brocoli sote pentru dieta
Pagina 2 din 5
Te-ar mai putea interesa:
salate pentru iarna cu gogonele gogosari si ceapa, fasole congelata pentru iarna, garnituri pentru friptura de porc, crema de menta pentru prajituri, sosuri pentru spaghete din bulion, compot de gutui pentru iarna, gogosele pentru umplut, tocana de legume cu orez pentru iarna, bait pentru miel
Se taie ceapa si se feliaza ciupercile. Într-o tigaie bine încinsa se caleste ceapa pâna devine maro aurie. Adauga ciupercile peste, amesteca bine si fierbeti-le aproximativ 20 de minute la temperatura medie pâna când lichidul se va evapora. Se condimenteaza cu sare si se adauga smântâna. Se amesteca totul bine si se caleste înca 5 minute. Se iau ciupercile de pe foc si se pun pe farfurie, adaugând apoi condimentele. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
O mancare simpla si foarte gustoasa. Ingrediente : 600 grame praz (doar partea alba), 50 grame unt, o lingura de faina, un pahar de lapte, nucsoara, 100 grame cascaval ras, ulei, sare piper. Preparare: - Pune prazul la fiert in apa cu sare si clocoteste circa 10 minute. - In timpul acesta, pune untul la topit, adauga lingura de faina si stinge cu lapte. Rezulta un sos alb, pe care il poti subtia, daca vrei cu un polonic - doua de apa in care a fiert prazul. Potriveste de sare si piper si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
O cina rapida dar gustoasa si sanatoasa. Muchi de vitel gatit la foc iute si fasole verde de la Bonduelle au fost protagonistii unei cine perfecte pentru doua persoane. Ingrediente: 500 gr muschi vitel 400 gr fasole verde 2 catei usturoi sare, piper Mod de preparare: Taiem muschiul felii subtiri. Punem intr-un vas doua-trei linguri de ulei. (Eu am folosit wok-ul) Asezam feliile de carne si le facem la foc iute cate 1-2 minute pe fiecare parte. Nu asezati carnea in uleiul fierbinte fiindca va...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Am gasit (mai demult) o serie de metode foarte bune de a impaca ficatul cu alcoolul. Una dintre ele vi se dezvaluie in povestea de fata. Care poveste ne duce putin si spre cantonul Berna, de unde revenim cu o garnitura ce se poate manca si fara felul de baza de langa ea, rosti pe numele sau. Dar, sa o luam cu binisorul si de la inceput: Ficatul, de pui de data asta si cam o jumatate de kilogram, se spala si se curata de pielite, apoi se pune intr-un vas si se lasa la hodina un sfert de ceas,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Este o garnitura deosebita pentru friptura de porc si pui. Ingrediente si cantitati: 500 grame de mazare din conserva unt 1 lingura cu zahar marar fin taiat Mod de preparare: 1. Scurge bine mazarea. Pune pe foc o cratita, in care ai topit circa un sfert de pachet de unt. 2. Pune mazarea si lasa-o sa se caleasca, amestecand din cand in cand. Nu este nevoie de sare, pentru ca mazarea din conserva are sare. 3. Cand este gata, presara o lingura cu zahar (de preferat brun) si lasa totul pe foc ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Azi va propun o mancare care poate fi servita atat ca fel principal intr-o zi de post sau poate fi o garnitura la fripturi sau alte preparate cu carne. Pentru trei persoane am folosit: - 500 g ciuperci - 20 g unt - 1 morcov - 3 fire ceapa verde - 3 catei de usturoi - piper - sare - 2 linguri ulei de masline - patrunjel verde Ciupercile se taie in doua sau in patru, in functie de marimea lor; morcovul se curata de coaja si se taie rondele; ceapa se taie inele; usturoiul se toaca. Intr-un vas...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
