Cauta in 21.294 retete
Curatam merele si le taiem cubulete mici.Le punem la calit impreuna cu zaharul pudra.Nuca o prajim un pic,apoi o taiem bucatetele.Adaugam peste mere nuca si stafidele.Le lasam la calit circa 10-15 minute la foc mic,pana se inmoaie bine merele. Inainte de a adauga merele peste foaia de aluat se adauga scortisoara. O parte din aluat o intindem intr-o forma de tarta si o coacem,pana devine usor aurie. Adaugam peste foaia de tarta merele.Din cealanta foaie taiem fasiute,pe care le punem ca un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mi intai se curata merele de coaja si se dau prin razuitoare la marimea dorita. Acestea se scurg foarte bine iar sucul astfel scurs il pastram. Merele razuite se aseaza pe fiecare foaie de foetaj dupa care se presara zaharul peste merele razuite. Luam fiecare foetaj in parte si il rulam astfel incat merele sa ramana in interior. Aceste rulouri le punem intr-o tava unsa cu putin ulei si se dau la cuptor. Se lasa pana ce foetajul se rumeneste frumos. Cand se scoate din cuptor se stropeste cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... din Tunisia: 4 epices si cumin - foietaj de placinta - ulei de masline ... obtinuta. Se pune compozitia in foietaj, lipind cu apa. De preferinta ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... calduta. - 1 pachet de aluat frantuzesc (foietaj), 5 gutui, 200 g zahar, 500 ml ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... minute. - 1 pachet de aluat de foietaj congelat, 1 piept de pui, 350 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Mixam galbenusurile cu zaharul si esenta de vanilie.Adaugam si amidonul,dupa care turnam treptat si laptele rece.Punem compozitia pe foc mic pina se ingroasa amestecind continuu.Dupa ce s-a ingrosat luam crema de pe foc si o lasam la racit.Frisca se bate spuma.Jumatate din cantitatea de frisca se inglobeaza in crema.Punem crema peste o foaie,peste crema intindem frisca ramasa,iar cealalta foaie o sfarimam si o punem peste frisca.Cine doreste mai poate presara deasupra zahar pudra.POFTA BUNA!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Este populara placinta cu branza (cu mici adaugiri din partea mea ) si este coapta in forma de chec ! Cireselor le scoatem samburii si le rupem / taiem jumatati. Branza de vaci se amesteca cu zaharul,zaharul vanilat si nuca de cocos.Adaugam cele 4 oua intregi si omogenizam bine. Foaia de aluat se taie in doua,o parte mai mare o decupam dupa interiorul formei de chec,iar cealalta parte mai mica,doar cat sa acopere umplutura de branza. Cu surplusul de aluat ,care se decupeaza dupa ce asezati...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se intinde aluatul se aseaza intr-o tava rontunda,se indeparteaza excesul de aluat ,apoi se intinde sub forma rotunda.Se inteapa cu furculita aluatul din tava se aseaza nucile macinate amestecate cu zahar si ciocolata rasa,deasupra se aseaza felii de portocala ,se pune restul de aluat deasupra.Se baga la cuptorul preincalzit la 180 C.Se serveste cu topping de ciocolata alba/neagra deasupra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca oul cu uleiul, otetul si sarea si se adauga 250 ml de apa. Se incorporeaza faina si se framanta bine. Se intinde apoi o foaie care se unge cu jumatatea din cantitatea de unt, apoi se pune la fridiger aproximativ 30 minute. Se repeta operatiunea cu untul ramas si se pune din nou la frigider pentru alte 30 minute. In acest timp se rade dovleacul si se caleste impreuna cu zaharul si zaharul vanilat. Aluatul se imparte in 2 parti egale si se intind 2 foi intre care se aseaza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Începe prin a cali ceapa, adaugând sare si piper dupa gust. Dupa ce aceasta este gata, punem spanacul tocat marunt si adaugam 100 ml apa. Lasam la scazut pâna obtinem o compozitie legata si o lasam la racit. Între timp batem bine cele 2 oua împreuna cu smântâna si încorporam rezultatul în spanacul rece. Se toarna umplutura între cele doua foi de placinta si se baga la cuptor pâna se rumeneste. Este de preferat sa se consume rece! Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
PREGATESTI ASA Prima data coci foile;pe prima o mai intinzi putin (cat tava de la aragaz),atentie , se mai strange la copt ! A doua o intinzi exact aceeasi marime, dar o tai inainte de coacere in patrate egale apoi la sfarsit cand asamblezi prajitura asezi patratele coapte, respectand ordinea in care le-ai asezat-e un truc important, asa nu se mai sfarama la copt , cand tai prajitura ! Crema se face in felul urmator:amestecam galbenusurile cu un praf de sare. In laptele pus la fiert intr-o...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare : Se da branza pe razatoare, separat se amesteca ouale cu zaharul vanilat, apoi se pun peste branza rasa. Se unge tava cu cubul de unt, se intinde prima foaie, se adauga umplutura, se uniformizeaza si se acopera cu cea de-a doua foaie. Se pune tava la cuptor timp de 40 de minute. Dupa ce se raceste, se taie in patratele si se pudreaza cu zahar dupa preferinte. Are un grad redus de dificultate. Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
Punem fructele de padure congelate intr-un vas impreuna cu zaharul si lasam pe foc pana capata consistenta unui sos gros. Dam deoparte si lasam sa se raceasca. Dezghetam aluatul si il taiem in sase. Lasam un spatiu in mijlocul aluatului unde vom pune umplutura iar pe laterale facem taieturi de circa 2 cm. Din cei 50 ml apa si 3 linguri de zahar facem un sirop. Ungem suprafata cu ajutorul unei pensule. Punem in miloc umplutura (nu puneti foarte multa fiindca va curge la copt). Incepem sa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... alba 200ml frisca 250g mascarpone. Foietajul se lasa la temperatura cameri ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... mult timp. Eu va recomand foietajul de la Linco :) Ingrediente Aluat: 800 gr foietaj; Umplutura: 150 gr gris, 200 gr branza telemea ... . Pe o masa rece se intinde foietajul, se imparte in parti egale ...
Reţetă de pe bucatariaromaneasca.blogspot.com
20 septembrie 2018 Ingrediente : 1 pachet foietaj 5 -6 mere zahar scortisoara un galbenus ... scade zeama. Desfacem pachetul cu foietaj,intindem foaia pe masa de ...
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
... octombrie 2018 Ingrediente: un pachet foietaj 1 litru lapte 5 oua o cana zahar ...
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
... ciuperci cu branza. Aluatul de foietaj isi dovedeste din plin eficienta ... branza Ingrediente: 700 grame aluat foietaj 400 grame ciuperci 250 grame ... : 30 minute Portii: 8 [warning]Deoarece foietajul este fragil, asteptati sa se ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... in frigider un aluat de foietaj care astepta cam de mult ... smantana - sare - piper - 1 foaie aluat foietaj Dovleceii se curata de coaja ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... am feliat-o subtire am cumparat foietaj,pe care l-am intins putin ... la foc iute pana s-a aurit foietajul, si am completat la platoul ...
Reţetă de pe adrianareteteculinare.blogspot.com