Cauta in 21.292 retete
... o lingura de sare la fiert. Cand da in clocot se adauga ... , fara sa atinga vreo suprafata. Cand orezul este bine scurs se ... o lingura de sos de soia. Cand untul este incins se adauga ... de unt in cateva etape. Cand tot untul a fost absorbit, se ... foc mediu, amestecand din cand in cand. Mod de servire Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... foarte bine traditionala paine in ou si cel mai probabil va ... zi am facut painea in ou dulce, cu multa scortisoara, peste ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
4 oua, o legatura ceapa verde, o legatura ridichi, sos de mustar Mod de preparare: Ouale rascoapte se taie in sferturi si se asaza intr-o salatiera peste foi de salata de laptuci. Se adauga ceapa verde taiata in bucati cam de 1 cm si ridichi de luna. Peste ele se toarna un sos preparat din mustar, ulei, otet, sare si piper.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
malai, apa, sare, oua, parmezan Mod de preparare: Se face o mamaliguta potrivita ca si consistenta, se pune intr-o tava, se netezeste cu o spatula si se lasa citeva ore. Stratul sa fie cam de 1,5 cm grosime. Se taie bucatele de 15/15 cm (cit un toast), se unge cu ulei de masline si se pune pe gratar citeva minute pe fiecare parte. Oul se prajeste in tigaie de teflon fara ulei. Mod de servire Oul se pune pe felia de mamaliga si se rade parmezan deasupra. Se serveste la micul dejun sau ca ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
50 g miere, 1/2 l lapte, 1 galbenus, 1/2 baton vanilie, 1 lingurita sirop menta Mod de preparare: Se fierbe laptele, se adauga vanilia si galbenusul. Batem bine pentru a omogeniza oul cu laptele. Se adauga mierea si siropul de menta, apoi mai batem o data, strecuram si servim.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... in suvoi subtire, amestecand mereu. Cand uleiul s-a terminat si salata s-a albit ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... topit, apoi se sparge cite 1 ou, pastrind galbenusul intreg. Se potriveste ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Este curios, dar smantana lichida suporta fierberea, mai bine decat smantana ingrosata. Smantana ingrosata la fierbere devine lichida, iar smantana lichida o putem reduce pe foc rapid, pana la consistenta pe care o dorim. Daca doriti o consistenta groasa, timpul recomandat de fierbere pentru smantana lichida este intre 15-18 minute. Dar, smantana lichida lejera, cu 15%MG (materii grase) sau mai putin nu suporta fierberea.Aceasta smantana se ajuta la preparatie numai in ultimul moment.
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
3 oua, sare, piper alb, zeama de carne, unt Mod de preparare: Intr-un castron se bat ouale intregi cu putina sare si putin piper alb. Se adauga o ceasca de zeama de carne. Se toarna compozitia intr-o forma unsa cu unt si se fierbe la cuptor la
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... aseaza la mijloc cite un ou fiert. Marginile prapurului se reunesc ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se coaca la foc puternic. Cand s-au rumenit, cam in 10 ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
6 oua, o lingurita patrunjel verde tocat, o lingura pesmet, 1/2 pahar sos alb preparat din lapte, faina, sare si piper Mod de preparare: Ouale rascoapte se toaca marunt si se amesteca cu sosul alb, gras. Se adauga patrunjel verde. Se ia cu lingura din compozitie si se pune in pesmet dindu-le forma de pirjoale. Se prajesc mingiutele in ulei incins. Mod de servire Se servesc cu un sos de rosii
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: 500 gr mascarpone 400 ml frisca lichida 150 gr zahar esenta de rom 2 lg miere de albine o cafea(250 ml) 1 1/2 pachet piscoturi 1 lg cacao Mod de preparare: Se face o cafea tare si se lasa la racit. Mascarpone se bate bine cu zaharul si esenta de rom. Frisca se bate 'batz' cu mierea de albine, apoi se adauga crema mascarpone si se mixeaza. Intr-o tava asezam un strat de piscoturi
Reţetă de pe bucatariadenysei.blogspot.com
1 radacina morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa, 1 lingura chimen, sare, 2 galbenusuri, 1-2 linguri smantana, patrunjel verde Mod de preparare: Se pun la fiert in 2 l apa morcovul, patrunjelul, ceapa si sare. Cind zarzavaturile sunt fierte se pune o lingura de chimen si patrunjelul verde, se lasa sa mai fiarba 10 minute. Se bat in supiera doua galbenusuri cu smantana. Se strecoara supa peste acestea, amestecand mereu. Se prajeste in ulei sau unt piine sau franzela, se taie cuburi in farfurii, peste...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pune peste fiecare biftec cite 1 ou prajit ochi. Ca garnitura se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingrediente: - cateva frunze de salata verde - 2 fire ceapa verde - o rosie medie - 2 oua de casa - o conserva de macrou in ulei, scursa bine de sos - o lingura plina de branza rasa (orice va place) - un castravete mic - dressing dintr-o lingura de ulei si una de zeama de lamaie, plus sare dupa gust Pofta buna!
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... o ora, ca sa fiarba inabusit. Cand andivele s-au inmuiat, se scot ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sa il ascult in vara, cand ne-a vizitat metropola. Si mai ... jur! Personal am o mare satisfactie cand cineva incearca retetele propuse de ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Cartofii se spala, se sterg, se ung cu putin unt si se dau la cuptor. Cand sunt copti se curata fierbinti si se zdrobesc impreuna cu untul si sare. Se adauga ouale si se bat cu o furculita. Se drege de sare. Se serveste imediat ca garnitura la fripturi, la rasol, etc. - 500 g cartofi, 100 g unt, doua oua, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Costita taiata cubulete se caleste impreuna cu morcovii in putin ulei. Apoi se toarna 2-3 l de apa si se lasa pina ce morcovi sint fierti. Se adauga faina, frecata cu apa rece, pentru a nu se forma cocoloase. Ouale se sparg si se pun in supa pe rind. Se lasa sa fiarba la foc mic, cu capac, pentru ca ouale sa se inchege. La sfirsit se pune mararul, usturoiul pisat, sarea, piperul, smintina si se acreste cu suc de lamiie, dupa gust. Se serveste cu ardei iute. - 3-4 felii costita, 2 buc. morcov...
Reţetă de pe www.eculinar.ro