Începe prin a alege foile din varza murata si lasa-le sa astepte pâna este gata umplutura. Imediat dupa aceea, pune o ceapa si ciupercile tocate marunt la calit, cu putin piper si sare. Acestea vor fi gata când sucul pe care si l-au lasat a disparut. Adauga orezul si amesteca timp de 1 minut, dupa care lasa compozitia la racit. Cele mai frumoase sarmale sunt cele mici, asa ca înarmeaza-te cu rabdare si împacheteaza-le cât poti de bine. Ar fi perfect daca ai avea un ceaun, le poti...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -bau. Problema care apare in dieta copiilor este ca de obicei ... natura comportamentala, reflectie a disconfortului intern. Dieta in boli neurologice Rasfoind cartea ... in acest caz), apeland la o dieta ketogenica (bogata in grasimi sanatoase ... a publica o carte cu retete din dieta ketogenica, adaptate pentru copii, pentru ... cumpara de aici ) De asemenea, dieta ketogenica pare sa duca la ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Este o garnitura excelenta si inedita pentru friptura de porc. Ingrediente si cantitati: 1 kilogram de morcovi unt 1 lingura cu zahar sare piper 1 cana cu lapte sau supa de carne Mod de preparare: 1. Curata morcovii si da-i prin razatoarea mare. 2. Pune pe foc o cratita, in care ai topit circa jumatate de pachet de unt. Pune morcovii si un praf de sare, acopera si lasa-i sa se caleasca, amestecand din cand in cand. Adauga daca este nevoie, pentru ca morcovii sa fie bine facuti, cate putin ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spala ciupercile, rupe-le coditele si taie-le în felii potrivite. Daca sunt mici pot fi lasate întregi. Presara-le cu sare dupa gust. Încinge putin ulei într-o tigaie mare de teflon si pune ciupercile. Poti pune cât mai multe pentru ca volumul scade pe masura ce se soteaza. Acopera tigaia cu un capac si lasa la foc potrivit, amestecând din când în când. Ia tigaia de pe foc când ciupercile sunt rumenite. Pentru a prepara sosul, piseaza bine usturoiul cu putina sare grunjoasa, pâna...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Orez cu legume, ciuperci si brocoli Ingrediente: 1 cana de orez mazare brocoli 1 ceapa rosie 1 ardei verde 1 ardei rosu 1 patrunjel 1 pastarnac 1 legatura de ... cartoful, condimentele si mazarea congelata. Brocoli se tine in apa cu ... ciupercile taiate felii impreuna cu brocoli in putin ulei de masline ... sfarsit adaugam si ciupercile cu brocoli. Daca folosim ceva carne putem ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Se taie ceapa si se feliaza ciupercile. Într-o tigaie bine încinsa se caleste ceapa pâna devine maro aurie. Adauga ciupercile peste, amesteca bine si fierbeti-le aproximativ 20 de minute la temperatura medie pâna când lichidul se va evapora. Se condimenteaza cu sare si se adauga smântâna. Se amesteca totul bine si se caleste înca 5 minute. Se iau ciupercile de pe foc si se pun pe farfurie, adaugând apoi condimentele. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Reteta este originara din Ile-de-France, iar ingredientele sunt pentru patru portii. Prepara aceasta bunatate chiar inainte de a o servi si foloseste morcovi tineri. Ai nevoie de maxim 30 de minute. Ingrediente : 100 grame de unt, 12 morcovi potriviti (tineri si proaspeti), sucul de la o portocala, o lingurita de boabe de mustar, o lingura de zahar brun. Preparare : Spala si curata morcovi. Taie-i pe lung in bastonase. Pune untul la topit, iar cand s-a incins, caleste morcovii. Adauga, dupa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
O reteta simpla, o reteta rapida, o reteta de post! Daca nu tineti post merge de minune alaturi de peste si nu numai. Ingrediente: 1 broccoli 2-3 linguri ulei de masline 2-3 catei de usturoi zeama de lamaie sare de mare Mod de preparare: Desfacem buchetelele de broccoli si le spalam. Le punem la fiert in apa cu sare de mare pana ce devin de un verde intens. Scoatem broccoli si ii trecem prin jet de apa rece ca sa oprim procesul termin si sa ramana verde. Punem intr-un wok uleiul de masline si...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Ingrediente: Puiul la cuptor: 1 pui gril refrigerat (cam de 1-1,5 kg) 1 lingurita de sare 2 lingurite de boia de ardei, dulce 2 lingurite de praf de usturoi Garnitura: 250 g orez 4 ardei capia, de marime potrivita 300 g ciuperci champignon, de marime mica/medie 3 lingurite de patrunjel verde uscat sare si piper, dupa gust 300 ml smantana lichida pentru gatit 2 linguri de ulei 1 ceapa medie Mod de preparate: Puiul la cuptor: Se ia un pui gril refrigerat, de dimensiuni medii. Intr-un bol, se...
