Cauta in 21.294 retete
Se fierb cartofii in apa cu sare. Se razuiesc cascavalul si branza telemea - aceasta se amesteca bine cu mararul tocat. Intr-o tava unsa se intinde aluatul foietaj, se inteapa cu o furculita apoi se unge cu un strat subtire de rosii pisate. Se presara apoi cascavalul si se aseaza pe toata suprafata cartofii noi fierti. Peste cartofi se presara branza telemea si carnaciorii taiati bastonase. Se coace 35 - 40 de minute la 200 de grade.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se lasa aluatul de foietaj la dezhetat, dupa care se asaza în tava si se înteapa cu furculita din loc în loc. Peste el se pun feliile de prune, zaharul, scortisoara si untul. Se introduce la cuptorul încins 20-25 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... este necesar sa ungem tava, foietajul are suficienta grasime in el ... compozitia si se toarna peste foietaj. Taiem rosiile in felii cat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Mod de preparare: Foaia de foietaj se taie pe jumatate si ... ulei cu prima bucata de foietaj. Branza dulce se amesteca cu ... cea dea doua bucata de foietaj intinsa cat sa acopere tava ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Foietajul se lasa la temperatura camerei pentru a se dezgheta. Merele se curata si se dau prin razatoare. Intr-o cratita se pune untul, apoi se pun merele, zaharul, scortisoara, nucusoara si romul. Se lasa circa 10 min sa se caleasca. Se iau foile de foietaj, se ung cu ulei, apoi se pune compozitia si se ruleaza. Se pune placinta la cuptor pentru circa 20-30 min. Pofta buna!!!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Foietajul se lasa la temperatura camerei la dezghetat. Merele se dau pe razatoare, se storc , se amesteca cu scortisoara, zahar. Se ruleaza cate patru foi care au fost unse fiecare cu unt in mijloc se pune compozitia in care se poate adauga si miez de nuca. Se unge aluatul cu amestecul de ou batut cu smantana si se da la cuptor.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul al 220 de grade Celsius. Asaza feliile de dovlecel pe o tava intinsa pentru copt, unge-le cu ulei pe ambele parti si asezoneaza. Baga-le la cuptor si lasa-le timp de cinci minute, pâna când se rumenesc putin. Întinde aluatul decongelat pe o baltul de lucru presarat cu putina faina, apoi taie marginile pentru ca aluatul sa aiba în jur de 30cm x 15cm. Asaza aluatul pe o tava de copt unsa cu putin ulei. Realizeaza o margine de aproximativ 2 cm de jur împrejurul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... interesante. Ingrediente: - 400 gr aluat foietaj - 2 cartofi dulci mari - 110 gr ... 22 cm, decongelam aluatul de foietaj si il asezam in forma ... in tava, peste aluatul de foietaj. Ungem marginile aluatului cu galbenus ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... se aseaza primul rand de foietaj, peste care se pune compozitia ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se aseaza primul rand de foietaj, peste care se pune compozitia ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ! Ingrediente: - 400 gr aluat de foietaj (o foaie) - 100 gr migdale - 100 ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... Se aseaza aluatul de foietaj intr-o tava rotunda cu fundul detasabil ... , adaugam totul peste aluatul de foietaj , iar restul de branza se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Ingrediente: - 400 gr aluat de foietaj - 250 gr de rosii cherry ... de carne peste aluatul de foietaj scos din cuptor. Punem apoi ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... se asaza deasupra aluatul pentru foietaj. Se înteapa cu furculita din ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Scoatem pachet de foietaj din congelator cu niste ore-n urma, dupa ... -o dara de faina, intinzi un foietaj din cele doua pe care ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... luatul de foietaj se lasa la decongelat la temperatura camerei. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la congelator. Ingrediente: - 400g aluat foietaj - 900g inghetata de vanilie cu ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... -45 minute sau pana cand foietajul este rumen. Se serveste calda ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Intinzi foaia de aluat de foietaj, presari zaharul ramas ( cantitatea de ... preferinta) si scortisoara. Aluatul de foietaj sa nu fie dezghetat complet ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dovleacul se spala, se curata de coaja, samburi, se portioneaza si se da prin razatoare.Intr-o tigaie se pune dovleacul, apa, zaharul. Se pune la foc mediu, se amesteca din cand in cand.Intre timp se unge un vas yena cu ulei se aseaza aluatul foietaj si se adauga compozitia de dovleac.Aluatul ramas in plus se taie fasii si se aseaza peste compozitia de dovleac.Se unge cu galbenus de ou si se introduce la cuptor cca. 45minute.Se presara zahar pudra si se serveste.
Reţetă de pe retete.eva.ro