Cauta in 21.294 retete
... foarte satiosi. Incearca aceasta reteta germana de salata, pentru cina, cand ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fierbe cartofii în coaja, iar când sunt moi, lasa-i la racit si apoi curata-i si taie-i cubulete. Rumeneste feliile de bacon într-o tigaie, pâna devin usor crocante. Scoate feliile de bacon si lasa-le la racit. În grasimea lasata de bacon, caleste ceapa taiata rondele, pâna devine aurie. Adauga în tigaie otetul, apa, zaharul, sarea si piperul. Lasa pâna începe sa fiarba si adauga cartofii si patrunjelul. Rupe bucatile de bacon în jumatati si adauga-le în salata, apoi asaza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... este numele unei prajituri specific germanice, asemanatoare cu un cozonac la ... o forma deosebita de unde deriva si numele ( Kugel , inseamna glob in germana arhaica a evului mediu). Populara in Germania, in special in sud, in ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Garnitura traditionala germana, insotitoare perfecta a fripturilor din carne de porc, gasca ...  varza calita cu mar ( Rotkohl mit Apfel sau, simplu, Apflerotkohl ) este ... cel mai bine caracterul bucatariilor germanice, care combina fructele cu legumele ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... coapte. Delicatesa de origine austro-germana, nascuta in aceleasi bucatarii ca ... cu visine (S auerkirsche Kuchen, in germana) aminteste de o paine dulce sau ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... coapte. Delicatesa de origine austro-germana, nascuta in aceleasi bucatarii ca ... cu prune ( Pflaumen Kuchen, in germana) aminteste de un cozonac subtire ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Desi am evitat mult timp sa prepar acest desert, cand l-am realizat a fost o revelatie. Ai nevoie de o forma speciala de copt cu gaura la mijloc, ca sa arate ca in poza! Ingrediente : 1 kg faina, 100 ml lapte, 9 oua, 150 gr zahar tos, 100 gr de stafide albe, 100 gr de stafide negre, coaja de la doua lamai, esenta de rom, 50 gr de drojdie, 100 gr fulgi de migdale, un varf de cutit de sare. Preparare : Inmoaie drojdia in putin lapte cald, cerne faina, fa o gaura la mijloc si adauga drojdia. Cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Un simbol al bucatariei germane, galustele din cartofi sunt o garnitura de ... ales meselor traditionale din sudul Germaniei, din Cehia si Austria. Portii ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Germania a dat doua lucruri majore Romaniei: un rege din familia Hohenzollern ... ochiuri nemtesti, chiar de catre germani, sunt Strammer Max, o dovada de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... meniul de Craciun al popoarelor germanice, unde poarta numele de Weihnachtsgans ... , vieneza, a fost adaptata de catre germani, care o servesc cu varza rosie ... iubit  din motive intemeiate  de germani si austrieci. Carnea ferma imprumuta ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
200 gr. mazare conservata, 200 gr. limba de vaca, 2-3 castraveti lungi, masline, piper, sare la dorinta, maioneza, o lingurita de ulei de masline Mod de preparare: Se fierbe bine limba si se curata de stratul superior necomestibil, mazarea se scurge bine, castravetii cu coaja se spala bine. Toate ingredirentele cu exceptia mazarei se taie pai. La alegere se pun si citeva masline bine maruntite (de preferat masline verzi). Sarea si piperul cu lingurita de ulei de masline se freaca bine si se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se fierbe bine limba si se curata de stratul superior necomestibil, mazarea se scurge bine, castravetii cu coaja se spala bine. Toate ingredirentele cu exceptia mazarei se taie pai. La alegere se pun si citeva masline bine maruntite (de preferat masline verzi). Sarea si piperul cu lingurita de ulei de masline se freaca bine si se pun la salata, apoi se pune maioneza si se amesteca totul bine. Se serveste ca aperitiv sau o garnitura mai complexa la preparatele de carne. Maioneza se pune peste...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... am pus uscat - si icre germane roz de la Ocean Fish ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Desfacem somonul afumat bucati, punem in robotul de bucatarie si il maruntim. Amestecam somonul cu crema de branza. Adaugam ceapa si mararul tocate fin apoi omogenizam compozitia. Daca nu doriti sa se simta bucatelele de ceapa o puteti baga la robot si o transformati in pasta. castravetele felii nu foarte groase si le asezam pe un platou. Punem crema de somon intr-un sprit si ornam feliutele de castravete. Decoram cu caviarul german si crengute de marar.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... frumos peste care presaram icre germane roz. Servim cu o jumatate de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mari directii de design: modelul german , care e un pic mai burtos ... japonez i se spune gyuto care inseamna chiar cutit pentru vita. lungimea ... in care am folosit cutitele germane, am inceput sa folosesc cu ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
... face vinurile seci. Asta nu inseamna ca vinurile dulci nu sunt ... un an). Vechi sau nou? o Mitul invechirii vinului este unul desuet ... verde, in Spania cava, in Germania, sekt. o Sfaturile de mai sus ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
... hypermarketurilor mai ceva ca marcile germane de pe piata timisana. Multi ... lapte), am facut doi cozonaci, inseamna ca unul are doar 350g ...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
... este o mancare coreeana, care nu inseamna altceva decat orez amestecat cu ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Mos Craciun inseamna copilarie, iar copiii merita din plin dulciuri special pregatite pentru ei. In plus, in aceasta perioada, si noi, adultii redevenim copii. De ce nu ne-am juca cu zahar, alune si nuci, pentru a face dulciuri speciale, de aroma carora sa ne bucuram cu totii? Madlene cu miere si stafide Cornulete cu unt Betisoare cu scortisoara Bezele cu migdale Turta dulce
Reţetă de pe retete.eva.ro