capatana de vitel
Pagina 1 din 1
Calim ceapa tocata marunt, adaugam apoi usturoiul taiat, carnea bucati si boiaua. Punem supa fierbinte atat cat sa acopere putin carnea dupa care adaugam treptat spanacul spalat si taiat mai mare.Puteti sa-l lasati intreg daca va place sa simtiti spanacul in lingura. Odata ce s-a inabusit bine transferam mancarea in oala, punem morcovelul taiat in patru si-o dam la cuptor. Spre sfarsit adaugam pasta de tomate si condimente dupa gust. Puteti pune putina zeama de lamaie sau cateva felii, ii da...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Racitura (piftie de porc si vitel) Ingrediente: 1 kg. picioare, 3 litri apa, o capatana de usturoi, sare. Mod de ... , dar si din picioare de vitel. Mai gustoase ies cele amestecate ... de porc si doua de vitel, bine spalate si curatite. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de porc, 300 g creier de vitel sau porc, 150 g maduva, 100 ... de porc, 500 g ceafa de vitel, 500 g ficat de porc si ... e porc, 2-3 rinichi de porc sau vitel, Facultativ 2-4 fudulii, 300 g slung sau glanda tiroida de vitel, 250 ml vin alb sec (demisec), 500 ... de busuioac, 2 linguri de cimbru, 2-3 capatani de usturoi, 3 linguri otet de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pana la extaz! Carne de vitel, moale, de vreo doua-trei ... usor afumat, sare, cimbru, dafin, o capatana de usturoi, o ceapa marisoara, o gramajoara ...
Reţetă de pe bucatarialuiflorian.blogspot.com