baba alba
Pagina 5 din 5
... mare intre timp punem ciocolata alba si alunea macinate . lasam la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fiert pe aragaz. Pune ciocolata alba si crema de brânza ... omogen. Ia bolul cu ciocolata alba s crema de brânza de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se moaie feliile de piine in laptele indulcit. Se freaca untul, se amesteca cu galbenusurile, se bat spuma, se amesteca bine cu piinea muiata, se adauga brinza, coaja de lamiie, la urma albusurile batute spuma. Se pune compozitia intr-o forma rezistenta la foc, unsa cu unt, se da la cuptor incins 30-40 minute pina cind prinde o coaja aurie. - 8 felii de piine, 2 cesti lapte, 2 oua, 1/2 kg brinza telemea amestecata cu brinza de vaca, 2-3 linguri unt, coaja de lamiie, 1 lingura zahar. Livrare...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se inmoaie foile de gelatina intr-un bol cu apa rece. Se pune pe foc, intr-o craticioara, zaharul si o lingura cu apa si cand s-a dizolvat zaharul, se incorporeaza in sirop gelatina stoarsa. Se amesteca siropul cu iaurtul si cu esenta de migdale, se toarna in patru forme si se lasa 30 de minute la frigider ca sa se inchege. Se spala fructele si - daca este cazul - se taie felii. Se inmoaie formele (doar fundul) cateva secunde in apa fierbinte, se rastoarna sarlotele pe farfurioare, se aseaza...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se pune la foc in 3 l de apa rece. Dupa 1 1/2 ora, se adauga varza taiata in felii subtiri, ceapa taiata marunt si o crenguta de cimbru. Cind sint bine fierte si carnea si varza, ciorba se sareaza si se acreste, dupa gust, cu sucul stors din rosii. Faina se pune intr-o tigaita, fara grasime, amestecind mereu la foc mic, pina cind se rumeneste si capata culoarea maro deschis. Apoi, tigaita se trage de pe foc, se pun 2 linguri cu untdelemn si, facultativ, o lingurita cu virf de ceapa...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Coca se imparte in trei si se coace pe fundul tavii. Pentru crema: o cana de lapte se bate cu 6 linguri faina, dupa care se pune in laptele fiert, se adauga 1 1/2 cana de zahar si 1 pachet margarina. Se da jos de pe foc si se lasa sa se raceasca. Se adauga esenta de rom. Se umplu blaturile. - Aluat: 2 oua, 9 linguri zahar, 9 linguri lapte, 9 linguri ulei, 3 pliculete zahar vanilat, sare, 1/2 lingurita amoniac. Crema: o cana lapte fiert, 6 linguri faina, 1 1/2 cana de zahar, 1 pachet...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul si romul, apoi spuma se bate in continuare pina se intareste. Amidonul se dilueaza cu jumatatea din cantitate de lapte. Restul de lapte se pune la fiert si cind da primul clocot se adauga laptele si amidonul, amestecind continu sa nu seformeze cocoloase. Dupa 2-3 clocote compozitia fierbinte se desarta peste albus si se amesteca cu telul pina se omogenizeaza adaugind si zaharul vanilat. - 500 ml lapte, 150 g zahar, 3 albusuri, 50 g amidon, 20 ml rom,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pentru 24 de cupcakes, avem nevoie de: 200g unt 200g zahar 4 oua 300g faina 1lingurita praf de copt un praf de sare 200 ml smantana pentru frisca bombonele/bastonase din zahar divers si viu colorate arome: vanilie, lamaie, portocala - dupa plac Nota: toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei Preparare: Se mixeaza untul (moale) cu zaharul pana se dizolva si obtinem o crema
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
In contul tau nr 2012 la banca "viata" am depus 365 de zile de fericire, sanatate,dragoste si bucurii!Bucura-te atunci cand il vei goli...! La Multi Ani 2012! reteta de la foi o gasiti aici iar crema e cea de aici
Reţetă de pe bucatariadenysei.blogspot.com
Se pune pe foc zaharul cu apa si margarina, se amesteca tot timpul, pana se topeste zaharul. Se da putin la o parte, apoi se pune laptele praf si zeama de lamaie, si se amesteca pe foc mic pana se inglobeaza totul. Se pune intr-o tava un celofan uns cu unt sau margarina, se toarna compozitia calda si se da la rece. Odata racita, se taie in diferite forme. - 50 ml apa, 500 g zahar, 1 pachet margarina sau unt, 500 g lapte praf, zeama de la o lamaie mai mica sau jumatate de la una mai mare,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se alege o varza indesata si cu foile subtiri. Se desface fiecare foaie, se spala, se scoate partea groasa. Se suprapun mai multe foi, se ruleaza si se taie ca taiteii. Se pune sare, se lasa 1/2-1 ora sa se moaie. Se stoarce si se asaza in salatiera cu zeama care s-a stors. Se amesteca cu ulei, otet si se serveste. - 1 varza mai mica, 3 linguri ulei, otet, sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Varza cruda se taie fidea, apoi se pune in salatiera, se sareaza si se pipereaza. Peste ea se toarna uleiul si otetul; se presara chimenul. In loc de ulei, otet si chimen, se poate amesteca cu 1/2 pahar de maioneza subtire sau cu un sos facut din 1/2 pahar smintina, amestecata cu 1 lingurita mustar si verdeata tocata. Se decoreaza cu felioare de rosii si masline. - 1 varza mica, 2 linguri ulei, 1 lingura otet, 1 lingurita chimen, sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ceapa tocata se caleste in ulei incins, se adauga ardeiul taiat fasii subtiri, se amesteca putin pe foc, apoi se adauga varza taiata fideluta si se calesc impreuna. Cand s-a inmuiat varza, se adauga rosiile curatate de pielite si de seminte si taiate felii, se mai lasa putin pe foc, se completeaza cu apa atat cat sa acopere bine varza, se adauga Vegeta dupa gust, borsul fiert separat si lamaia taiata felii mai mare. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. La sfarsit, se adauga verdeata...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingrediente: 350 g faina de grau integrala 150 g faina alba 350-360 ml apa un pliculet de drojdie 1 lingurita miere 1 lingurita sare seminte de in (si/sau susan) Daca in timp ce framantati simtiti ca aluatul este prea lipicios, mai puteti adauga faina. Dupa ce l-ati framantat si a crescut aluatul aproximativ 20 de minute, coaceti painea in jur de o ora.
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... broccoli - o legatura morcovi noi - o ceapa alba mare - 3 catei de usturoi - 2 linguri ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... tomate rozmarin cimbru fasole boabe alba gata fiarta Dupa ce ati ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... cu sare -------------- 1/2 varza mica 1/2 ridichie alba 1 sfecla rosie mica (cu cat ... la sfecla rosie si ridichia alba taiem in mirepoix, mixam cateva ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... radacina si verde) - o gulie - o ceapa alba mare - 2 litri apa - 2-3 linguri de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... : - 400g spanac congelat - 2 oua - o ceapa alba medie - 3-4 catei de usturoi - 3 linguri ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... pasi pentru crema cu ciocolata alba. Din aceasta se pastreaza o lingura ... cu inimioare albe. Cand crema alba este gata, se asaza peste ... se toarna peste crema alba a tortului. Crema alba pastrata anterior, se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro