Cauta in 20.697 retete
Se pune o oala cu apa la fiert cu un varf de cutit de sare si o lingura de unt, cand fierbe apa se pun macaroanele se lasa 5 minute, se opreste focul, se acopera si se lasa sa-si mareasca volumul. Separat se rumeneste 5-6 linguri de gris in ulei incins, se stinge cu 50ml apa. Se pune zahar dupa gust si se amesteca cu macaroanele.
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... , adaugand restul de parmezan. - 200 g macaroane scurte, 1 vanata, 2 rosii, 6 linguri ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierb macaroanele in apa cu sare. Se lasa 2-3 ore sa ... de lamiie sau otet. - 200 g macaroane, 1/4 l suc de rosii, 1 ceapa, 1 catel ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Si iar am ajuns la macaroane..;))...I reeeeally love them...:d Pentru un ... dumnezeiesc avem nevoie de: - 400g macaroane; - 600g branza dulce de vaci ... le acopere (1 ora). - apoi pregatim macaroanele: apa se pune la fiert ... de lingurita cu sare si macaroanele...dupa vreo 10 minute luam macaroanele de pe foc si le sitam.... - intr-un castron amestecam ... amestecam pana la omogenizare... - punem...
Reţetă de pe blogulbucatareseiincepatoare.blogspot.com
... Budinca de macaroane cu branza O reteta veche pe care ne-o faceau ... o fac adesea Ingrediente: 300 gr macaroane rupte in jumatate 300 gr ... cand da in clocot adaugi macaroanele pentru 10 minute dupa care ... rom si restul ingredientelor. Adaugi macaroanele scurse si ungi un vas ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Se fierb macaroanele in apa sarata, se strecoara, se spala cu apa rece si se lasa sa se scurga. Se bat ouale spuma, se adauga branza, se amesteca cu macaroanele si cu untul topit. Se unge o tava cu unt, se presara cu pesmet, se aseaza macaroanele si se coace pana se rumeneste. Se rastoarna, se taie patrate si se serveste fierbinte. - 250 g macaroane, 3 linguri branza de oaie, 2 linguri unt, 3 oua, putin pesmet. Livrare la...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pun la fiert macaroanele, se strecoara si se amesteca cu ... furculita. Se serveste salata cu macaroanele caldute sau fierbinti. - 6 cepe verzi, 500 g macaroane scurte, 4 rosii, 1 morcov mijlociu, o jumatate conserva de fasole verde ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Macaroanele cu branza, fel de mancare satios si simplu, sunt cunoscute ... medievala). Se prepara si Romania macaroane cu branza, simple, poate cu ... Unite, acolo unde budinca de macaroane cu branza a atins nu doar ... ]In limba romana termenul de macaroane desemneaza pastele lungi, tubulare, asematoare ... tari insa, inclusiv in SUA, macaroanele (din macaroni , italiana), desemneaza o serie ... la...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... ghanoush (cunoscuta si ca baba ghannoug sau baba ghanouj ) este unul ... preparat, iar gustul specific al baba ghanoush-ului este dat de ...  vinete in stil marocan. Reteta: Baba ghanoush Ingrediente: 2 vinete potrivit de ... patrunjel tocat, sare si piper. Baba ghanoush se serveste dupa ce ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... pe strada mea. Azi mancam baba ganoush. Ma rog, nu chiar ... sa o postez si pe blog. Baba asta e un aperitiv deosebit de ... se face cat ai zice baba. Se amesteca toate ingredientele pana ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... , piper, nucsoara dupa gust - 500 g macaroane - 100 g cascaval ras Detasati carnea ... intr-o oala si fiarbeti macaroanele.Cand macaroanele sant fierte al dente, le scurgeti si pastrati o cana de macaroane. Preancalziti cuptorul la 200
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... principale: Preparare : Se fierb 300 g. macaroane, conform indicatiilor de pe ambalaj ... gasit...ma mir si acum :D... macaroane din astea tubulare, exact ca ... aseaza jumatate din cantitatea de macaroane, pe lung... eu a trebuit sa ... se acopera cu restul de macaroane: Se toarna deasupra restul de ... reteta asta de lasagna din macaroane fiindca nu poti sa dai ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... spaghete bolognese Mod de preparare: Macaroanele se fierb in apa sarata ... prajesc putin spiralele de vinete si se servesc alaturi de macaroane ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Macaroanele sau mai degraba pastele scurte (penne/fusilli) cu branza si ... Ingrediente: 250 grame paste uscate (macaroane, fusilli, penne, etc.) 170 grame ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... :)) ...boia de ardei dulce si macaroane, mici, cochete, spiralate :))) Se curata ... lasa deoparte pana cand fierbem macaroanele (dupa pofta inimii :P) Se taie ... . La sfarsit, se amesteca cu macaroanele fierte. Se servesc si calde ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
300 g paste, 250 g carne tocata, 200 g broccoli, 2 ardei, unul rosu si unul verde, 2 dovelcei tineri, 2 morcovi, 100 g branza, un ou, 2 felii de piine, patrunjel verde, lapte, faina, ulei de masline, 1/2 pahar vin alb Mod de preparare: Carnea tocata se amesteca cu piinea muiata in lapte si stoarsa, patrunjel verde tocat, ou, sare, piper si vegeta. Se fac chiftelute mici care se prajesc in ulei incins, se toarna peste ele vinul si se lasa pana scade lichidul. Legumele si pastele se fierb...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Versiune autohtona a mac and cheese -ului american, pastele cu branza romanesti, in special cele gatite prin Transilvania si Bucovina, mai au cate o bucata de slanina sau carne afumata. Gatite rapid sau la cuptor, aceasta mancare consistenta este potivita pentru zilele reci ale anului. Portii: 4 Timp de preparare: 40 de minute Ingrediente: 1 punga de paste scurte (aprox. 500 g  fusilli, penne etc) 150 ml lapte cald 500 grame branza, inclusiv amestecuri ( branza de burduf, cascaval, telemea,...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
150 gr. carne de vitel sau de vaca, 15 ml ulei, sare, o lingurita suc de ceapa, 4-5 linguri suc de rosii, 1/2 lingurita faina, 1 buc. morcov, 2 linguri iaurt Mod de preparare: Snitelele batute se sareaza, se fierb acoperite cu putina apa, sucul de ceapa, uleiul si morcovul ras. In timpul fierberii, se pune faina amestecata cu sucul de rosii, cu care se lasa sa fiarba in continuare, se amesteca cu iaurtul si se serveste totul cu garnitura de macaroane.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
carne de vitel sau iepure, 5-6 morcovi, 2 cepe, 2 linguri mustar, 3 galbenusuri, smantana, piper, foi de dafin, biovegetal, paste fainoase (melcisori) Mod de preparare: Se pune carnea de vitel sau iepure la fiert cu sare. Intr-o alta cratita se pun la fiert morcovii si ceapa. Cind a fiert, carnea se scoate si dupa ce s-a racit se taie bucatele mici. Dupa ce au fiert legumele, ceapa se scoate si se arunca, iar morcovii se paseaza si se amesteca cu mustarul, galbenusurile si condimentele. Sosul...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... smecherie dintr-asta ar fi Bab Gulyas-ul, o varietate a gulasului care ...
Reţetă de pe bucatarialuiflorian.blogspot.com