Cauta in 21.292 retete
... caldut,unt topit, 2 galbenusuri de ou, 150 gr de zahar, sare ... branza pe margine. Batem un ou cu o lingurita de zahar si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... aseaza la mijloc cite un ou fiert. Marginile prapurului se reunesc ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... peste pasta de ficat si ou. Condimentam cu sare si piper ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
6 oua, o lingurita patrunjel verde tocat, o lingura pesmet, 1/2 pahar sos alb preparat din lapte, faina, sare si piper Mod de preparare: Ouale rascoapte se toaca marunt si se amesteca cu sosul alb, gras. Se adauga patrunjel verde. Se ia cu lingura din compozitie si se pune in pesmet dindu-le forma de pirjoale. Se prajesc mingiutele in ulei incins. Mod de servire Se servesc cu un sos de rosii
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: 500 gr mascarpone 400 ml frisca lichida 150 gr zahar esenta de rom 2 lg miere de albine o cafea(250 ml) 1 1/2 pachet piscoturi 1 lg cacao Mod de preparare: Se face o cafea tare si se lasa la racit. Mascarpone se bate bine cu zaharul si esenta de rom. Frisca se bate 'batz' cu mierea de albine, apoi se adauga crema mascarpone si se mixeaza. Intr-o tava asezam un strat de piscoturi
Reţetă de pe bucatariadenysei.blogspot.com
orez prefiert cu bob lung parfumat cu iasomie (ex Royal Thay Rice de la Bosco)- 2 plicuri a 125 grame Mod de preparare: Se pune o oala cu cca 4 litri de apa si o lingura de sare la fiert. Cand da in clocot se adauga pungutele de orez. Se fierbe cu capacul pus pana este gata (pungutele sunt pline la refuz cu orezul care s-a umflat). Se scoate si se scurge cat mai bine (minim 1/2ora). Cel mai bine se scurg atarnate de manerele pungutelor, fara sa atinga vreo suprafata. Cand orezul este bine...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 radacina morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa, 1 lingura chimen, sare, 2 galbenusuri, 1-2 linguri smantana, patrunjel verde Mod de preparare: Se pun la fiert in 2 l apa morcovul, patrunjelul, ceapa si sare. Cind zarzavaturile sunt fierte se pune o lingura de chimen si patrunjelul verde, se lasa sa mai fiarba 10 minute. Se bat in supiera doua galbenusuri cu smantana. Se strecoara supa peste acestea, amestecand mereu. Se prajeste in ulei sau unt piine sau franzela, se taie cuburi in farfurii, peste...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pune peste fiecare biftec cite 1 ou prajit ochi. Ca garnitura se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingrediente: - cateva frunze de salata verde - 2 fire ceapa verde - o rosie medie - 2 oua de casa - o conserva de macrou in ulei, scursa bine de sos - o lingura plina de branza rasa (orice va place) - un castravete mic - dressing dintr-o lingura de ulei si una de zeama de lamaie, plus sare dupa gust Pofta buna!
