cartofi gratinati dati pe adresa de facebook de astazi 24102014cartofi gratinati simpli
Pagina 3 din 5
... frunzulitele si se aseaza pe gratin (eu am folosit rozmarin macinat ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Ingrediente : 200 g tagliatelle 150 g kaizer/muschi file 250 g varza de bruxelle 200 g branza moldovita 100 g telemea de vaca 2 oua sare , piper, oregano Mod de preparare: Punem pastele la fiert in apa cu sare si putin ulei. Le lasam la scurs si le stopim cu putin ulei pentru a nu se lipii. Curatam de impuritati varza, o spalam bine si o punem la fiert in apa clocotita cu sare. Taiem kaizer-ul cubulete si le calim in putin ulei de masline. Amestecam ouale, branza, kaizer-ul si condimente...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
... deosebite. Reteta de mai jos, simpla dar satioasa, scoate in evidenta ... frunzulitele de fenicul tocate. Feniculul gratinat se serveste ca aperitiv sau ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ingrediente: - 4-5 pulpe de pui - 4 linguri de smantana - un ou - 3 linguri de fulgi de porumb - 3 linguri de pesmet - cascaval ras - condimente dupa gust Se spala bine pulpele si se curata de piele. Intr-un vas se amesteca smantana cu fulgii si pesmetul. Peste pasta mai groasa obtinuta se sparge un ou si se pune cascavalul ras. Se amesteca toate impreuna. Se dau pulpele prin compozitie si se dau la cuptor intr-o tava cu putin ulei si putina apa. Cand pulpele devin aurii se intorc si se mai...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Bine v-am regasit ! Pentru azi va propun sa incercati o reteta usoara dar foarte gustoasa. Niste vinete cu mozzarella si sos de rosii la cuptor . Ingrediente : 1 kg vinete 350 g mozzarella 1 conserva (400g) rosii decojite, cubulete 4 catei usturoi 1 ceapa mica sare, piper busuioc uscat ulei de masline Pentru inceput, taiem vinetele pe lungime, in felii de cca. 1 cm grosime pe care le asezam intr-un bol. Presaram sare pe feliile de vinete si le lasam deoparte 15 minute, pentru a iesi amareala...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
Desi vara este pe sfarsite si perioada dovleceilor din gradina a cam trecut, eu va propun aceasta reteta delicioasa. Am preparat-o in urma cu o luna, inainte de concediu, dar neavand timp sa o postez, am pastrat-o pentru momentul potrivit. Si iata ca acest moment a sosit, timpul acestor legume nu este trecut, fiindca dovlecei se gasesc din plin in piete sau supermarketuri (aici, ce-i drept, ii gasim aproape tot timpul anului). Ingrediente pentru 4 - 5 persoane: - 3 - 4 dovlecei (aprox. 900...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
1 cana de orez pentru pilaf 300-500 gr ciuperci 1 ceapa mare alba 1 ardei capia rosu 1 morcov mediu Patrunjel, pastarnac, telina 3 catei de usturoi 1 legatura patrunjel 1 lgt vegeta 4-5 masuri de supa Orezul se spala in 3 ape si-l punem la inmuiat in ultima apa. Ciupercile se taie felii, ceapa si ardeiul cubulete mici iar radacinoasele se dau prin razatoarea mare. Calim usturoiul, ceapa, ardeiul si radacinoasele. Dupa ce s-au inmuiat bine punem la calit si orezul bine scurs. Urmeaza...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Imi place broccoli in fel si chip, pe post de garnitura la fripturi sau peste, cu paste, in salate, mi-ar fi greu sa spun care varianta imi place mai mult. Pe langa faptul ca e foarte gustos e si foarte sanatos aducand organismului un important aport de vitamine si minerale. Spre bucuria mea si lui Stefan ii place foarte mult, mai ales daca e acompaniat de morcovi, probabil datorita cromaticii, insa mi-e foarte greu sa o imprietenesc pe Alexandra cu micuta minune verde. Am sperat eu ca...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
1 conopida potrivit de mare 3-4 oua 200 ml smantana 200 g cascaval 4catei usturoi unt pentru uns vasul 3 lingruri pesmet sare, piper Conopida o curatam, o desfacem in buchetele, o spalam bine si o punem la fiert in apa cu sare. Batem ouale, le amestecam cu cascavalul ras, smantana, usturoiul tocat, dam gust cu sara si piper. Ungem o forma termorezistenta cu unt si o presaram bine cu pesmet. Asezam conopida in vasul uns si turnam peste ea sosul. Deasupra radem putin cascaval si introducem la...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Buna atat rece cat si calda 1 conopida de 1 kg 250 gr smantana grasa 100 gr telemea de oaie Cascaval daca aveti 3 oua mari 100 gr unt Desfacem conopida in buchetele si o punem la inmuiat in apa cu sare si otet. O spalam dupa care o punem la fiert in apa clocotita cu putina sare pentru aproximativ 10 minute. Mixam ouale si le amestecam cu smantana. Ungem un vas termo cu unt, asezam un rand de conopida, radem branza, punem cateva cubulete de unt si varsam jumatate din crema de oua. Urmeaza iar...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... folosit congelate iar amestecul a continut: cartofi, brocoli, morcov si ciuperci. Ungem ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... , lasati sosul sa dea inca o data in clocot, amestecand continuu. Condimentati ... de branza pe deasupra si dati sufleul timp de 35 minute ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