Reţetă de pe deliciul-casei.blogspot.com
La noi, in mod traditional, mazarea si puiul se pregatesc intr-o tocanita, asa cum am aratat in aceasta reteta. Dar fiind in cautare de o schimbare, cu aproximativ aceleasi ingrediente am obtinut o mancare complet diferita. In primul rand pregatiti mazarea. Intr-o tigaie caliti o ceapa si apoi adaugati o punga de mazare congelata si putina apa. Lasati sa fiarba si condimentati cu sare si vreo doua lingurite de marar. Intre timp pregatiti puiul. Taiati un piept de pui in bucatele mici. Intr-o...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
1 brocoli 1 conopida mica 2-3 oua 4-5 linguri de smantana un castron telemea veche de oaie Fierbi conopida si brocoli pe jumatate si le lasi la scurs. Bati bine ouale, incorporezi smantana si la sfarsit adaugam branza. Trecem buchetelele prin sos si le asezam intr-o tava tapetata cu unt. Turnam si restul de sos ramas si dam la cuptor pentru 15-20 de minute pana se rumenesc usor deasupra.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Am dat de reteta asta intamplator, tot cautand diverse idei pentru ziua lu' Dodo ce va sa vina in curand ;) E foarte usor de facut si place si adultilor si piticilor. Ingrediente: - carne de pui dezosata si fara piele - 1 lingura de unt - 1 lingura ulei de masline - 1 lingurita de pasta de tomate - 3-4 linguri vin alb - 1 cana cu supa de pui sau apa calda - patrunjel - sare Mod de preparare: Se pune untul la topit in tigaie. Cand incepe sa faca spume :)) puneti si uleiul de masline. Se pune...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Am fost singura cu copii si mi-am permis rasfatul fructelor de mare:) Eu si fiica mea adoram crevetii. Stiu ca unii dintre voi vor spune bleah dar sa stiti ca e foarte buna carnea crevetilor. Pana nu o incercati nu mai spuneti bleah ca nu aveti dreptate:)) Asadar reteta e super simpla si gustoasa. Am folosit: 150 g orez cu bob lung 1 ceapa mica 2 morcovi 50 g unt 200 g creveti rose 4 catei usturoi sare, boia, piper 3 linguri ulei Orezul se pune la fiert in apa cu putina sare. Cand e fiert se...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
Ingrediente pentru muschi: 1 muschi de porc cca 1 kg 200 ml vin alb 1 crenguta rozmarin 1 lingura condiment pt carne de porc praf de usturoi boia de ardei piper 3 linguri miere 1 lingura otet balsamic pentru sosul de mere: 2 mere mari dulci-acrisoare 1 lingura zahar brun 50 ml vin alb pentru garnitura: 500 gr legume (mazare, morcov, conopida, brocolli) 50 gr unt 1 lingurita condiment pt legume Mod de preparare Amestecam intr-un bol condimentele si frecam bine muschiul cu amestecul rezultat....
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com