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
Vinetele se coc pe o plita bine incinsa, la flacara iute. Se curata de coaja foarte bine, fara sa intre in contact cu apa, pe cat posibil. Se pun apoi la scurs pe un fund de lemn putin inclinat. Dupa ce s-au scurs, se toaca cu un cutit de lemn, plastic sau inox, ca sa nu se innegreasca. Pasta rezultata se pune intr-un castron si se adauga ceapa tocata marunt, sarea, galbenusul, se amesteca bine, dupa care se adauga uleiul in suvoi subtire, amestecand mereu. Cand uleiul s-a terminat si salata...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Un mic dejun sau un aperitiv rapid si simpatic, foarte gustos si cu lipici la cei mici. Cat a stat la cuptor, Natalia a fost convinsa ca ii fac prajitura si dupa ceea le-a mancat cu aceasi incantare! :) Iar daca ati gatit si prea mult orez la cina (cum am patit eu) este un mod grozav sa il refolositi si sa nu aruncati nimic. Ingrediente (pentru 6 bucati) o cana de orez (simplu sau cu legume) 2 oua 2 linguri mari de smantana sos - eu am avut dulceata de ardei Daca nu aveti orezul gatit, il ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Costita taiata cubulete se caleste impreuna cu morcovii in putin ulei. Apoi se toarna 2-3 l de apa si se lasa pina ce morcovi sint fierti. Se adauga faina, frecata cu apa rece, pentru a nu se forma cocoloase. Ouale se sparg si se pun in supa pe rind. Se lasa sa fiarba la foc mic, cu capac, pentru ca ouale sa se inchege. La sfirsit se pune mararul, usturoiul pisat, sarea, piperul, smintina si se acreste cu suc de lamiie, dupa gust. Se serveste cu ardei iute. - 3-4 felii costita, 2 buc. morcov...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Bramza si ouale se dau pe razatoare. Intr-un castron se pune un strat de braza,un strat de ou, un strat de maioneza pana se termina toate. deasupra se poate pune maioneza sau se pot taia feliute de masline pentru decorare. In cazul in care branza nu este destul de sarata se poate pune sare dupa gust. - 300 g branza telemea, 4 oua fierte tari, maioneza, masline, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Intr-un cazanel, gelatina se lasa sa se inmoaie, o ora, in sucul de fructe rece, pina cind il absoarbe in intregime.Frisca rece de la congelator, cu cristale de gheata in ea, se bate spuma si, apoi, se introduce in frigider.Dupa ce gelatina s-a inmuiat suficient, cazanelul se asaza pe un vas cu apa fierbinte; se amesteca 2-3 minute pina cind gelatina se topeste bine.Apoi cazanelul se trece pe un vas cu apa rece si se amesteca in compozitie, pina cind aceasta ajunge la temperatura degetului.Se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala andivele, se curata si se pun intr-o cratita, unsa cu unt. Se adauga putina apa cu suc de lamaie si sare, si se lasa pe foc pana ce apa incepe sa clocoteasca. Apoi se stropesc cu unt si se dau la cuptor, acoperite cu un capac timp de o ora, ca sa fiarba inabusit. Cand andivele s-au inmuiat, se scot si se aseaza pe un platou, se adaug galbenusurile tocate, patrunjelul verde tocat, sarea si sosul de mustar. Sosul de mustar: untul se topeste intr-un vas la foc mic. Faina se incorporeaza...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Cartofii se spala, se sterg, se ung cu putin unt si se dau la cuptor. Cand sunt copti se curata fierbinti si se zdrobesc impreuna cu untul si sare. Se adauga ouale si se bat cu o furculita. Se drege de sare. Se serveste imediat ca garnitura la fripturi, la rasol, etc. - 500 g cartofi, 100 g unt, doua oua, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Intr-un castron se bat ouale intregi cu putina sare si putin piper alb. Se adauga o ceasca de zeama de carne. Se toarna compozitia intr-o forma unsa cu unt si se fierbe la cuptor la bain-marie. E gata, atunci cind infigind un cutit, acesta iese curat. Se lasa sa se raceasca, se rastoarna si se taie in mici patratele. Se adauga in supa inainte de a servi. - 3 oua, sare, piper alb, zeama de carne, unt. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Andivele, dupa ce au fost curatate si spalate cu apa rece, se fierb in apa sarata. Se scot pe un platou, se stropesc cu untul incins, iar de jur imprejur se pun ouale batute cu putina sare si prajite in restul de unt ramas. - 500 g andive, 2 oua, 50 g unt, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pun la fiert in 2 l apa morcovul, patrunjelul, ceapa si sare. Cind zarzavaturile sint fierte se pune o lingura de chimen si patrunjelul verde, se lasa sa mai fiarba 10 minute. Se bat in supiera doua galbenusuri cu smintina. Se strecoara supa peste acestea, amestecind mereu. Se prajeste in ulei sau unt piine sau franzela, se taie cuburi in farfurii, peste care se pune supa de chimen si se serveste. - 1 radacina morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa, 1 lingura chimen, sare, 2 galbenusuri, 1-2 linguri...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sunca; 1 felie de branza telemea; 1 ou ; 1/2 legatura de patrunjel verde; 1 lingurita ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com