Cauta in 18.725 retete
... deoparte si lasam la racit. Cand compozitia s-a racit foarte bine incorporam ... ung apoi cu galbenus de ou desfacut cu lapte si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... topita(sa fie calduta),sare,1 ou si amestec bine cu mixerul.Treptat adaug faina iar cand incepe sa se ingroase incep sa framant cu mana pana cand aluatul meu devine ca o minge ... untura sa nu se lipeasca cand adaug aluatul. Impart aluatul in ... scot si le ung cu ou batut. Pun tava din nou ... prefer sa o ung cu miere cand s-a racit si sa pun seminte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sa il ascult in vara, cand ne-a vizitat metropola. Si mai ... jur! Personal am o mare satisfactie cand cineva incearca retetele propuse de ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Cartofii se spala, se sterg, se ung cu putin unt si se dau la cuptor. Cand sunt copti se curata fierbinti si se zdrobesc impreuna cu untul si sare. Se adauga ouale si se bat cu o furculita. Se drege de sare. Se serveste imediat ca garnitura la fripturi, la rasol, etc. - 500 g cartofi, 100 g unt, doua oua, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Costita taiata cubulete se caleste impreuna cu morcovii in putin ulei. Apoi se toarna 2-3 l de apa si se lasa pina ce morcovi sint fierti. Se adauga faina, frecata cu apa rece, pentru a nu se forma cocoloase. Ouale se sparg si se pun in supa pe rind. Se lasa sa fiarba la foc mic, cu capac, pentru ca ouale sa se inchege. La sfirsit se pune mararul, usturoiul pisat, sarea, piperul, smintina si se acreste cu suc de lamiie, dupa gust. Se serveste cu ardei iute. - 3-4 felii costita, 2 buc. morcov...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingrediente: - cateva frunze de salata verde - 2 fire ceapa verde - o rosie medie - 2 oua de casa - o conserva de macrou in ulei, scursa bine de sos - o lingura plina de branza rasa (orice va place) - un castravete mic - dressing dintr-o lingura de ulei si una de zeama de lamaie, plus sare dupa gust Pofta buna!
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
Intr-un cazanel, gelatina se lasa sa se inmoaie, o ora, in sucul de fructe rece, pina cind il absoarbe in intregime.Frisca rece de la congelator, cu cristale de gheata in ea, se bate spuma si, apoi, se introduce in frigider.Dupa ce gelatina s-a inmuiat suficient, cazanelul se asaza pe un vas cu apa fierbinte; se amesteca 2-3 minute pina cind gelatina se topeste bine.Apoi cazanelul se trece pe un vas cu apa rece si se amesteca in compozitie, pina cind aceasta ajunge la temperatura degetului.Se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Intr-un castron se bat ouale intregi cu putina sare si putin piper alb. Se adauga o ceasca de zeama de carne. Se toarna compozitia intr-o forma unsa cu unt si se fierbe la cuptor la bain-marie. E gata, atunci cind infigind un cutit, acesta iese curat. Se lasa sa se raceasca, se rastoarna si se taie in mici patratele. Se adauga in supa inainte de a servi. - 3 oua, sare, piper alb, zeama de carne, unt. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Andivele, dupa ce au fost curatate si spalate cu apa rece, se fierb in apa sarata. Se scot pe un platou, se stropesc cu untul incins, iar de jur imprejur se pun ouale batute cu putina sare si prajite in restul de unt ramas. - 500 g andive, 2 oua, 50 g unt, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pun la fiert in 2 l apa morcovul, patrunjelul, ceapa si sare. Cind zarzavaturile sint fierte se pune o lingura de chimen si patrunjelul verde, se lasa sa mai fiarba 10 minute. Se bat in supiera doua galbenusuri cu smintina. Se strecoara supa peste acestea, amestecind mereu. Se prajeste in ulei sau unt piine sau franzela, se taie cuburi in farfurii, peste care se pune supa de chimen si se serveste. - 1 radacina morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa, 1 lingura chimen, sare, 2 galbenusuri, 1-2 linguri...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ulei. Se bate albusul de ou si se condimenteaza (sare si ... trece pieptul de pui prin ou si apoi prin nuca de ... si se da la cuptor. Cand s-a rumenit pe o parte, se intoarce ... si se asezoneaza dupa gust. Cand puiul s-a rumenit si s-a patruns, scoateti ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... (neaparat) Se caleste ceapa, apoi cand aceasta este aurie, se dauga ... si carnea. Se prajeste pana cand carnea isi schimba culoarea, apoi ... este lasagna cu sunca si ou Tipareste pagina (fara poze) Iti ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... naturala 40 gr unt Un ou pentru uns pe deasupra. Se ... castron aprox 1h sau pana cand sia dublat volumul. Se scoate ... , cu o pensula se da cu ou batut pe deasupra, dupa care ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... cateva minute si mestecam continu. Cand vedem ca sa facut ii ... masline 50 gr vin alb 1 ou 3 linguri de unt 45 gr ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... Juantxo pe care l-am cunoscut cand am fost la Pan forum ... naturala (am doua saptamani de cand o improspatez) 100 ml lapte degresat ... zahar brun 40 gr unt 1 ou 3 linguri apa de flori de ... la o portocala putina sare ----------------- Un ou pentru uns pe deasupra + fructe ... la 210?C, ungem rosconul cu ou batut, il ornam si se ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... , trebuie sa fim foarte atenti cand cumparam pastele, sa le alegem pe cele fara ou, da? Pastele se fierb in ... ca mai ales fiind fara ou, se sfarma foarte repede. Mai ... apoi si ardeiul taiat feliute. Cand legumele sunt calite si s-au ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... , apoi se lasa la racit.Cand s-au racit se amesteca cu ... totusi sa ramana mai zemoase. Cand e dospit aluatul se imparte in ... cu ulei se ung cu ou batut si se coc in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ca Luca s-a obisnuit inca de cand era foarte mic sa fie ... mult ziua asta, pentru ca inseamna mai mult timp liber pentru ... nostru. Pe de alta parte, inseamna sa stau mult mai putin ... unt - 220gr zahar tos - un ou - 1/2 lingura extract de vanilie - 1/2 lingura ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... ardei ceapa 1-2 linguri faina smantana 1 ou patrunjel Ciupercile se curata, se ... . Lasati sa fiarba incet pana cand sunt gata ciupercile si scade ... bol amestecati smantana cu un ou si turnati incet in tigaie ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... la fiert in apa rece.Cand zarzavatul este patruns se adauga ... . Se taie bucati potrivite si cand zarzavatul si orezul sunt aproape ... se potriveste de sare,piper.Cand clocoteste,se lasa focul mic ... bine in carnea de peste.Cand a fiert pestele se adauga verdeata tocata marunt,galbenusul de ou batut si amestecat cu cateva ...
Reţetă de pe retete.eva.ro