Cauta in 29.715 retete
Ingrediente Gulas de ciuperci 600 gr mix de ciuperci (am folosit ... ulei sare, piper negru Sos gulas 1 ardei rosu (gras sau kapia ... 1 lingura ulei sare Portii: 2 Preparare Gulas de ciuperci Daca folositi ciuperci ... inca 1 minut. Se adauga sosul gulas si se fierbe cu capac ... verdeturile din oala. Se drege gulasul de sare. Se adauga patrunjel ... de cartofi. 1. Sosul fierbe 2. Sos...
Reţetă de pe www.e-retete.ro
2 pui mijlocii 100 g untura(unt) 150 g smantana 25O ml supa de pasare 2 linguri faina 1 lingurita rasa chimen sare piper. Pentru galuste: 5-6 cartofi potriviti 2 oua 100 g faina 50 g unt sare piper 1 lingura pesmet.
Reţetă de pe www.retete-mancare.ro
500 gr. inima (sau uger de vaca), o lingura faina, o lingura untura, o lingura bulion de rosii, o ceapa Mod de preparare: Inima sau ugerul se spala, se taie in cuburi de cite 30-40 gr., se spala din nou, se presara cu sare si piper si se prajeste in tigaie, in untura incinsa cu ceapa tocata marunt. Dupa aceea se presara cu faina si se mai prajeste inca putin. Bucatile prajite se asaza in cratita si se toarna apa fierbinte ( cat sa acopere carnea), se adauga bulion de rosii, foi de dafin, se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Carnea se taie cubulete mici, se inabusa impreuna cu ceapa si ardeii, se adauga apa, se condimenteaza si se fiebe la foc mic aprox.2 ore, amestecind mereu. Se ia de pe foc, se adauga smintina. Se poate servi cu paste fainoase fierte separat si eventual se amesteca ulterior cu gulasul. - 1 kg carne vitel, 1 kg carne porc (de preferat de la git), 1 kg ceapa, 4 ardei grasi rosii, sare, piper, boia, chimen, ulei, smintina. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... feliile de carnati. Se lasa gulasul astfel preparat sa se infierbante ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Mod de preparare reteta Se prajeste ceapa in ulei pana se rumeneste, se presara boia si se stinge cu 1 litru de apa. Se adauga cartofii taiati cubulete, condimentele, cuburile de supa si usturoiul. Se fierb sub capac la foc mic, pana cand se inmoaie cartofii si se mai dilueaza cu putina apa. Se mai da un clocot si se serveste cald. Consultati si alte retete de gulas. Va dorim pofta mare Alte retete online
Reţetă de pe www.retete-online.com
... nu lungesc vorba, de un gulas e purfecta! Ce-am bagat in ... numai 2 linguri, cat iti trebuie... Gulasul se mai face prin alte ...
Reţetă de pe spoonschallenge.blogspot.com
... , apoi se toarna sosul si gulasul se fierbe inca o data. Se ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... (dupa gust). Cand se serveste gulasul, in fiecare farfurie se pune ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
500 gr. carne de porc, 4 buc. ceapa, 500 gr. untura, o lingurita boia, 3 buc. rosii, 1 catel de usturoi, chimen, morcov, patrunjel, sare, piper, 1 kg. cartofi, 100 gr. smantana, zahar, 1 l apa Mod de preparare: Se topeste untura intr-un vas mare, se pune carnea taiata in bucatele si se lasa sa se aureasca. Dupa ce au prins o usoara crusta, bucatelele de carne se scot si se tin la cald. In untura ramasa se pune ceapa taiata pestisori. Dupa ce s-a aurit se adauga usturoiul, morcovul (dat prin...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Mod de preparare reteta Fasolea se pune la inmuiat inainte cu o seara. Slanina se taie marunt, se prajeste, iar in untura pe care o lasa se pune ceapa tocata la prajit, se adauga carnea taiata in bucati, fasolea, zarzavatul taiat fideluta, condimentele, usturoiul si se stinge cu atata apa cat sa le acopere bine. Se fierb incet, la foc mic, sub capac, pana cand carnea devine aproape moale, se sareaza si se adauga cartofii taiati cuburi. Se da gust cu putin otet si un praf de zahar, iar...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... felii si se incorporeaza in gulas impreuna cu gutuile. Dupa 30 ... rece. Se mai gusta o data gulasul de sare si piper si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingrediente necesare Materii prime - cantitate bruta pt.10 portii: carne de vita calitatea I 0,850 kg, ceapa 0,300 kg, cartofi 0,800 kg, pasta de tomate 0,100 kg, ulei 0,050 kg, faina 0,200 kg, oua 0,100 kg, chimen 0,010 kg, boia de ardei dulce 0,003 kg, patrunjel verde 0,050 kg, sare 0,040 kg. PROCES TEHNOLOGIC Operatii pregatitoare Carnea se curata si se spala. Ceapa se curata, se spala si se taie in jumatati. Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi. Faina se cerne. Ouale se spala,...
