Cauta in 23.481 retete
... minute se adauga condimentele si taitei si se mai lasa 5 minute ... si pe pune patrunjelul . Preparare taitei Am framantat bine oul cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalam,curatam si taiem in cubulete mici zarzavatul.Le punem in oala si le calim in putin ulei.Dupa ce au devenit sticloase,adaugam 2,5 l apa fierbinte si lasam sa fiarba.Cand sunt fierte legumele,adaugam taiteii.potrivim gustul de sare,delikat si piper.stingem focul si adaugam verdeata taiata marunt.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: taitei margarina/unt alune de padure macinate zahar sos de ciocolata Aceasta este o varianta usor adaptata a unui desert indragit din copilarie: taitei cu nuca. Doar ca in loc de nuca am macinat alune de padure. Schimbarea este surprinzator de gustoasa. Se fierb taiteii, se strecoara si se pune peste ei o lingura de margarina sau unt pentru a-i pastra fragezi. Dupa care se amesteca din belsug cu alunele macinate si cu zahar (dupa gust). La...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... g ceapa 400 g ciuperci sare piper taitei Aceasta este una dintre retetele ... si ciupercile. Se serveste cu taitei. *** Recipe in English Boeuf bourguignon ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
80 gr. taitei fara ou, 50 gr. telemea de vaca, 10 gr. unt, sare Mod de preparare: Se fierb taiteii, se clatesc cu apa calda si se amesteca cu untul si telemeaua desarata data pe razatoare.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
100g taitei, 1 litru lapte, 2 oua, 2 linguri pesmet, coaja de lamiie, vanilie, 200g zahar Mod de preparare: Se fierb taiteii in lapte cu vanilie, zahar, coaja de lamiie, pana ce scad. Se amesteca cu 2 galbenusuri si albusul spuma. Se rastoarna intr-un vas uns si presarat cu pesmet si se dau la cuptor la foc potrivit Mod de servire Se poate servi simpla sau cu dulceata de visine, zmeura etc.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. taitei, 150 gr. unt, 50 gr. branza, 3 oua, 250 gr ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
400 g taitei, un catel de usturoi, o ceapa mare, 4 linguri ulei, 400 ... sufleu. Se umple forma cu taitei si sosul de carne tocata.peste ultimul strat de taitei se adauga branza rasa, ouale batute ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 g taitei, 2 catei usturoi, 3 cepe mari, 3 linguri ulei, 500 g carne tocata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pentru aluatul de taitei: 3 oua, 6 linguri faina, sare. Mod de preparare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg carne, 1/2 kg taitei Mod de preparare: Se fierb taitei, macaroane, spaghete sau fidea, se scurg de apa, se oparesc cu unt, apoi se asaza in cratita unsa cu unt, un rind de taitei si un rind de carne, ultimul rind fiimd de taitei. Carnea se prepara ca pentru musaca de cartofi. Deasupra se mai pune putin unt. Se da la cuptor fara a se mai adauga zeama. Musacaua trebuie sa fie bine stropita cu unt.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
5 miini de taitei, 4 linguri zahar, 5-6 linguri nuci pisate, putina vanilie sau scortisoara pisata Mod de preparare: Se fierb taiteii in apa putin sarata. Se strecoara, se spala cu apa rece, lasindu-i sa se scurga bine. Se amesteca apoi cu zaharul, nucile, scortisoara sau vanilia. Taiteii se pot inlocui cu macaroane sau spaghete.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
80 gr. taitei fara ou, 50 gr. telemea de vaca, 10 gr. unt, sare Mod de preparare: Se fierb taiteii, se clatesc cu apa calda si se amesteca cu untul si telemeaua desarata data pe razatoare.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
75 gr. taitei fara ou, 100 gr. carne de pasare, 1 ou, sare, 15 gr. unt Mod de preparare: Se fierb taiteii (fara ou) in apa cu sare, 10-15 minute, apoi se strecoara, se clatesc cu apa clada si se lasa sa se scurga bine pe o strecuratoare. Se amesteca apoi cu carnea tocata si cu untul si se pun intr-un castron la cuptor, in apa calda. Se fierb astfel, pana cind incep sa se rumeneasca deasupra. Mod de servire Se serveste calda
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. taitei, o lingura untura, 250 gr. sunca afumata, 1 pahar smantana, 2 oua, 1 lingura de pesmet, sare Mod de preparare: Se fierb taiteii in apa cu sare, se amesteca cu untura, cu sunca taiata marunt, galbenusurile, albusurile batute spuma si cu smantana. Se unge o forma cu untura, se presara cu pesmet si se toarna compozitia. Se rumeneste la cuptor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 l apa, 6-7 mere acrisoare, o lingura rasa de faina, un varf cutit sare, 1-2 lingurite zahar, 1 pahar smantana, 50 gr. taitei fierti separat Mod de preparare: Se curata merele, se inlatura partea cu simburi, se taie cuburi si se fierb in apa impreuna cu zaharul si sarea. Cind sunt gata, se adauga faina bine amestecata cu smantana, apoi taiteii fierti separat si scursi. Se mai lasa sa dea un clocot-doua Mod de servire Se serveste rece
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ulei, 1 lingura zahar, 150 gr. taitei, sare, piper Mod de preparare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
80 gr. taitei de casa, o felie sunca, 10 gr. unt, sare Mod de preparare: Taiteii (fisii late de 1 cm) se fierb, se scurg si se amesteca cu untul si sunca tocata. Mod de servire Se servesc imediat
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Taiteii (fasii late de 1 cm) se fierb, se scurg si se amesteca cu untul si sunca tocata. Se servesc imediat. - 80 g taitei de casa, o felie sunca, 10 g unt, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
4 oua, 125g taitei, 50g unt, sare, piper, salata Mod de preparare: Taiteii se fierb in apa clocotita cu sare, se scurg bine si se asaza intr-o forma unsa cu unt. Se bat ouale intregi cu sare si piper, se toarna peste taitei, se adauga restul de unt taiat bucatele si se da forma la cuptor sa se coaca Mod de servire Se serveste fierbinte cu o salata
Reţetă de pe www.retete-bune.com