Cauta in 21.294 retete
Procedeul este acelasi ca pentru salata obisnuita de vinete, asa ca începeti prin a coace vinetele pe flacara sau în cuptor, având grija sa le întepati la jumatatea timpului de coacere. Când sunt gata, pasati-le cu furculita sau tocati-le cu o ustensila de lemn. Lasati compozitia la racit timp de 15 minute. Adaugati uleiul de masline si frecati-le bine. Imediat dupa aceea adaugati pasta de susan, lamâia, sarea si piperul. Nu uitati de usturoiul tocat marunt, care se pune spre final....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-o cratita pun ciupercile cu tot cu zeama lor din cutie,maslinele taiate rondele.cativa catei de usturoi tocati marunt.Se lasa la inabusit 10 min,se adauga sos de rosi si se lasa sa scada sosul. Intre timp fierb spaghetele(macaroane),Dupa ce au fiert le spal in apa rece. Se aseaza in farfurie si se pune sosul pregatit peste ele. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
150 gr. carne de vitel sau de vaca, 15 ml ulei, sare, o lingurita suc de ceapa, 4-5 linguri suc de rosii, 1/2 lingurita faina, 1 buc. morcov, 2 linguri iaurt Mod de preparare: Snitelele batute se sareaza, se fierb acoperite cu putina apa, sucul de ceapa, uleiul si morcovul ras. In timpul fierberii, se pune faina amestecata cu sucul de rosii, cu care se lasa sa fiarba in continuare, se amesteca cu iaurtul si se serveste totul cu garnitura de macaroane.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
carne de vitel sau iepure, 5-6 morcovi, 2 cepe, 2 linguri mustar, 3 galbenusuri, smantana, piper, foi de dafin, biovegetal, paste fainoase (melcisori) Mod de preparare: Se pune carnea de vitel sau iepure la fiert cu sare. Intr-o alta cratita se pun la fiert morcovii si ceapa. Cind a fiert, carnea se scoate si dupa ce s-a racit se taie bucatele mici. Dupa ce au fiert legumele, ceapa se scoate si se arunca, iar morcovii se paseaza si se amesteca cu mustarul, galbenusurile si condimentele. Sosul...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Se serveste cu garnitura de macaroane si salata verde agrementata cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Carnea tocata se amesteca cu piinea muiata in lapte si stoarsa, patrunjel verde tocat, ou, sare, piper si vegeta. Se fac chiftelute mici care se prajesc in ulei incins, se toarna peste ele vinul si se lasa pina scade lichidul. Legumele si pastele se fierb separat in apa sarata. Se pun pastele la scurs iar legumele se toaca. Si se condimenteaza cu sare si piper. Se amesteca legumele cu perisoarele si pastele si se condimenteaza cu sare si piper. Se presara deasupra verdeata tocata. - 300 g...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se oparesc rosiile, se curata de pielita si seminte si se taie cubulete. Prazul se taie rondele, iar usturoiul curatat se toaca marunt. Se prepara un sos din otet, ulei, zahar, sare si piper, se bate bine cu furculita si se amesteca cu rosiile, prazul si usturoiul. Se lasa sa se patrunda (citeva ore sau chiar peste noapte) si se serveste rece, cu pastele fainoase fierbinti. - 500 g rosii (de preferinta lunguiete), 3 tulpini de praz, 2 catei de usturoi, 2 linguri otet aromat, 4 linguri ulei de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata ceapa si usturoiul, se taie marunt si se calesc - o treime din fiecare - intr-o lingura de ulei incins. Se adauga spanacul (dat in cateva clocote si scurs) si putina apa (cam 100 ml) si se lasa sa fiarba incet 5-6 minute. Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara. Se incinge inca o lingura de ulei si se caleste in el a doua treime de ceapa. Se stinge cu suc de rosii si cu smantana, se adauga maghiranul si se lasa sa fiarba la foc mic circa 5 minute. Se amesteca bine carnea tocata...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... 2 bucati piept de pui 200 g macaroane 1 ardei gras rosu 1 ceapa tocata ... frigider. Prajesti puiul si fierbi macaroanele. Amesteci ardeiul tocat, cu ceapa si cu macaroanele. Intr-un bol mic amesteci mierea, mustarul si ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... ! Puteti servi tocanita langa mamaliguta , macaroane sau pur si simplu, asa ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Ingrediente: macaroane 1 cutie conserva de piersici 4 bucati piept de pui 1 1/2 lingurita ... la pasii necesari prepararii: 1 Fierbeti macaroanele (primul pas a fost dificil, nu ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se pun pastele la fiert, timp în care preparam compozitia pentru umplere. Se amesteca brânza dulce cu aromele si cu oule batute bine. Dupa ce obtinem o compozitie omogena o adaugam peste pastele scurse bine si amestecam pâna ce aceasta se distribuie uniform. Ungem un vas de iena cu putin unt si adaugam compozitia obtinuta. Lasam la cuptor timp de 30 de minute la foc mediu. Dupa ce s-a racit, portionam dupa preferinte si ornam cu zmeura!
Reţetă de pe retete.eva.ro
400 g macaroane, o capatina usturoi, o ceapa mare, 2 ardei, unul rosu si unul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... vin alb, sare, piper, 400 g macaroane scurte. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si se pastreaza la cald. Macaroanele se fierb in apa cu ... . - 600 g pui de caracatita, 500 g macaroane, 2 ardei capia, 200 g mazare, 100 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pachet macaroane, 20 clatite, 200 gr. ciuperci , 400 gr. cascaval, 300 ... lasa la racit. Se fierb macaroanele 5 min, se scurg si se ... pune jumatate din cantitatea de macaroane, se presara deasupra 150 gr ... , se pune deasupra restul de macaroane, cas si cascaval. Se amesteca ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... 5 minute, cu capac. Se fierb macaroanele "al dente" in apa cu ... minute, fara capac. Se scurg macaroanele, se amesteca cu sosul de ... legume (Knorr+apa), 400 g penne (macaroane scurte), 2 linguri patrunjel verde tocat ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... costita si se taie patratele; macaroanele, care au fost fierte separat ... usturoi, 100 g cascaval, 40-50 g macaroane. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... legume, 100 g taitei grosi sau macaroane, o legatura de patrunjel, sare, piper ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro