brocoli sote pentru dieta
Pagina 3 din 5
Te-ar mai putea interesa:
salate pentru iarna cu gogonele gogosari si ceapa, fasole congelata pentru iarna, garnituri pentru friptura de porc, crema de menta pentru prajituri, sosuri pentru spaghete din bulion, compot de gutui pentru iarna, gogosele pentru umplut, tocana de legume cu orez pentru iarna, bait pentru miel
se prepara super simplu si rapid!! dovlecei se taie cubulete si se pun in apa fiarta impreuna cu brocoli si cu spanacul,se adauga delikat dupa gust si 1 lingurita de ulei de masline...se lasa la fiert 15 -20 min eu ii fac fetitei mele in varsta de 2 anisori si jumatate..e foarte bogata in fier ..uneori mai pun si cateva paste in ciorbita...din acelea ff mici in forma de litere de la panzzani
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele curatat de solzi se asaza pe fundul unui vas yena astfel încât sa îl acopere complet. De de regula un file este suficient, cel de-al doilea ramânând pentru stratul urmator. Legumele fierte si scurse se pun peste peste, se adauga rondele de ceapa cruda, condimente, lamâia taiata bacati mari, jumatate din bulion si pasta de ardei iute. Se continua cu un alt strat de peste, apoi legume, mirondenii, uleiul de masline si la final apa. Se lasa la cuptor aproximativ o ora jumatate la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se transeaza ficatul. Din faina, ou, lapte sau sifon, putina sare, se face un aluat de placinte. Se introduc feliile de ficat si se frig in ulei incins. Se serveste cu sote de mazare. Se caleste in grasimea ramasa o ceapa mica, se adauga putina boia, apoi se amesteca impreuna cu mazarea fiarta. - 1/2 kg ficat (porc, vitel sau vaca), 1 ou, 3-4 linguri faina, lapte sau apa minerala, sare, 1 ceapa rosie, boia. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
O cina sau un pranz minunat Ingrediente pentru 4 persoane Ficatul : 1 kg ficat ulei de masline 1/2 cescuta vin alb sec 1 lgt cury 1 lgt boia dulce 1 praf de curcuma 1 ceapa rosie marar, patrunjel sare, piper Garnitura : 500 gr cartofi 4 lg parmezan ras 7 lg telemea oaie rasa cativa catei de usturoi 1 albus spuma 1 ceapa alba in care am infipt 4 cuisoare 1 foaie de dafin coriandru sare si piper alb 1 catel de usturoi nucsoara 100 gr unt gras 2 galbenusuri Punem in apa condimentele si...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... eliberat de cercul vicios al dietelor" Cred ca asta e cea mai ... adevarat. Nu avem nevoie de dieta!!!! De aceea astazi oficial spun "Nu" o data si pentru totdeauna dietelor. Vreau sa am un stil ... salva din ghearele viclene are dietelor si ne face sa ne ... nostru:))). ASa ca spun "nu" dietelor si "da" moderatiei si a echilibrului ...
Reţetă de pe antzukastuff.blogspot.com
Se pune ceapa la calit in ulei. Dupa ce se rumeneste ceapa, se pun ciupercile 5 min., se adauga ficateii, se inabusa citeva minute, se pune apoi supa de pui si se inabuse 15 min., se adauga pasta de tomate cu usturoiul pisat marunt si condimentele si se mai lasa 15 min. sa fiarba inabusit pina scade sosul. Se servesc cu patrunjel si marar verde deasupra, iar ca garnitura cartofi prajiti sau natur. - 500 g ficatei de pui,1 ceapa,1 cutie ciuperci, 3 catei usturoi, 2 linguri pasta tomate, 2 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Curatati castravetii, taiati-i in patru (pe lung), indepartati semintele si taiati-i din nou in bucati de circa 3 cm. Opariti-i un minut in apa clocotita cu sare, lasati-i sa se raceasca si apoi sa se scurga bine. Rumeniti semintele de pin intr-o tigaie de teflon, fara grasime, si puneti-le deoparte. Puneti la incins 25 g unt, impreuna cu uleiul si prajiti medalioanele de vitel sau pieptul de pui, cate 3-4 minute pe fiecare parte. Sarati-le, piperati-le si scoateti-le pe o farfurie. Turnati...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 1/2 lingurita patrunjel verde, 100 g sunca, sote de legume. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... la mijloc se pune un sote sau un pireu de legume ... g unt sau ulei, pireu sau sote de legume, sare, piper. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... servesc cu o garnitura de legume sote. - 2 pui, 1 creier de vitel, 4-5 ciuperci, 100 g unt, sare, piper, sote de legume. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se sareaza cotletele, se dau prin ou batut, amestecat in parti egale cu cascaval ras. Se prajesc in unt, acoperite si la foc potrivit. Se servesc cu sote de legume. - 4 cotlete de vitel, 1 ou, 100 g cascaval, 100 g unt, sare, sote de legume. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Mod de preparare: Se unge blatul cu margarina, peste care se adauga ingredientele de mai sus maruntite ( se pot adauga sau elimina din aceste ingrediente dupa gust si posibilitati). Incingem cuptorul si bagam vasul in care am pus blatul timp de 5-7 min. POFTA BUNA! Durata 10 min
Reţetă de pe retete.eva.ro
Legumele se fierb 5 minute in apa usor sarata. Se scurg. Ouale se bat cca.5 minute, se incorporeaza iaurtul, brânza rasa, uleiul. Se omogenizeaza. Se adauga legumele scurse, eventual sare si praful de copt. Faina cernuta se adauga treptat astfel ca aluatul obtinut sa fie asemanator cu cel de chec, dar mai dens. Se coace dupa gust într-o tava de chec sau una întinsa. Se taie rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune spanacul deoparte pentru ca se face la tigaie mai repede decât celelalte verdeturi. Fierbe legumele si verdeturile chinezesti timp de 1 minut si jumatate, astfel încât sa fie usor crocante. Pune uleiul si ghimbirul într-o tigaie wok bine încinsa si lasa timp de 30 de secunde. Adauga ceapa si celelalte ingrediente, cu exceptia sarii si a piperului. Prajeste la foc iute, apoi adauga si spanacul. Amesteca pentru ca totul sa fie acoperit de sos si lasa sa scada putin. Adauga sarea si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Seara am pus coastele la marinat cu vin (un pahar), ulei, sos de soia, otet balsamic, busuioc si rozmarin. A doua zi am taiat coastele in doua folosind un cutit mai vechi si ciocanul. Am spalat si curatat legumele. Am taiat legumele, le-am aranjat intr-o tava, apoi am pus coastele sub forma de coronita, le-am pus in mijloc un gogoloi de folie de aluminiu si niste legume ca sa stea si le-am si prins cu niste tepuse. Am pus apoi un pahar cu vin, niste ulei, am presarat sare, piper si niste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune spanacul deoparte pentru ca se face la tigaie mai repede decât celelalte verdeturi. Fierbe legumele si verdeturile chinezesti timp de 1 minut si jumatate, astfel încât sa fie usor crocante. Pune uleiul si ghimbirul într-o tigaie wok bine încinsa si lasa timp de 30 de secunde. Adauga ceapa si celelalte ingrediente, cu exceptia sarii si a piperului. Prajeste la foc iute, apoi adauga si spanacul. Amesteca pentru ca totul sa fie acoperit de sos si lasa sa scada putin. Adauga sarea si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb pastele 10–12 minute sau conform instructiunilor de pe ambalaj, pana ce sunt al dente ,Intre timp, se taie bucatele conopida si broccoli. Se adauga la paste in ultimele 2–3 minute ale perioadei de fierbere. Se scurg intr-o sita mare pastele si legumele. se adauga branza. Se da flacara la minimum posibil si se topeste branza incet, amestecand frecvent, ca sa se obtina un sos omogen. Imediat ce branza se topeste, se adauga pastele si legumele. Se amesteca bine, ca sa se imbibe cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Batem albusurile de ou pana obtinem o spuma ferma, adaugam treptat zaharul si amestecam bine cu albusurile batute spuma . Punem coaja si sucul de lamaie , urmata de migdalele macinate si ciocolata rasa, amestecam ingredientele pana obtinem o pasta omogena . Pe tava de la cuptor am pus hartie de copt, iar cu ajutorul a 2 lingurite am facut cate o gramajoara , lasand spatiu intre ele. Optional putem pune pe fiecare gramajoara cate o migdala curatata de pielita maronie : ( un secret pentru a ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , fie ca urmezi sau nu o dieta. Ingrediente: 4 litri de apa, zarzavat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la sanatatea ei sa adopte o dieta de sezon bazata pe salate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro