Cauta in 21.294 retete
Se taie rosiile feliute, se fierb cartofii in coaja dupa care se decojesc si setaie cubulete. Se taie castravetii si ardeii, ceapa se taie solzisori, se amesteca adaugind uleiul, sarea, piperul si lamiia stoarsa pe deasupra. Se amesteca si se serveste intr-un castron. - 300 g rosii, 500 g cartofi, 3 ardei grasi, 2 castraveti de gradina, 1 cepa, 30 ml ulei, zeama de la 1/2 lamiie, sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se ia branza si se piseaza cu o furculita pana devine marunta, dupa care se taie rosile in felii subtiri, castravetele in felii subtiri, ceapa in bucatele marunte, dupa care se adauga sarea si uleiul. In cazul in care salata este prea sarata sau uleioasa, se adauga apa pana e buna salata. - 100 g branza, 4 rosii, 1 castravete, 2 cepe, sare, ulei. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Dovleceii se dau prin razatoarea mare. Separat se fierbe apa cu sare si 1 lingura ulei. Se pun dovleceii in apa clocotita si se fierb cca. 10 minute. Intre timp se bat ouale foarte bine, apoi se amesteca cu iaurtul. Cand s-au fiert dovleceii, se ia supa de pe foc, se lasa putin sa se racoreasca si se drege cu ouale si iaurtul. Se toaca mararul, se adauga la supa. Se serveste rece, cu usturoi pisat si piper. - 2 dovlecei potrivit de mari, 2 oua, 150 gr. iaurt, marar, usturoi, sare, piper, 1 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se caleste intr-o tigaie ardeiul impreuna cu kaiserul, ceapa si rosia taiata cubulete. Cand sunt calite suficient, se sparg ouale, se lasa sa se coaca albusurile fara a se sparge galbenusurile. Cand sunt coapte albusurile se da tigaia la o parte si se lasa 2 minute dupa care se amesteca bine si galbenusurile, se adauga branza sau cascavalul ras. Se servesc calde, dupa preferinta cu verdeata sau salata de castraveti cu rosii. - 2 oua, o rosie, un ardei gras, 2 felii kaiser sau un carnacior, o...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Cartofi si ouale (in prealabil se fierb) se taie in bucatele. Apoi se adauga rosiile si castravetii, taiate in patratele. Se amesteca cu ouale si cartofii. Se adauga ulei de masline, sare, lamiie si citeva frunze de menta taiate maruntel (daca menta e uscata se freaca in mina pina se transforma in pulbere). - 3 cartofi, 4 oua, rosii, castraveti, ulei de masline, lamiie, frunze de menta uscate sau proaspete, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Cartofii fierti in coaja se curata si calzi se taie felii. Rosiile se taie la fel felii, ardeii se taie fisii lungi subtiri, cepele verzi se taie bucatele cu cozi cu tot. Se freaca platoul cu usturoi, se amesteca bine toate legumele, se sareaza, se pipereaza, se toarna uleiul cu otetul sau zeama de lamiie si se presara patrunjelul tocat. Se garniseste de jur-imprejur cu sferturi de rosii intercalate cu masline. Se serveste imediat. - 4 buc. cartofi, 4 buc. ardei grasi, citeva fire de ceapa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Castravetele, rosiile, ardeii se taie bucatele nu prea mici si se pun intr-un castron. Ridichile se taie si ele si se tin 10 min. pe o farfurie dupa ce se sareaza bine pentru a se inmuia, apoi se clatesc sub jet de apa si se pun in castronul cu rosiile. Ciresele se curata de simburi si se pun si in castron. Brinza se amesteca cu smintina si apoi se toarna in castron si se amesteca totul, se rade deasupra 3/4 din telemea si se condimenteaza dupa gust. Se rastoarna in vasul din care se va servi...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata ceapa si se toaca marunt. Morcovii si gulia se curata, se spala si se taie bucati. Se scoate mazarea din conserva si se scurge, iar fasolea - curatata si spalata - se taie bucatele. Galustele se prepara in felul urmator: se pune la fiert laptele cu 20 g de unt (margarina) si cu condimentele. Cand clocoteste, se toarna grisul in ploaie, se lasa sa fiarba putin si se pune cratita deoparte. Cand s-a racit grisul, se incorporeaza oul batut impreuna cu jumatate din verdeata. Restul de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata legumele, se spala bine in mai multe ape, se portioneaza, daca este cazul, apoi se pun la fiert intr-o oala cu apa rece. Se fierb la foc domol. Cand zarzavatul este fiert, se adauga rosiile si sarea. Rosiile nu se pun de la inceput, deoarece ingreuneaza fierberea celorlalte legume. Cand zarzavatul este foarte bine fiert, se strecoara supa. In castronul in care se serveste, se pune un galbenus de ou, se bate bine cu furculita se adauga smantana, care se amesteca bine cu galbenusul....
