina se lasa sa se inmoaie, o ora, in sucul de fructe rece, pina cind il absoarbe in intregime.Frisca rece de la congelator, cu cristale de gheata in ea, se bate spuma si, apoi, se introduce in frigider.Dupa ce gelatina s-a inmuiat suficient, cazanelul se asaza pe un vas cu apa fierbinte; se amesteca 2-3 minute pina cind gelatina se topeste bine.Apoi cazanelul se trece pe un vas cu apa rece si se amesteca in compozitie, pina cind aceasta ajunge la temperatura degetului.Se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Intr-un castron se bat ouale intregi cu putina sare si putin piper alb. Se adauga o ceasca de zeama de carne. Se toarna compozitia intr-o forma unsa cu unt si se fierbe la cuptor la bain-marie. E gata, atunci cind infigind un cutit, acesta iese curat. Se lasa sa se raceasca, se rastoarna si se taie in mici patratele. Se adauga in supa inainte de a servi. - 3 oua, sare, piper alb, zeama de carne, unt. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Andivele, dupa ce au fost curatate si spalate cu apa rece, se fierb in apa sarata. Se scot pe un platou, se stropesc cu untul incins, iar de jur imprejur se pun ouale batute cu putina sare si prajite in restul de unt ramas. - 500 g andive, 2 oua, 50 g unt, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pun la fiert in 2 l apa morcovul, patrunjelul, ceapa si sare. Cind zarzavaturile sint fierte se pune o lingura de chimen si patrunjelul verde, se lasa sa mai fiarba 10 minute. Se bat in supiera doua galbenusuri cu smintina. Se strecoara supa peste acestea, amestecind mereu. Se prajeste in ulei sau unt piine sau franzela, se taie cuburi in farfurii, peste care se pune supa de chimen si se serveste. - 1 radacina morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa, 1 lingura chimen, sare, 2 galbenusuri, 1-2 linguri...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ulei. Se bate albusul de ou si se condimenteaza (sare si ... trece pieptul de pui prin ou si apoi prin nuca de ... si se da la cuptor. Cand s-a rumenit pe o parte, se intoarce ... si se asezoneaza dupa gust. Cand puiul s-a rumenit si s-a patruns, scoateti ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... (neaparat) Se caleste ceapa, apoi cand aceasta este aurie, se dauga ... si carnea. Se prajeste pana cand carnea isi schimba culoarea, apoi ... este lasagna cu sunca si ou Tipareste pagina (fara poze) Iti ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com