Cauta in 21.294 retete
... cu piper macinat 1/2 pachet de taitei sau fidea 300 g de creveti ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-un wok incingem doua linguri de ulei de masline si sotam ardeii taiati fasiute si ustroiul si ghimbirul taiate cubulete mici. Le lasam pe foc doar atat cat sa isi eliberezele aromele. Taiteii ii fierbem pentru in minut in apa clocotita, ii scoatem si ii trecem prin jet de apa rece. Ii adaugam in wok, amestecam si ii lasam 1 minut pe foc. Adaugam sosul de soia. Omogenizam, adaugam ceapa verde taiata pe diagonala si dam deoparte. Punem in boluri si servim.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... leustean 1 ou ptr dres pentru taitei: 1 ou un praf sare faina ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... pus inca un strat de taitei, vroiam ca toti taiteii sa ... . Indesam cu lingura, punem peste taitei - merele rase si in fiecare ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... strecori supa si adaugi doar taitei. De data asta am ales ... sa va vorbesc, ci despre taitei . In general in supa se ... ) spune ca sunt strans legate. Acesti taitei fac parte din elita taiteilor si erau consumati doar in zile de sarbatoare - mai exact ... curaj (inconstient). Eu prefer acesti taitei pentru consistenta si mai ales ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... si voi trece direct la Taitei cu varza... Un preparat simplu ... placul vegetarienilor ). Necesita doar varza, taitei si inca 3 ingrediente: - Varza alba: 1 Kg. - Taitei: 200 gr. - Ulei: 4 linguri de supa. - Piper o lingura rasa ...
Reţetă de pe arta-culinara-romaneasca.blogspot.com
... ghanoush (cunoscuta si ca baba ghannoug sau baba ghanouj ) este unul ... preparat, iar gustul specific al baba ghanoush-ului este dat de ...  vinete in stil marocan. Reteta: Baba ghanoush Ingrediente: 2 vinete potrivit de ... patrunjel tocat, sare si piper. Baba ghanoush se serveste dupa ce ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... pe strada mea. Azi mancam baba ganoush. Ma rog, nu chiar ... sa o postez si pe blog. Baba asta e un aperitiv deosebit de ... se face cat ai zice baba. Se amesteca toate ingredientele pana ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... se continua modul de preparare a taiteilor. Daca folositi spanac congelat, timpul ... , pe sectiune. Numele lor de taitei sau taietei vine tocmai de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... mei la noi la Cluj) taitei de casa facuti de mama ... dintre ele (pungile) au fost cu taitei lati, iar cealalta cu taitei pentru supa. Taiteii lati i-am facut cu smantana si mazare ... bogate. Bineinteles, daca nu aveti taitei de casa puteti orice fel ... de bine tuturor! Ingrediente - 400 g taitei de casa - 200 g mazare - Cateva ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... de dafin - sare, piper - 400 g. taitei Ingrediente: Baconul se taie fasii ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
200 gr paste 1-2 linguri scortisoara 1 pachet zahar vanilat 2 linguri de unt sau ulei 80 gr zahar 100 gr pesmet Se fierb pastele in apa cu sare si se scurg. Punem o lingura de unt la incins, adaugam pesmetul si lasam la foc mediu amestecand mereu. Cand incepe sa-si schimbe culoarea dam focul mic si il prajim pana se rumeneste. Adaugam zaharul si scortisoara si lasam pe foc sa se topeasca. Strecuram pastele si le amestecam cu restul de unt. Punem pesmetul peste ele si le amestecam usor ca sa...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
80 gr. faina, 1 pahar lapte, 1/2 ou, sare Mod de preparare: Din faina, ou si putina apa se prepara un aluat de o consistenta mai tare, care se framinta bine pe planseta. Cind aluatul este neted si nelipicios, se intinde o foaie subtire, care se lasa sa se zbirceasca. Se ruleaza apoi foaia si se taie in fisii foarte subtiri. Se pot fierbe direct in lapte sau in apa cu sare, dupa care se strecoara si se servesc cu laptele.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... smecherie dintr-asta ar fi Bab Gulyas-ul, o varietate a gulasului care ...
Reţetă de pe bucatarialuiflorian.blogspot.com
Procedeul este acelasi ca pentru salata obisnuita de vinete, asa ca începeti prin a coace vinetele pe flacara sau în cuptor, având grija sa le întepati la jumatatea timpului de coacere. Când sunt gata, pasati-le cu furculita sau tocati-le cu o ustensila de lemn. Lasati compozitia la racit timp de 15 minute. Adaugati uleiul de masline si frecati-le bine. Imediat dupa aceea adaugati pasta de susan, lamâia, sarea si piperul. Nu uitati de usturoiul tocat marunt, care se pune spre final....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente pentru 5 portii: 300 ml vin de Tokaj 1 lamaie 500 ml vin alb sec 150 ml de frisca 5 galbenusuri 5 cuisoare 100 g zahar putina scortisoara intreaga 15 boabe de struguri Pregatire: Cu ajutorul unui tel se bat 50 ml vin alb cu 3 galbenusuri de ou. Restul de vin alb, 150 ml apa condimentata cu scortisoara, cuisoare, coaja de lamaie si zahar se fierb, se toarna apoi galbenusurile cu vin. Restul de 2 galbenusuri se freaca cu frisca si se adauga la vinul fiert condimentat. Luand de pe...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... consistenta, din care se fac taitei cu latimea de 4-5 mm, se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
4 l apa, 1 gaina grasa si mare, 1 buc. morcov potrivit, 1 buc. patrunjel, 1 buc. pastirnac, 1 buc. telina foarte mica, 1 buc. ceapa, sare, piper, patrunjel verde. Taiteii: 2 oua, 1 cescuta cu lapte, faina cat cuprinde, sare Mod de preparare: Gaina curatata si spalata bine se pune la fiert in apa rece cu putina sare, intr-o oala descoperita, la foc potrivit; dupa primul clocot se ia spuma din supa si, cind carnea este pe jumatate fiarta, se adauga zarzavaturile curatate si spalate si piperul....
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... fasii subtiri, cam de marimea taiteilor. Jumatate din cascaval se da ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Varianta I : cu lapte gras Varianta II : cu lapte praf 1/2 punga paste 1/2 borcan mic de 400 cu lapte praf 2 lgt coaja portocale 2 lgt coaja lamaie 2 lg cu vf zahar pudra vanilat Esenta rom si vanilie Punem vreo 3 l apa la fiert cu putina sare. Cand fierbe punem pastele, coaja de citrice si amestecam mereu sa nu se prinda. Cand au fiert ft bine dizolvam laptele separat in apa calda de la fiert si o adaugam in oala. Punem restul ingredientelor. Pastele vor inghiti din zeama cand se racesc asa...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com