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se curata de pielite, se spala si se zvanta. Vanata, dovlecelul si ardeii se spala, se curata si se taie in cubulete mici. Rosiile se oparesc 30 de secunde in apa clocotita si, cand s-au racit, se curata de pielita si de seminte si se taie cubulete. Ceapa si usturoiul se curata, ceapa se taie pestisori, iar usturoiul se toaca marunt. Orezul se fierbe in apa cu sare. Se incing intr-o cratita 2 linguri ulei, se adauga ceapa, usturoiul si ardeii si se calesc cca 2 minute. Se pune si...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
2 kg castraveti proaspeti la un borcan de 3 l Marar uscat, cimbru, usturoi 2-3 catei 500 ml otet la 1.5 l de apa 1 lg si 1/2 de sare pt muraturi (37gr) 3 lg zahar (33 gr) Foi de dafin, frunze de telina Frunze de visin, tulpina de leustean 2 lgt boabe mustar la un borcan Cateva boabe de piper 1 morcov pt decor 2 cuisoare Asezam marar, verdeata si cimbru pe fundul borcanului, punem castravetii intepati sau taiati la capete, mirodenii, usturoi si saramura calduta luata de pe foc, apa cu otet si...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Iaurtul se amesteca cu mustarul, uleiul, sarea, piperul si ardeiul iute taiat foarte mic. In sosul rezultat se pun rosiile, castravetele, ceapa, ardeiul - taiate cubulete, iar la sfirsit mararul si patrunjelul taiate foarte marunt. Se serveste imediat si este delicioasa, usoara si racoritoare. - Pentru compozitie: 2 buc. rosii (mai mari),1/2 buc. castravete (de sera), 1 buc. ardei gras, 1 buc. ceapa uscata (mica), marar, patrunjel. Pentru sos: 1 cutie iaurt (200 g), 1 lingurita (rasa) mustar,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se coc vinetele si ardeii, se curata de coaja si se lasa la scurs. Cepele se curata, se spala, se taie marunt si se pun la calit in ulei fierbinte. Se micsoreaza focul cand ceapa devine sticloasa si se adauga rosiile decojite, taiate felii subtiri. Se fierb impreuna la foc mic 30 de minute, dupa care se adauga ardeii si vinetele taiate fasii sau tocate marunt cu cutitul de vinete. Peste amestec se adauga sare, piper, foile de dafin, apoi se scade (de preferat in cuptor). - 4 vinete, 4 ardei,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Abia asteptam vara sa ne bucuram din plin de fructe, legume ... (eu am avut mere de vara, din gradina si corcoduse) - cca ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... ), se tin in apa de var 30 minute, apoi se limpezesc ... pielita), scortisoara, vanilie, 1 l apa de var. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... poate pune si salam de vara, taiat in felii subtiri). Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... g afine proaspete, 500 g mere de vara, 1 lamaie, 100 g zahar tos, 1 plic ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
600 gr. carne, 1-1 1/2 kg cartofi, 1-2 linguri grasime, 3-4 cepe, 6-7 rosii (vara) sau
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... la super magazine, sectia de mincaruri si preparate arabesti), o jumatate de ... Se serveste ca garnitura pentru mincaruri arabesti, carne fripta, shishtauk etc ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Se serveste ca garnitura pentru mincaruri arabesti, carne fripta, shishtauk, etc ... la super magazine, sectia de mincaruri si preparate arabesti), o jumatate de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro