Cauta in 21.292 retete
... cum prepari aluatul: ceasca de caimac (smantana de pe lapte fiert ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 250 ml de lapte cu caimac Mod de preparare: 1. Intr-un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata pepenele de coaja, i se scot samburii, se taie in cuburi, se stropeste cu zeama de lamaie, se sareaza si se pipereaza. Se subtiaza maioneza cu caimacul si se amesteca cu pepenele. Se serveste rece. - 500 g pepene galben, maioneza preparata dintr-un ou, 100 ml caimac, sare, piper, zeama de lamaie. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata coacazele si se pun la fiert intr-un litru de apa cateva minute. Din unt, faina si lapte se prepara un sos bechamel, in care se adauga sare si zahar Se toarna peste coacaze si se mai da un clocot. Se serveste calda sau rece, cu caimac sau smantana. - 500 g coacaze rosii (strugurei), 20 g unt, 1 lingura de faina, 100 ml lapte, 100 ml caimac, sare, zahar. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pipereaza si se serveste cu caimac. Daca se foloseste porumb din ... -200 ml lapte, 100 ml caimac, sare, piper macinat, 1 legatura de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ceasca smantana (sau caimac), 1 ceasca faina, sare, 1 kg. visine, 150 gr ... un aluat din smantana sau caimac, faina si sare; se framinta ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 ceasca caimac sau smantana, 1 ceasca faina, 1 praf sare, 1/2 kg prune, 2 linguri zahar Mod de preparare: Se face un aluat potrivit de tare din caimac, faina si sare. Se intinde o foaie grosuta care se asaza intr-o tava dreptunghiulara tapetata cu faina. Pe marginile tavii se pune un sul subtire de aluat. Prunele se spala, se desfac in jumatati, se scot simburii si se asaza uniform peste aluat. In fiecare jumatate de pruna se pune cite putin zahar.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Aluatul: 1 ceasca caimac, 1 ceasca faina, un praf sare; Umplutura: sunca tocata, 1 ou Mod de preparare: Se face un aluat bine lucrat din caimac, faina si sare. Se lasa sa se odihneasca 10-15 minute. Se intinde o foaie subtire, se taie cu paharul forme rotunde. Se pune peste fiecare bucata o lingurita de sunca tocata, se fac suluri, intorcind capetele in forma de corn. Se ung cu ou batut si se coc in tava bine unsa.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cu smaintana (sau tot atata caimac), 150 de grame de zahar ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... putin, ca sa se adune caimacul; acesta se ia cu lingurita ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pentru fiecare persoana se toarna in ibric o ceasca de apa plus o lingura de apa. Pentru cescutele de marime obisnuita se pun doua lingurite de cafea si 1/3 lingurita cardamon. Fierbi apa si cand clocoteste pui toata cantitatea de cafea impreuna cu cardamonul. Cand incepe sa se umfle iei ibricul de pe foc, aduni caimacul si pui in fiecare cescuta cate putin. Picuri doua trei picaturi de apa sa se limpezeasca si acoperi cu o farfurioara. Serviti cafeaua alaturi de un fursec...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... fiert si cand este gata caimacul se amesteca in lapte nu ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... gr drojdie proaspata 350 gr caimac 3 lingurite sare 3 lingurite zahar mac ... 5 minute. Incalzim putin laptele si caimacul intr-un ibric. Punem drojdia ... sarea apoi adaugam laptele si caimacul si framantam un aluat pana ...
Reţetă de pe bucatariecudragoste.blogspot.com
... ciocolata crema 2 galbenusuri si 2 linguri caimac( am pus eu) se poate ... ung cu oul batut cu caimac( eu cumpar lapte de la ferma si face un caimac gros ca o smantana). Se presara zaharul ...
Reţetă de pe bucatariecudragoste.blogspot.com
... kaymakul se face prin adunatul caimacului din laptele fiert. seamana oarecum ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
... , sa zicem Zahar - 2 linguri rase Caimac (eu am inlocuit cu smantana ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com