De facut Umplutura : 1/2 kg carne tocata vita porc 1 lingura ulei 1 ceapa medie rosie 2 catei usturoi 1/2 pahar, (100 ml vin rosu sec) 200 gr rosii conserva cuburi sare, piper oregano, busuioc 75 gr parmezan ras fin Bechamel : 40 gr faina 50 gr unt 1/2 l lapte sare, piper alb Nucsoara Marinata : 200 gr rosii pasate sticla sau conserva 1 catel usturoi 1 lg ulei masline Sare, piper Zahar pt aciditate In plus 250 gr cannelloni adica 1 pachet, 25 gr parmezan ras fin Reteta este la dublu de ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Curatam conopida si o lasam sa stea 1-2 ore in apa rece sarata. Apoi o punem intr-o oala mare, presaram sare si turnam apa clocotita. Adaugam, dupa gust, o bucatica de unt si lasam sa fiarba acoperit. Cind conopida este pe jumatate gata, luam oala de pe foc si o lasam pina ce conopida se patrunde complet. Atunci scurgem conopida, o punem intr-un vas de sticla rezistent la foc, acoperim cu sos alb. Presaram cascaval ras, stropim cu unt topit si dam la cuptor, ca sa se rumeneasca. - 750 g ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... este si aceasta tocanita de cartofi si ciuperci , care se poate ... poate face ori tocanita de cartofi , ori de ciuperci , principiul fiind acelasi. Ingrediente: - cartofi - ciuperci (de data asta am avut pleurotus) - morcov - praz sau ceapa ... , pana curatati si taiati cartofii. Se pun cartofii si usturoiul tocat ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Grozaaave, sunt bune si reci nu numai calde, ramane sa fac si cu ricotta si spanac reteta tot de lasavoruri urbane Umplutura : 1/2 kg carne tocata ulei de masline 1 ceapa medie rosie 3-4 catei usturoi 1/2 pahar vin rosu sec, cam 100 ml 1 conserva rosii cuburi de la cirio 1 foaie de dafin sare am rasnit de 7 ori piper am rasnit de vreo 3 ori 1 lgt oregano 1 lgt busuioc 1 lgt boia dulce Curcuma 75 gr parmezan ras fin Bechamel : 40 gr faina 50 gr unt 1/2 l lapte gras sare am rasnit de 7 ori 1...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Grozave, perfecte, mijunate 250 gr penne de la panzani 1 cutie rosii tocate cirio 1-2 lg pasta concentrata de tomate Ardei iute Cativa catei de usturoi Cateva felii de capia, telina, morcoc 1 lgt curry 1 lgt curcuma 1 lgt paprika dulce foaie de dafin coroandru Busuioc Patrunjel Oregano Parmezan sau cascaval Punem 2,5 l de apa la fiert si cand da in clocot punem 2 lgt rase de sare, amestecam, punem pastele si lasam sa fiarba al dente sau de tot, dupa plac. Calim in cateva lg de ulei usturoiul...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Ciupercile se curata de pielita, se spala si se taie in felii mai groase. Se incing trei linguri de ulei intr-o cratita, se pun ciupercile, sucul de lamaie, sarea si piperul. Se adauga usturoiul taiat in felii subtiri, ardeiul iute crestat la varf si se prajesc pana cand scade lichidul format. Feniculul se toaca marunt, se caleste pana cand se inmoaie, apoi se pune peste ciuperci. Vinetele se spala, se taie in jumatati si se prajesc 5 min. in ulei incins. Se scoate miezul si se pune intr-un...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Incingeti cuptorul la 210 grade C. Puneti untul sa se topeasca intr-o craticioara, ungeti cu el copanele de pui si asezati-le pe o tava. Lasati-le sa se rumeneasca 30 de minute la cuptor, intorcandu-le pe ambele parti si stropindu-le, din cand in cand, cu grasimea din tava. Scoateti copanele din tava, asezati-le pe un platou cate trei, in asa fel incat sa se sprijine unul pe altul. Incingeti grilul din cuptor, taiati bucati svaiterul si radeti parmezanul (sau cascavalul uscat). Puneti pe foc...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... o fascinatie obscura pentru painea cu cartofi. Intr-adevar aroma este deosebita ... din apa in care au fiert cartofii 1/2 cana de piure de cartofi (cartofii zdrobiti) 3 linguri de unt 1 lingurita de zahar 1 1/2 lingurita de ... creasca 15 minute si il dati la cuptorul deja incalzit. *** Country ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com