Cauta in 21.294 retete
se prepara super simplu si rapid!! dovlecei se taie cubulete si se pun in apa fiarta impreuna cu brocoli si cu spanacul,se adauga delikat dupa gust si 1 lingurita de ulei de masline...se lasa la fiert 15 -20 min eu ii fac fetitei mele in varsta de 2 anisori si jumatate..e foarte bogata in fier ..uneori mai pun si cateva paste in ciorbita...din acelea ff mici in forma de litere de la panzzani
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele curatat de solzi se asaza pe fundul unui vas yena astfel încât sa îl acopere complet. De de regula un file este suficient, cel de-al doilea ramânând pentru stratul urmator. Legumele fierte si scurse se pun peste peste, se adauga rondele de ceapa cruda, condimente, lamâia taiata bacati mari, jumatate din bulion si pasta de ardei iute. Se continua cu un alt strat de peste, apoi legume, mirondenii, uleiul de masline si la final apa. Se lasa la cuptor aproximativ o ora jumatate la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
6 vinete, 100 ml ulei, 1 capatina usturoi, sare, 1 lingura de patrunjel Mod de preparare: Se aleg vinete tari si lungi (acestea avind putine seminte). Se curata de coaja si se taie in cuburi sau rondele. Se asaza pe un tifon impaturit in doua sau in trei, se presara cu sare si se ruleaza ca sa absoarba cat mai mult posibil din zeama. Se infierbinta uleiul intr-o tigaie sau intr-o cratita cu peretii grosi si se pun vinetele. Se prajesc la foc moderat, ca si cartofii, in asa fel incit sa se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... eliberat de cercul vicios al dietelor" Cred ca asta e cea mai ... adevarat. Nu avem nevoie de dieta!!!! De aceea astazi oficial spun "Nu" o data si pentru totdeauna dietelor. Vreau sa am un stil ... salva din ghearele viclene are dietelor si ne face sa ne ... nostru:))). ASa ca spun "nu" dietelor si "da" moderatiei si a echilibrului ...
Reţetă de pe antzukastuff.blogspot.com
... mai da in cateva clocote. Sote-ul astfel preparat se serveste ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 pui mare, 1 lamiie, 50 g slanina proaspata, 1 morcov, 1 ceapa, 75 g unt, 1 ceasca zeama de carne, sare, piper Mod de preparare: Se sterge si se freaca cu zeama de la 1/2 lamiie puiul curatit si golit. Se captuseste pieptul cu feliile de la restul de lamiie si se infasoara puiul in fisii de slanina legate cu sfoara. Se inabusa in unt intr-o cratita, morcovul si ceapa taiate; se pune puiul deasupra si se acopera cu zeama de carne. Se adauga sare, piper si se fierbe inabusit o ora. Se serveste...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se pune ceapa la calit in ulei. Dupa ce se rumeneste ceapa, se pun ciupercile 5 min., se adauga ficateii, se inabusa citeva minute, se pune apoi supa de pui si se inabuse 15 min., se adauga pasta de tomate cu usturoiul pisat marunt si condimentele si se mai lasa 15 min. sa fiarba inabusit pina scade sosul. Se servesc cu patrunjel si marar verde deasupra, iar ca garnitura cartofi prajiti sau natur. - 500 g ficatei de pui,1 ceapa,1 cutie ciuperci, 3 catei usturoi, 2 linguri pasta tomate, 2 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Tonul proaspat se taie felii foarte subtiri, aproape de 1 mm si se aseaza pe farfurii in forma de evantai. Intr-o oala se pune untul topit, se caleste ficatul pe toate partile si apoi se aseaza in mijlocul farfuriei (al evantaiului). Dupa aceea, ghimbirul se taie felii si se presara peste ton si peste ficat. Se adauga sare si piper dupa gust, se decoreaza cu frunze de salata verde si se serveste cu toast. - 400 g file de ton rosu proaspat, 50 g ficat de gasca, 5 g ghimbir, sare mare, boabe de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ficatul se tine in lapte rece cel putin o ora. Se scurge apoi, se curata de pielite, se portioneaza in felii de un deget grosime. Se dau prin faina si se prajesc in ulei, pe ambele parti. Atentie, ficatul se sareaza numai dupa ce s-a prajit, altfel se intareste. Cepele se curata, se taie pestisori si se rumenesc in putin unt. Merele se taie inele si se dau la cuptor, intr-o tava unsa cu unt. Se serveste acoperit cu ceapa prajita si ornat cu rotocoale de mar copt. - 300 g ficat de vita, 3-4...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se presara cotletele cu sare, piper si patrunjel tocat marunt. Se asaza intr-o tigaie de fier foarte incinsa. Se adauga ulei si se rumenesc pe amindoua partile, apoi se scot. In sosul din tigaie se pune o lingurita de faina si se stinge imediat cu 2-3 linguri de zeama de carne sau apa calda si cu vinul. Se lasa sa mai dea 2-3 clocote si se toarna peste cotlete. Se servesc cu cartofi pai si salata verde. - 4 cotlete, 1/2 lingura unt topit sau 2 linguri ulei, patrunjel verde, 1/2 pahar cu vin...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Curatati castravetii, taiati-i in patru (pe lung), indepartati semintele si taiati-i din nou in bucati de circa 3 cm. Opariti-i un minut in apa clocotita cu sare, lasati-i sa se raceasca si apoi sa se scurga bine. Rumeniti semintele de pin intr-o tigaie de teflon, fara grasime, si puneti-le deoparte. Puneti la incins 25 g unt, impreuna cu uleiul si prajiti medalioanele de vitel sau pieptul de pui, cate 3-4 minute pe fiecare parte. Sarati-le, piperati-le si scoateti-le pe o farfurie. Turnati...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , sare, piper, cimbru, boia dulce, sote de legume sau alta garnitura ... serveste fierbinte cu diverse garnituri: sote de legume, pireuri, orez sau ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 radacina de patrunjel, 2-3 cepe, sare, sote de legume Mod de preparare ... rece Mod de servire Se serveste cu un sote de legume ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , I DOVLECEL, UN CARTOF, PUTINA MAZARE, 2 BROCOLI, O ROSIE, UN PIEPT DE PUI ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
... , ceapa, usturoi, dovlecel, morcov, cartof, brocoli, fasolica verde, rosii. Mod de ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
... , 1/2 lingurita patrunjel verde, 100 g sunca, sote de legume. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , sare, 60 g unt lichid, 200 g brocoli, 3 rosii, un ardei gras rosu ... lasa 30 min la dospit. Brocoli se desfac bucatele si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , ardei gras (rosu,verde), ceapa, brocoli, usturoi, ulei masline, piept pui ... ardeii taiati felii, citeva buchetele brocoli si sosul iute. Se adauga ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 pui, 1 creier de vitel, 4-5 ciuperci, 100 g unt, sare, piper, sote de legume Mod de preparare: Puii curatati, goliti si spalati, se umplu cu un amestec preparat dintr-o bucatica de unt frecat cu creierul curatit de pielita si tinut in apa rece. Se adauga sare, piper si ciupercile spalate si tocate marunt. Se asaza puii in tava cu o lingura de grasime si 2-3 linguri de apa. Se rumenesc frumos. Se taie in patru. Se pun pe farfurie si se servesc cu o garnitura de legume...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... la mijloc se pune un sote sau un pireu de legume ... g unt sau ulei, pireu sau sote de legume, sare, piper. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro