Cauta in 20.692 retete
Felia de paine se prajeste foarte putin cu unt,apoi se scoate pe o farfurie,se taie rosiile cubulete,ceapa marunt si un catel de usturoi tocat si se calesc 10 min in tigaia in care am prajit painea,se asezoneaza cu sare si piper.Cand este gata se adauga peste felia de paine,dupa care se niveleaza frumos iar deasupra se aseaza frumos un ou ochi,si la urma branza. cine doreste poate folosi cascaval in loc de branza. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se pune deasupra amestecul de usturoi si ulei de masline, întins ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Si cand aud si de usturoi, bucuria este si mai mare ... 1 ceapa 1 bucata de praz, 1 legatura usturoi verde 250g rosii in bulion ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Preparare: Taie dovleceii, cu tot cu coaja, în felii potrivite ca grosime. Sareaza-i si condimenteaza-i dupa gust. Încinge o tigaie de teflon si asaza feliile de dovlecel, apoi pune un capac. Lasa câteva minute si întoarce dovleceii pe partea cealalta. Trebuie lasati pe foc pâna când se rumenesc destul de bine. Curata si piseaza usturoiul si apoi presara-l peste dovlecei. Lasa câteva minute pâna când dovleceii se patrund de usturoi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb cartofii si se taie rondele sau cubulete (dupa preferinta). Se adauga patrunjelul taiat fin,conserva de ton,maslinele taiate rondele,2 linguri ulei de masline,sare, piper dupa gust si sos de usturoi. Se orneaza cu feliute de lamaie.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mic, apoi adauga cateii de usturoi curatati si maruntiti. Amesteca, iar ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spala castravetii, taie-i felii subtiri si pune-i într-un castron. Presara sarea peste feliile de castraveti, amesteca si lasa deoparte timp de câteva minute. Piseaza usturoiul, adauga uleiul, otetul si piper dupa gust. Scurge lichidul lasat de castraveti si adauga amestecul de usturoi, ulei si otet peste ei. Toaca fin mararul proaspat si adauga-l peste salata, amestecând bine. Lasa salata la frigider timp de jumatate de ora înainte de a servi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Presara peste bucatile de pui prafurile de boia, curry si piper, iar mai apoi asaza bucatile într-o tava unsa cu ulei sau cu unt. Amesteca mustarul cu miere si gemul într-un castron. Continutul se toarna peste bucatile pui si se lasa la marinat timp de o ora, dar se poate lasa si peste noapte. Mai apoi, tava cu pui se baga la cuptorul care a fost încalzit în prealabil si se lasa la copt timp de o ora, verificând ocazional puiul sa nu se lipeasca. Se poate servi cu orez,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Topeste untul într-o tigaie, la foc mic. Adauga uleiul de masline, sarea si piperul. Caleste usturoiul timp de un minut, dar fara sa devina maroniu. Adauga sparanghelul si prajeste-l timp de zece minute, întorcându-l astfel încât sa se faca uniform pe toate partile.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 175 de grade Celsius. Unge o tava pentru copt. Amesteca uleiul de masline cu usturoiul pisat. Într-un alt bol, amesteca pesmetul, parmezanul, busuiocul si piperul. Înmoaie pe rând fiecare bucatica de piept în uleiul cu usturoi, apoi da-l prin amestecul de parmezan. Asaza bucatile de pui pe tava si presara deasupra cea a mai ramas din amestecul de parmezan. Lasa la cuptor timp de 30 de minute sau pâna când pieptul de pui este bine patruns.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge cuptorul la 220 de grade Celsius. Unge o tava pentru cuptor cu putin ulei. Toarna uleiul de masline si usturoiul într-o punga mare resigilabila. Adauga buchetelele de conopida în punga si agita bine. Toarna continutul pungii în tava unsa si asezoneaza cu sare si piper. Coace timp de 25 de minute, amestecând o data. Presara parmezanul si patrunjelul si mai lasa la cuptor timp de 3-5 minute, pâna se rumeneste usor.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... albi 3 lamai, doua capatani de usturoi 2 foi de dafin 50 de ... sa curga, circa jumatate din miere. In acest "pat" aseaza bucati ... strecoara funzele de dafin si o lamaie taiata in felii, cu tot ... timp prepara crema dulce de usturoi. Intr-o cratita mica, topeste o bucata ... . Adauga sare si piper. Scoate lamaia, si amesteca bine sosul pana ... lamaie fierte, si stropeste-le din...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fi serviti cu sos de usturoi cu smântâna. Piseaza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Alegem vinete lungi si nu foarte groase. Le taiem felii subtiri. Incingem grill-ul apoi punem feliile de vinete pe el. Le coacem pe ambele parti . Punem intr-un vas un strat de vinete, apoi presaram sare si piper, adaugam usturoi pisat si patrunjel tocat marunt.Repetam operatiunea pana terminam vinetele . Turnam deasupra uleiul de masline astfel incat sa le acopere in totalitate. Dam la rece cateva ore ca sa se intrepatrunda. Se servesc reci alaturi de cateva felii de paine...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... a prepara sosul de iaurt si usturoi se amesteca toate ingredientele cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si umpik de sos de usturoi le asezam pe farfurie ,si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Aripioarele glazurate cu miere... ce poate fi mai bun pentru o seara ... garantez eu ca aripioarele cu miere sunt o reteta culinara care merita ... de pui - 250 ml de miere - 80 ml de sos de ... piper - o lingura de praf de usturoi Amestecam toate ingredientele pentru marinata ... plastic, turnam peste marinata de miere, punem capacul si agitam bine ... proaspat, tocat marunt - praf de...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... boabe si zeama de la o lamaie peste peste. Am acoperit cu ... carnii de peste. Sosul de usturoi: Ghimbirul si usturoiul curatat se ... sos ca o maioneza. Amestecul de usturoi se pune intr-un bol ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la foc intr-un vas mierea cu zaharul si coaja de ... cu ouale bine batute (separat), bicarbonatul dizolvat in zeama de lamiie ... dulceata sau cu frisca. - 1 pahar miere, 200 g zahar pudra, 300 g faina, 2 oua, 1/2 lingurita bicarbonat dizolvat intr-o lingura de zeama ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... un pic, ii dai prin miere topita si apoi ii pudrezi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro