Cauta in 21.292 retete
... nu vrei sa cumperi foietaj, iata cum prepari aluatul: ceasca de caimac (smantana de pe lapte fiert); o ceasca de faina ... 10 minute sa se odihneasca. Aluatul este mai fraged daca este ... merele sa fie "invartite" in aluat... Cureti merele de coaja si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu smaintana (sau tot atata caimac), 150 de grame de zahar ... momentul in care pui faina, aluatul se amesteca cu mana, dar ... cand mainile sunt curate. Da aluatul la rece, jumatate de ora ... de ou. Ia bucatele de aluat, cat nuca, fa bilute, inmoaiele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gr drojdie proaspata 350 gr caimac 3 lingurite sare 3 lingurite zahar mac ... 5 minute. Incalzim putin laptele si caimacul intr-un ibric. Punem drojdia ... pe margine sarea apoi adaugam laptele si caimacul si framantam un aluat pana nu se mai lipeste de mana. Crestam aluatul in forma de cruce adanc ... volumul. Cand a crescut suficient pliem aluatul de trei ori spre interior)...
Reţetă de pe bucatariecudragoste.blogspot.com
... ciocolata crema 2 galbenusuri si 2 linguri caimac( am pus eu) se poate ... pune toata . Se framanta un aluat frumos ca la soare te ... ung cu oul batut cu caimac( eu cumpar lapte de la ferma si face un caimac gros ca o smantana). Se presara zaharul ...
Reţetă de pe bucatariecudragoste.blogspot.com
... ceasca smantana (sau caimac), 1 ceasca faina, sare, 1 kg. visine, 150 gr ... o ora. In acest timp, se prepara un aluat din smantana sau caimac, faina si sare; se framinta bine. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 ceasca caimac sau smantana, 1 ceasca faina, 1 praf sare, 1/2 kg prune, 2 linguri zahar Mod de preparare: Se face un aluat potrivit de tare din caimac, faina si sare. Se intinde o foaie grosuta care se asaza intr-o tava dreptunghiulara tapetata cu faina. Pe marginile tavii se pune un sul subtire de aluat. Prunele se spala, se desfac in jumatati, se scot simburii si se asaza uniform peste aluat. In fiecare...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Aluatul: 1 ceasca caimac, 1 ceasca faina, un praf sare; Umplutura: sunca tocata, 1 ou Mod de preparare: Se face un aluat bine lucrat din caimac, faina si sare. Se lasa sa se odihneasca 10-15 minute. Se intinde o foaie subtire, se taie cu paharul forme rotunde. Se pune peste fiecare bucata o lingurita de sunca tocata, se fac suluri, intorcind capetele in forma de corn. Se ung cu ou batut si se coc in tava bine unsa.
Reţetă de pe www.retete-bune.com