ce inseamna cand visezi un ou spart
Pagina 4 din 5
Se iau 4 tavite cu diametrul de 15 cm, se ung cu unt si se tapeteaza cu faina. Se aseaza cate o felie si jumatate de bacon in fiecare tavita astfel incat sa ramana putin in afara tavii (in acest fel va deveni usor crocant). Intr-un bol se bat cele 6 oua pana isi schimba usor culoarea, apoi incorporam smantana si condimentele. Turnam amestecul rezultat in tavite peste bacon si dam la cuptor timp de 25 - 30 min la 180grade. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca margarina cu faina,apoi se adauga otetul,apa,un praf de sare.Merele se curata,se dau pe razatoarea mare si se calesc impreuna cu zaharul,grisul si scortisoara.Se tapeteaza o tava cu ulei si faina se pune aluatul si peste compozitia de mere.Se da la cuptor pentru 30-35 min.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 50-100 gr de telemea ou si putin ulei chives si ... usturoiul si am preparat grisul. Cand era aproape gata, am adaugat ... am facut repede cate un ou ochi moale si l-am pus ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... prajiti cartofii cu uleiul pana cand se coloreaza, amestecati des, aproximativ ... se prajeasca inca 3 minute, pana cand compozitia va fi calda.Varsati ... inca 10-15 minute pana cand cartofii sant fierti. Preancalziti cuptorul ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... ...cum am patit eu prima oara cand am facut-o! :))) Este gata cand imbraca lingura si urma degetului ramane curata pe spatula. Puneti ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
3/4 felii costita, 2 buc. morcov ras, 4 catei usturoi, o legatura marar, smantana, suc de lamiie, o lingura faina, 4/5 oua, sare, piper Mod de preparare: Costita taiata cubulete se caleste impreuna cu morcovii in putin ulei. Apoi se toarna 2-3 l de apa si se lasa pana ce morcovi sunt fierti. Se adauga faina, frecata cu apa rece, pentru a nu se forma cocoloase. Ouale se sparg si se pun in supa pe rind. Se lasa sa fiarba la foc mic, cu capac, pentru ca ouale sa se inchege. La sfirsit se pune ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mainpunem. Potrivim de sare si cand e gata stingem focul si punem ... condimentele, sare si piper rasnit. Cand au fiert legumele punem o parte ... ciorba. Desfacem un galbenus de ou si batem putin albusul ramas impreuna cu alte 2 oua. Cand e gata ciorba potrivim de sare ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... ulei ca la maioneza pana cand obtinem o pasta consistenta apoi adaugam ... peste pasta de ficat si ou. Condimentam cu sare si piper ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Daca tocmai azi am inaugurat galeria dedicata ideilor pentru pachetel de pe Pinterest (o gasiti si voi aici ), am zis sa continui pe aceasi nota si sa va arat un sandwich rapid si usor, dar care va va face pachetelul mult mai deosebit si foarte gustos! Ingrediente 2 oua 2 linguri de spanac tocat 1-2 ciuperci champignon 1 lingurita de unt 1 lingura branza de capra sare felii de paine Taiati ciupercile feliute si rumeniti-le in putin unt. Tocati spanacul si bateti ouale cu sare dupa gust. In o...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... foarte bine traditionala paine in ou si cel mai probabil va ... zi am facut painea in ou dulce, cu multa scortisoara, peste ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
malai, apa, sare, oua, parmezan Mod de preparare: Se face o mamaliguta potrivita ca si consistenta, se pune intr-o tava, se netezeste cu o spatula si se lasa citeva ore. Stratul sa fie cam de 1,5 cm grosime. Se taie bucatele de 15/15 cm (cit un toast), se unge cu ulei de masline si se pune pe gratar citeva minute pe fiecare parte. Oul se prajeste in tigaie de teflon fara ulei. Mod de servire Oul se pune pe felia de mamaliga si se rade parmezan deasupra. Se serveste la micul dejun sau ca ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
50 g miere, 1/2 l lapte, 1 galbenus, 1/2 baton vanilie, 1 lingurita sirop menta Mod de preparare: Se fierbe laptele, se adauga vanilia si galbenusul. Batem bine pentru a omogeniza oul cu laptele. Se adauga mierea si siropul de menta, apoi mai batem o data, strecuram si servim.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... in suvoi subtire, amestecand mereu. Cand uleiul s-a terminat si salata s-a albit ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... topit, apoi se sparge cite 1 ou, pastrind galbenusul intreg. Se potriveste ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Este curios, dar smantana lichida suporta fierberea, mai bine decat smantana ingrosata. Smantana ingrosata la fierbere devine lichida, iar smantana lichida o putem reduce pe foc rapid, pana la consistenta pe care o dorim. Daca doriti o consistenta groasa, timpul recomandat de fierbere pentru smantana lichida este intre 15-18 minute. Dar, smantana lichida lejera, cu 15%MG (materii grase) sau mai putin nu suporta fierberea.Aceasta smantana se ajuta la preparatie numai in ultimul moment.
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
3 oua, sare, piper alb, zeama de carne, unt Mod de preparare: Intr-un castron se bat ouale intregi cu putina sare si putin piper alb. Se adauga o ceasca de zeama de carne. Se toarna compozitia intr-o forma unsa cu unt si se fierbe la cuptor la
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... se coaca la foc puternic. Cand s-au rumenit, cam in 10 ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Ingrediente: 500 gr mascarpone 400 ml frisca lichida 150 gr zahar esenta de rom 2 lg miere de albine o cafea(250 ml) 1 1/2 pachet piscoturi 1 lg cacao Mod de preparare: Se face o cafea tare si se lasa la racit. Mascarpone se bate bine cu zaharul si esenta de rom. Frisca se bate 'batz' cu mierea de albine, apoi se adauga crema mascarpone si se mixeaza. Intr-o tava asezam un strat de piscoturi
Reţetă de pe bucatariadenysei.blogspot.com
... pune peste fiecare biftec cite 1 ou prajit ochi. Ca garnitura se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... o ora, ca sa fiarba inabusit. Cand andivele s-au inmuiat, se scot ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro