Cauta in 20.692 retete
... calde cu sos din tavita,sos de usturoi si felii de lamaie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... desert dulce-acrisor, arome date de miere si de sucul de lamaie. Ingrediente: 150 g boabe (struguri, coacaze, agrise ... de vaci 1 lgt. suc proaspat de lamaie putina coaja rasa de lamaie 1 lgt. miere Mod de preparare: Din branza de vaci, lapte batut, miere, zeama de lamaie si coaja rasa de lamaie se face o crema. Boabele, taiate in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cateva seminte de fenicul 2 cuisoare piper 1/2 lingurita ghimbir pudra 1 lingura miere albine 1 lingura boia de ardei dulce 1 lingurita seminte de susan Carnea ... acopere carnita rumenie si puneti mierea, scortisoara, anasonul, fenicul, cuisoare, ghimbirul ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... paine veche sare, piper nucsoara 1 lingura amidon 2 linguri mustar 2 linguri miere albine 2 linguri unt Mod de preparare Fiindca dezosarea ratei parea a fi ... din sosul din tava,2 linguri miere, 1 lingura mustar si zeama de ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... pentru reductia de otet balsamic: 50 ml otet balsamic 1 lingura miere albine Mod de preparare: Taiem tonul in fasii dreptunghiulare. Facem un ... inalti otetul balsamic impreuna cu mierea. Lasam la foc mic mestecand ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Ingrediente si cantitati: 450 gr carne de vaca 2 catei usturoi 6 frunze coriandru 1/2 lingurita zahar 2 lingurite sos soia 2 lingurite suc de lamaie Mod de preparare: Fierbeti carnea de vita si taiati-o in bucati mici. Puneti impreuna cu usturoiul, frunze de coriandru, zahar, sos soia, sos de lamaie, si piper negru. Incalziti uleiul si amestecati 3-4 min. Adaugati carnea si fierbeti. Serviti pe un platou puneti deasupra chilli si frunze de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... jum cana(200 ml) apa 1 catel de usturoi sare zeama de lamaie 2 lg fulgi de drojdie uscata, inactiva 2 fire ...
Reţetă de pe antzukastuff.blogspot.com
... robotului de bucatarie, impreuna cu catelul de usturoi, uleiul, zeama de lamaie si chimenul. Mixati pana la obtinerea unei ... , 2 vinete mari, un catel de usturoi, 1/4 lingurita ulei (de susan, pe cat posibil), o lingura zeama de lamaie, 1/4 lingurita chimen macinat, sare, piper ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ml sos soia 1 portocala 2 linguri miere albine un praf ghimbir 1 lingura otet balsamic pentru sosul de afine ... 1 lingura zahar brun 4 linguri zeama lamaie 1 baton scortisoara 1 lingura amidon piper ... , zeama de la portocala, mierea de albine, otetul balsamic si ghimbir. Punem puiul in acest amestec ... -o craticioara afinele, vinul, zeama de lamaie, zaharul brun batonul de...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... uscata 2 oua coaja rasa de lamaie esenta rom si vanilie pentru ... 2 linguri lapte 100 ml apa 50 gr zahar 50 gr miere albine 200 gr miez nuca Mod de preparare: Dizolvam zaharul, untul ... abundenta cu o pensula de patiserie. Ungem apoi mucenicii cu miere de albine. Si presaram deasupra miez ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... -acasa" pentru aceasta salata simpla. Am incercat ulei cu usturoi si lamaie, ulei cu busuioc si ... , ulei cu usturoi si busuioc si lamaie, etc. Toate variantele mi-au placut. Pana ... -l spun si voua: dressingul contine - Usturoi pisat (dupa gust, minim 3-4 catei ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... gr. zahar, 250 gr. miere de albine, 3 oua, 100 gr. ulei, 150 gr. nuci, 100 gr ... rom, coaja de lamiie, scortisoara, 1 varf cutit bicarbonat Mod de preparare: Mierea se topeste la foc mic si se ... , dupa care se adauga mierea, uleiul, bicarbonatul, mirodeniile, albusurile batute spuma cu o lingura de zahar, faina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 mana nuca cruda, zeama de lamaie, 1 pahar de apa plata (200 ... , o mana de stafide, coaja de lamaie si portocale confiate, apa pana ... , smochine , miere, cardan, nuca, caise confiate, coaja de portocale si lamaie confiata, stafide, lapte si fulgi ... de apa plata : 1) Apa cu lamaie, miere optional si ghimbir pentru ... 4) Apa cu boia si miere Se taie...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Începem prin a amesteca faina cu praful de copt si separat laptele cu ouale. Bananele trebuie sa fie foarte bine pasate. Toate ingredientele se mixeaza împreuna, iar rezultatul trebuie sa fie o compozitie omogena si mai groasa decât cea de la clatitele obisnuite. Se aranjeaza clatitele una peste alta, se orneaza cu brânza ricotta, cu felii de capsuni proaspete si se toarna o cantitate generoasa de miere de albine sau sirop de artar.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se face un aluat foarte moale,un pic mai tare ca de clatite si se lasa 10 minute la crescut,apoi se pune ulei intr-un ceaun sa se incinga bine,cand uleiul este incins punem o manusa de ceolofan pe o mana si luam cu mana aluat si il strangem in mana sa iasa deasupra ,ce iese deasupra luam cu o lingura care este mereu imnuiata in apa si ii dam drumul in ulei incins,asa gogoselele vor iesi cu forma frumoasa,pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la varianta noastra. In plus, daca le mai adaugi miere de albine sau sirop de artar obtii un desert de-a dreptul ... o bucatica de unt ca sa se topeasca si toarna miere de albine. Pofta buna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ), ulei de masline , 4-5 catei de usturoi razaliti foarte marunt, 2 lingurite de miere si frunze de busuioc tocate ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... faina 2 oua 1 lingura rasa de bicarbonat pentru umplutura 6 linguri de gem ... de la o lamaie Preparare: foile Topiti untul, impreuna cu mierea si ... opari faina.[/warning] Amestecati faina cu bicarbonatul. Dupa ce amestecul de miere s-a racorit, incorporati ... zaharul vanilat si coaja de lamaie. Adaugati grisul in ploaie amestecand ... pe meniurile unor cofetarii sub numele de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... avemn nevoie de: 7 aripioare de pui pentru marinata: 3-4 linguri miere de albine 2 linguri mustar iute 2 linguri otet balsamic 4 linguri mustar boabe ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Foile: 300 gr. faina, 120 gr. zahar, 2 oua, Mod de preparare: Foile: Se amesteca bine toate ingredientele si se lasa aluatul obtinut la race, de seara pana dimineata. A doua zi se imparte in trei si se coc trei foi pe dosul tavii. Crema: Se pun ingredientele la fiert.Se amesteca bine,ca sa nu se prinda de fundul vasului.Se fierbe 15 min.si apoi se lasa sa se raceasca.Se adauga esenta de rom cind este aproape rece crema. Se umplu foile cu aceasta crema si se pune prajitura in frigider pana a...
Reţetă de pe www.retete-bune.com