Reţetă de pe www.retete-online.com
1/2 kg carne de porc, 3-4 cepe, 2-3 linguri ulei, 1 varf de cutit de boia de ardei dulce, 1 lingura bulion, 1 ou, 2 linguri faina, sare, 1 varf de cutit de piper Mod de preparare: Se inabusa in ulei bucatile de carne si ceapa taiata marunt, cu piper, pana cind ceapa capata o culoare galben deschisa. Se adauga apoi sarea, boiaua de ardei si apa cat cuprind bucatile. Se lasa sa fiarba pana carnea se fragezeste. Se adauga bulionul si se lasa sa mai fiarba putin pentru ca mincarea sa fie scazuta,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente necesare Materii prime (cantitate bruta pt. 10 portii) : carne de vita calitatea I 0,800 kg; ceapa 0,300 kg; ulei 0,100 kg; morcovi 0,100 kg; telina radacina 0,100 kg; ardei gras 0,100 kg; cartofi 1,500 kg; chimen 0,005 kg; boia de ardei dulce 0,005 kg; usturoi 0,025 kg; oua 0,100 kg; faina 0,200 kg; ciuperci conserva 0,200 kg; patrunjel verde 0,050 kg; pasta de tomate 0,050 kg; ardei iute 0,005 kg; supa de oase*) 0,500 kg; piper macinat 0,002 kg; sare 0,030 kg. Gramaj pt. o...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Mod de preparare reteta Carnea taiata cubulete se pune la fiert in apa rece. Se fierbe incet si, din cand in cand, se indeparteaza spuma. Dupa 30 min. se adauga zarzavatul taiat fideluta si un cartof intreg. Se condimenteaza si se fierb in continuare. Cand carnea este aproape moale, se adauga varza taiata felii, cartofii taiati cubulete si se mai fierb impreuna, pana cand se inmoaie. Cand este gata, se presara deasupra patrunjel verde tocat. Va dorim pofta mare
Reţetă de pe www.retete-online.com
Se clateste cu apa un vas de Jena (sau de pamant). Se curata dovleceii, se taie bucati, iar ceapa (curatata) se taie in doua pe lung si apoi in jumatati de rondele. Costita se taie fasii late de 1 cm, carnea de porc - cubulete. Ingredientele se aseaza straturi-straturi in vas, presarandu-se cu sare, piper si chimen. Se toarna deasupra vinul, se acopera cu capac si se baga in cuptorul neincins. Se aprinde cuptorul (225
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingrediente necesare Materii prime (cantitate bruta pt. 10 portii) : carne de vita calitatea I 0,800 kg; ceapa 0,500 kg; ulei 0,100 kg; cartofi 2 kg; patrunjel verde 0,050 kg; chimen 0,003kg; piper macinat 0,002 kg; pasta de tomate 0,100 kg; boia de ardei dulce 0,005 kg; supa de oase*) 0,500 kg; sare 0,050 kg. Gramaj pt. o portie de produs finit : carne 45 g; cartofi 120 g; sos 100 g. *) se preia reteta respectiva. PROCES TEHNOLOGIC Operatii pregatitoare Carnea se curata de pielite, se spala...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Ingrediente necesare Materii prime (cantitate bruta pt. 10 portii) : carne de porc calitatea I 0,850 kg; untura 0,100 kg sau ulei*) 0,100 kg; ceapa 0,500 kg; supa de oase**) 0,500 kg; sos de smantana**) 1 kg; chimen 0,002 kg; piper macinat 0,001 kg; sare 0,030 kg. Gramaj pt. o portie de produs finit : carne 50 g; sos 100 g. *) numai cand nu exista untura. **) se preiau retetele respective. PROCES TEHNOLOGIC Operatii pregatitoare Carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata,...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Se prepara la fel ca si carnatul de casa, dupa care se da la fum. - 10 kg carne de porc macinata, 230 g sare, 300 g mujdei de usturoi, 300 g chimion macinat, 200 g boia (100 g sa fie iute), 30 g zahar tos, 20 g piper macinat, 10 m mate. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro