carne fiarta pui
Pagina 2 din 5
... caleste ceapa si usturoiul, tocate. Se adauga ciupercile si carnea de pui si se tin 3-4 minute ... care se formeaza cand calim carnea tocata. Se adauga vinul si ... de rosii si se lasa sa fiarba pana cand este fiarta carnea. Se pregateste sosul alb pentru lasagna de pui: se topeste ... jumatate din amestecul de carne de pui, apoi se pune un ......
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se taie puiul in bucati nu prea mari ,se spala si ... care aruncam apa si spalam carnea si o punem iar la fiert ... lasam sa fiarba la foc potrivit de mare,cand carnea este fiarta adaugam borsul de tara si acrim cat ne dorim ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... preparare: Carnea se prajeste cu ceapa si grasimea de pui.Mazarea tinara fierbe in circa ... ,daca se pregateste cu carne de pui,mazarea se adauga imediat ... cind se inmoaie suficient si carnea si mazarea.Daca se intrebuinteaza mazare din conserva care este fiarta ,atunci aceasta se adauga numai la sfirsit ,cind carnea este bine fiarta.Mazarea din...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Carnea se fierbe cu zarzavat;un galbenus fiert, un galbenus crud ... va folosi numai o parte din carne pentru salata cu maioneza, daca ... persoane la masa.Din restul puiului(picioare,aripi) se vor pregati ... fiert, de la inceput, numai carnea necesara, picioarele lasindu-le pentru friptura.Carnea fiarta se curata de pe oase, se taie in cubulete zarzavatul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pofta si foamea; unde mai pui ca mi-a adus aminte si ... buna: reteta! Ingrediente: - pulpe de pui (sau piept, sau aripi, ce ... preparare: Intai de toate punem carnea separat la fiert. Apoi punem ... , cam 15-20 min, dupa care adaugam maslinele. Punem carnea deja fiarta (este de preferat sa aruncati apa in care a fiert carnea) in sos, apoi lasam sa ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... ciuperci taiate, 200 g maioneza subtire, 1/2 piept de pui sau resturi de ... putina menta Mod de preparare: Se pune la fiert carnea de pui, dar pentru rapiditate e bine ca aceasta sa fie fiarta dinainte si tinuta la rece ... . Se spala ciupercile si se maruntesc. La fel si carnea de pui, care apoi se amesteca cu ciupercile si cu maioneza ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 pui mijlocii, 2 linguri unt, o ceasca smantana, o lingurita faina, o lingurita marar tocat, sare Mod de preparare: Se curata puii si se taie in bucati care se inabusa in unt. Se presara sarea si se toarna cite putina apa ca sa fiarba carnea. Cind carnea este aproape fiarta, se adauga smantana amestecata cu faina si se continua fierberea la foc mic. La sfirsit, se adauga mararul, se mai da un clocot si se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
un pui de 1,5 kg, 2 linguri de ulei, 2 cepe, 1 ardei gras, 1 gogosar ... se taie marunt, se calesc in ulei, se pune carnea de pui transata, se da un clocot, se adauga apa cat sa acopere carnea, se fierbe la foc mic pana cand carnea este fiarta. Intr-un bol se pune smantana impreuna cu cele ... sunt cocolosi, se toarna peste carne, se lasa sa fiarba 3 min ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , sare, piper Mod de preparare: Puii curatati si spalati se taie ... vasul si se lasa sa fiarba inabusit. Cind carnea este aproape fiarta, se adauga rosiile curatate de coaja si taiate ... . Se scot apoi bucatile de carne pe un platou si se ... sosul care se toarna peste pui in momentul servirii. Mod de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... verdeturi, suc de lamaie si eventual iaurt sau smantana, carnea de pui, fiarta, la gratar sau preparata la cuptor, este un deliciu. Aceste ... kcal pentru o portie. Salatele de pui sunt ideale pentru a folosi resturile ... telina cu nuci, in care merge sa adaugi si carne de pui. Salata de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pui mare, 1/2 kg. de rosii, 1 kg. de fasole verde, 100 ml ... ce clocoteste. Separat, se taie carnea in bucati, se aureste pe ... usturoi. In continuare, se pun in acest vas fasolea fiarta, apoi carnea prajita, verdeata, rosii si restul de fasole. Deasupra se ... si se toarna supa de carne limpede sau apa calda, cat ... masa se serveste fasolea cu carne, adaugind smantana proaspata...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... g orez, 750 ml supa de carne, o lingurita ceapa rasa, untdelemn,frunze ... sau unt. Mod de preparare: Carnea se fierbe in supa de carne cu zarzavatul. Orezul curatat de impuritati, spalat in sita de ... se stinge cu supa de carne cintarita si o lingurita cu varf ... 20 minute. Cait inca nu a scazut complet lichidul , se adauga carnea fiarta din supa, taiata in bucati sau in felii si...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg carne vitel sau miel sau 1 pui, 1-2 cepe, 2 galbenusuri, 2 linguri smantana, patrunjel verde, zeama de lamiie sau otet, sare Mod de preparare: Se taie carnea in bucatele si se fierbe in 2-3 litri de apa, impreuna cu ceapa taiata marunt si sare. Cind carnea este bine fiarta, se bat in supiera galbenusurile cu smantana si se pune ciorba peste ele, putin cite putin, apoi toata amestecand bine. Se presara cu...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Carnea de pui fiarta si ciupercile se taie fasii subtiri. Castravetii (murati sau verzi) se dau pe razatoarea mare. Usturoiul se piseaza marunt. Toate ingredientele se amesteca, se adauga condimente dupa gust. Se serveste rece, de la frigider. - Pui, ciuperci, usturoi, iaurt, castraveti, piper, sare, maioneza. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pui mare, 1/2 kg. de bame, o ceapa, 50 gr. unt, 5-6 rosii, 3 linguri ... , apoi se limpezesc cu multa apa rece. Se taie carnea de pui in bucati potrivite, se pune in cratita cu ulei ... atita apa cat sa acopere carnea si se lasa vasul sa ... la foc domol. Cind carnea este aproape fiarta, se pun bamele, patrunjel, sare, rosiile taiate, vinul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... functie de ce fel de carne folosesti. Ingredientele sunt pentru sase ... . Ingrediente : sase-opt aripioare de pui si doua bucati de spate de pui sau piept de vaca, cu oase sau fara, trei ... , eventual bors proaspat. Preparare: - Taie carnea in bucati, pune-o la fiert ... aduna spuma. De obicei, carnea de pui fierbe in 30, iar cea de vaca in 60 de minute. - Cand...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... preparare: Se prajesc bucatile de pui in untura pana incep sa ... se lasa sa fiarba la foc mic. Cind carnea este aproape fiarta, se da la cuptor pentru 15-20 minute ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
un pui, o legatura patrunjel, o ceapa, boia, piper, sare, 1/4 kg. smantana, o lingura ... spalat si taiat. Se pune puiul, transat bucati si spalat, se ... . Se toarna apa fierbinte peste carne, cat sa o acopere, se sareaza si pipareaza. Cind e fiarta carnea, se face un sos ... apa, si se toarna peste carne, se dau doua-trei clocote ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... simplu de realizat si putem utiliza resturi de carne de pasare fiarta. Aceasta reteta am facut-o de mai multe ori ... "- editia 1979. Ingrediente (pentru 8 persoane): - 1/2 de pui sau 400 g carne de pui deja fiarta - 200 g ciuperci de Paris - 2 cepe - zeama unei lamai - 60 ... - 100 g cascaval ras Detasati carnea de pui de pe os si ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... varianta noastra la papricasul de pui cu ciuperci: Ingrediente pentru 2 persoane: - carne de pui ( pot fi 2 pulpe si 2 aripi intregi ) - 300 g ciuperci - 100 ... boia - patrunjel verde - sare. piper Carnea spalata se caleste in ulei ... si se lasa sa fiarba aproximativ 30 minute. Peste carnea aproape fiarta se pun ciupercile, laptele si se mai lasa 5 - 10 ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com