Cauta in 16.317 retete
Încalzeste o tigaie si pune feliile de vinete la prajit. În timp ce vinetele sunt pe foc, amesteca într-un castron 8 linguri de ulei cu 3 de otet, cu patrunjel, menta si usturoi. Adauga sare si piper dupa gust. Când vinetele sunt gata, pune-le în castronul cu dressing si amesteca-le, apoi asaza feliile de vinete pe bruschete si toarna ce a mai ramas din dressing.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... uleiul de masline. Taie apoi vinetele pe lungime, în felii cam de ... grill si prajeste feliile de vinete pe ambele parti, câte 5 minute ... de rosii, apoi felii de vinete presarate cu putin parmezan, un ... temperatura de 200 de grade Celsius. Vinete Parmigiana se servesc calde ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ca pentru salata obisnuita de vinete, asa ca începeti prin a coace vinetele pe flacara sau în cuptor, având grija sa le întepati ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Topeste untul într-o tigaie, la foc mediu. Adauga ciupercile si amesteca pâna ce se înmoaie si încep sa-si lase zeama, timp de cinci minute. Adauga usturoiul pisat si amesteca timp de un minut. Toarna sosul de soia. Lasa pe foc timp de patru minute, pâna ce lichidul se evapora complet.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie ceapa marunt si se caleste în ulei, adaugând ciupercile taiate în bucati potrivite, sare si piper. Se lasa sa fiarba înabusit, pâna când scade zeama lasata de ciuperci. Se pun apoi cartofii taiati în bucati mai mici, putina apa, si se lasa sa fiarba pâna când sunt gata. Se presara patrunjel verde la servire. Este buna atât calda cât si rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ceapa se taie marunt in patratele cat mai mici, la fel si gogosarii murati. Se amesteca ingredientele cu zacusca, iar apoi cu maioneza. Se poate servi imediat, dar este recomandabil sa fie tinuta in frigider macar 2-3 h pentru ca aroma gogosarilor si a cepei sa se uniformizeze. - 200 g maioneza, 400 g zacusca de vinete, 2 cepe (rosie, alba) sau ceapa verde, 50-100 g gogosari murati. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de cubulete rosiile si coditele ciupercilor, apoi toaca patrunjelul si amesteca ... si piper, dupa care umple ciupercile cu amestecul format. Ai grija ... sa arda domol când pui ciupercile pe gratar. Când furculita patrunde usor în partea laterala a ciupercilor, înseamna ca acestea sunt gata si le ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Taie capetele vinetelor si feliaza-le pe lungime. Pune la fiert ... âie si baga feliile de vinete în apa timp de un minut ... piper. Acum adauga si capetele vinetelor taiate marunt si lasa-le ... 5 minute. Pune pe felie de vinete carnea tocata, dupa care o rulezi ... , adauga sosul de rosii cu vinete si lasa la cuptor timp ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... o ceapa taiata marunt. Se spala ciupercile si se taie în feliute subtiri ... este bine rumenita, se pun ciupercile si se amesteca usor cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... dupa gust. Amesteca bine, apoi umple ciupercile cu compozitia obtinuta. Asaza ... de 2 linguri de parmezan. Pune ciupercile la cuptor si lasa-le ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
se curata bine ciupercutele ,se taie codita si in ele punem cate un cubulet de cascaval,le asezam in tava si le dam la cuptor la foc mare,cand sunt gata le asezam pe platou este frunze de salata si le ornam cu ciupercute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dupa ce se coc, vinetele se curata si se lasa la scurs, dupa care se toaca, dar nu chiar asa de fin ca la salata. Dupa ce consideram ca sunt suficient tocate, se amesteca bine cu ceapa taiata, cu usturoiul zdrobit, cu patrunjelul maruntit, cu ouale batute si brânza sfarâmata. Înainte de a se baga la cuptor, compozitia se sareaza, se pipereaza si se orneaza cu felii de rosii.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie ceapa si se feliaza ciupercile. Într-o tigaie bine încinsa se caleste ceapa pâna devine maro aurie. Adauga ciupercile peste, amesteca bine si fierbeti-le aproximativ 20 de minute la temperatura medie pâna când lichidul se va evapora. Se condimenteaza cu sare si se adauga smântâna. Se amesteca totul bine si se caleste înca 5 minute. Se iau ciupercile de pe foc si se pun pe farfurie, adaugând apoi condimentele. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ouale fierte se curata de coaja, se taie pe jumatate si li se indeparteaza galbenusurile. Ciupercile si ceapa se toaca foarte fin si se pun la calit in ulei, pana se inmoaie. Dupa ce se racesc se amesteca cu smantana, maioneza, mustar, patrunjel tocat fin, sare si piper. In functie de preferinte, galbenusul se poate adauga sau nu. Cu amestecul obtinut se umplu jumatatile de ou. Se decoreaza cu patrunjel verde.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... aceasta tocanita de cartofi si ciuperci , care se poate adapta usor ... tocanita de cartofi , ori de ciuperci , principiul fiind acelasi. Ingrediente: - cartofi - ciuperci (de data asta am avut pleurotus) - morcov - praz sau ceapa ... praz :P Se toaca marunt si ciupercile (sfatul meu e sa le spalati ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Încalzeste cuptorul la 200°C. Pune ciupercile pe o tava mare si decoreaza-le cu ceapa, usturoi si cimbru. Asaza brânza peste. Amesteca pesmetul cu patrunjelul si împrastie-le peste ciuperci. Lasa-le în cuptor 15-20 de minute. Între timp presara peste salata de arugula sucul de lamâie si putin ulei de masline. Ciupercile se servesc alaturi de salata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ca sa se încalzeasca. Pune ciupercile intr-un castron si adauga ... si asaza-le în tigaie. Strecoara ciupercile de apa si pastreaza apa în care au stat. Adauga ciupercile in tigaie, alaturi de pui, si ... cu apa în care au stat ciupercile. Tine totul pe foc pâna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si o varianta mai ... lipicioasa :D Ingrediente: - ciuperci intregi, de marime mica sau ... Mod de preparare umplutura: Coditele ciupercilor se taie marunt si se ... Mod de preparare: Se umple o ciuperca cu ce s-a calit in prealabil ... ras, se "inchide" cu o alta ciuperca si se trece o scobitoare prin mijlocul celor doua ciuperci. Se trec ciupercile prin ou si pesmet ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Taie usturoiul marunt si pune-l la rumenit în uleiul încins. Adauga ceapa tocata, lasa 1-2 minute si toarna sosul de rosii decojite din cutie. Pune sare si piper si lasa un sfert de ora la fiert, timp în care fierbi tagliatellele conform instructiunilor de pe ambalaj. Pastele se scurg si se adauga sosul de rosii, ciupercile taiate felii, rosiile cherry si câteva frunze de busuioc deasupra. Se pot servi si cu parmezan ras sau feliat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
În prima faza se pregateste un amestec de faina, bere, 2 linguri de ulei, sare, piper care se lasa la rece circa 30 de minute. În paralel, ciupercile se sterg bine si li se scot coditele, iar spanacul se taie marunt si se caleste în putin ulei, cu sare, piper si patrunjel verde. Cu acest amestec se umplu ciupercile, care mai apoi se dau prin aluatul cu bere si se prajesc într-o baie de ulei.
Reţetă de pe retete.eva.ro