Cauta in 21.436 retete
Gustos si usor de facut, un desert care poate deveni prajitura casei. Ingrediente : 140 grame unt, 175 grame zahar, patru portocale, 100 grame caise uscate, 200 grame stafide, 300 grame faina, un plic de praf de copt, un praf de sare, 100 grame fulgi de migdale, doua albusuri de ou. Pentru glazura: un albus, o lingura cu suc de lamaie, 250 grame zahar pudra. Preparare: - Pregateste o forma de chec, unge-o cu unt si tapeteaz-o cu faina. - Rade portocalele, taie-le si stoarce foarte bine sucul....
Reţetă de pe retete.eva.ro
... vitaminele A, C si E. Ingrediente : o varza mica alba, o legatura de marar, trei legaturi ... Eva : poti pune in parti egale varza alba si varza rosie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si se sterilizeaza. - 1 kg fasole alba, 50 gogosari, 1 kg ceapa, 2 kg ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... confiate, (visine, cirese) sau sa o stropiti cu ciocolata alba. Un deliciu ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... de miel delicioasa, cu fasole alba si legume. Gustul specific al ... g pulpa de miel; 450 g fasole alba; 2 lingurite zeama de lamaie proaspata ... carnea de miel si fasolea alba. Lasa din nou pe foc ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... portii. Ingrediente: 250 grame ciocolata alba, doua lamai, patru linguri de ... deoparte. Rupe in bucati ciocolata alba si topeste-o in lapte, in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... casa, chiar la... la Casa Alba! Incearca retetele de mai jos ... de exceptie, ca la Casa Alba! Tarta umpluta cu fructe de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , cu bucatele delicioase de ciocolata alba-n compozitie (deci, noi cei mari ... esenta de vanilie - 150 g. ciocolata alba - 50 g. alune de padure, prajite ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... ghanoush (cunoscuta si ca baba ghannoug sau baba ghanouj ) este unul ... preparat, iar gustul specific al baba ghanoush-ului este dat de ...  vinete in stil marocan. Reteta: Baba ghanoush Ingrediente: 2 vinete potrivit de ... patrunjel tocat, sare si piper. Baba ghanoush se serveste dupa ce ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... pe strada mea. Azi mancam baba ganoush. Ma rog, nu chiar ... sa o postez si pe blog. Baba asta e un aperitiv deosebit de ... se face cat ai zice baba. Se amesteca toate ingredientele pana ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... grame unt, 200 grame ciocolata alba, 300 grame branza de vaci ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cantitati: 400 grame de varza alba tocata 100 grame de branza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , firul de praz (doar partea alba) si ceapa. Lasa se fiarba ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... proaspeti, taiati segmente - 400 g. fasole alba (din conserva) , fiarta si scursa ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Gustoasa si hranitoare, varza alba este o inepuizabila sursa de vitamine. Iti ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Daca vrei un dulce nu prea dulce, Fara cacao-n blat sau ciocolata Acesta e perfect! Te duce cu gandul la iarna si zapada. Ingrediente pentru blat (tava 25 x 35 cm) 8 oua 180 g faina 150 g zahar 1 plic praf de copt 1 praf sare (pentru batut albusurile) 50 ml ulei ingrediente pentru [&] Post-ul PRAJITURA ALBA CA ZAPADA CU CREMA DE LAMAIE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... la racit creme: ganache de ciocolata alba 200ml frisca 200g ciocolata alba 2 linguri zahar pudra frisca o mixam cu zaharul ciocolata o topim cu ... si capuccino, foaie, ganache cioco alba, foie. dam toprtul la rece ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Am cautat pe GUSTOS.RO articolul in care a aparut fotografia acestei plante- Ei spun in articol ca este o rubarba, dar in fotografie au pus o sfecla elvetiana in romana, beta vulgaris in latina, bietola in italiana si poiree, blettes sau bettes in franceza. Fotografia rubarbei este aceasta: Am copiat linkul care va trimite pe pagina GUSTOS.RO http://www.gustos.ro/articole/sfaturi-practice/va-place-rubarba.html , nu incerc sa discreditez acest site, dar din intimplare am dat peste aceasta ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Aluatul: Se dizolva zaharul in lapte , apoi se adauga ouale ,sarea ,uleiul, amoniacul, se amesteca apoi se pune faina si se framanta un alut potrivit de tare, atat cat sa se poata intinde 3-4 foi (depinde cat e tava de mare, ingredientele sunt pentru tava mare de la aragaz) Foile se coc pe dosul tavi presarate cu faina. Crema: Desfaceti faina in 10 linguri de lapte rece, adaugati zaharul. Restul de lapte il puneti la fiert impreuna cu coaja de lamaie. Cand laptele da in fiert (sa aveti dat...
Reţetă de pe retete.eva.ro