australian tennis open 2017
Pagina 1 din 5
Amestecati suficient de bine dovlecelul ras, ouale batute, ceapa tocata marunt, faina, sarea si ambele tipuri de brânza pâna când toate ingredientele sunt distribuite uniform. Se pune uleiul la încins în tigaie la foc mediu spre mare, iar cu o lingura formam chiftelute din amestecul rezultat, pe care le putem aplatiza ulterior cu mâna. Se prajesc câteva minute pe fiecare parte pâna prind culoare aurie. Se servesc cu smântâna sau sos de tomate, dupa preferinta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Topeste untul în oala în care vei face supa, apoi toaca prazul si usturoiul, toarna rondelele în oala si presara praful de curcuma. Lasi oala pe foc timp de cinci minute si adaugi sare, faina si cartofii taiati cuburi. Toarna supa de legume si laptele si lasa la fiert, apoi mixeaza amestecul cu cartofii fierti. Pune din nou pe foc supa, adauga putin lapte si pune spanacul în zeama. Lasa pe foc pâna când clocoteste bine, apoi adauga sare si piper dupa gust. Se poate servi cu putina...
Reţetă de pe retete.eva.ro
16 Aprilie 2017 Hristos a inviat! Paste luminat si binecuvantat!
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
... 27 iunie 2017 Ingrediente: 3oua o lingura ulei 200 gr smantana 150 ...
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
... 1mai 2017 Ingrediente: 300gr faina 180gr unt 1 galbenus 100gr zahar pudra ...
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
10 mai 2017 Ingrediente pentru blat: 4 oua 120gr zahar tos 1 plic ...
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
23 iunie 2017 Ingrediente: 300gr faina 180gr unt 1 galbenus 100gr zahar ...
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
17 iunie 2017 Ingrediente: 4 oua jumatate cana ulei o cana zahar o cana ...
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
... creat pentru cantareata de opera australiana Nellie Melba (1861-1931). Este ...
Reţetă de pe seys-kitchen.blogspot.com
Minunaaat, dulce acrisor 1 kg fructe de padure congelate 300-500 gr zahar tos Zeama de la o jumatate de lamaie 50-100 ml suc scurs de la fructe Oala si lingura de lemn folosite doar la gemuri Eu am folosit fructe congelate vrac din Auchan, cele ambalate sunt mai bune dar rezultatul a fost acelasi. Fructele se lasa la dezghetat intr-o strecuratoare la temperatura camerei. Punem la fiert in oala sucul de la fructe cu zaharul si zeama de lamaie. Eu am pus 180 ml suc, 500 gr zahar si 2 cotoare...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Mai întâi prepari sosul de rosii: rosiile se dau pe razatoare si calesti în uleiul caldut usturoiul strivit. Când începe sa miroasa, adauga pulpa de rosii, sare, piper si putin zahar. Lasa sosul sa fiarba la foc mediu timp de 35-45 minute, pâna când scade putin. În ultimele minute, adaugi sare si putin zahar, apoi toci 4 frunze de busuioc si le presari. Fa un sos de busuioc freacând într-un mojar cu putina sare cele 6 frunze ramase, pâna le strivesti, apoi adauga uleiul de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Puhava si aromata, langa un pahar de lapte sau cafea, rezulta un mic dejun delicios! Ingrediente: 2 banane mari 2 linguri (pline) zahar 2 banane 100 g unt la temperatura camerei 250 g faina 2 oua 50 g zahar un plic praf de copt 70 g fulgi de ciocolata scortisoara Mod de preparare: Pentru inceput, caramelizam cele 2 linguri de zahar, direct pe fundul tavii de chec. Punem un strat de banane taiate felii. Mixam untul cu zaharul (daca doriti checul mai dulce, mai puteti adauga zahar) pana se ...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
Se pun cartofii, telina, ceapa si sunca la fiert la foc mediu pâna când cartofii devin fragezi, apoi se adauga sarea si piperul. Într-o alta cratita se topeste untul la foc mic, se adauga treptat faina si se amesteca în continuu pentru a nu se forma cocoloase pâna când compozitia se îngroasa. Apoi se toarna si laptele si se amesteca constant aproximativ 5 minute. Se toarna acest amestec peste legume si se pune la foc pâna mai da o data în clocot. Se pot adaga crutoane dupa preferinte!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca într-un bol mustarul, mierea, maioneza si sosul pentru friptura. Pune bucatile de pui în sosul de mustar. Pastreaza putin sos pentru a unge puiul în timpul prepararii. Unge gratarul cu putin ulei si asaza bucatile de pui. Lasa puiul pe gratar timp de 20 de minute, întorcând din când în când, pâna când este bine patruns. Unge-l cu sosul de mustar când mai are 10 minute pâna se face.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Varianta I : cea mai buna reteta de orez cu legume 200 gr ciuperci proaspete feliate 2 ardei capia rosii 2 ardei capia verzi 2 morcovi potriviti 1 dovlecel mic 1 ceapa mare alba 1 ceapa mare rosie 3 catei de usturoi 1 cescuta mica orez panzani pt pilaf 4-5 masuri de apa sau supa 1 legatura mare patrunjel Ulei de masline Putine radacinoase optional 2 lgt vegeta Sare, piper Cepele se toaca foarte marunt, usturoiul se zdrobeste, morcovul si dovlecelul se dau prin razatoarea mare, eu am taiat ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Se preîncalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius si se unge cu ulei o forma mai mica pentru chec. Se mixeaza bine untul, dupa care se adauga zaharul continuând sa le amesteci bine cu mixerul. Se adauga pe rând câte un ou, folosind în continuare mixerul pentru a omogeniza compozitia. Într-un bol separat se amesteca faina cu praful de copt, semintele de mac, vanilia Bourbon si coaja de lamâie. Se adauga peste compozitia cu oua câte putin din amestecul cu faina si laptele, amestecând...
Reţetă de pe retete.eva.ro
În bolul unui blender, pulseaza fursecurile pâna când obtii pesmet fin. Adauga crema de brânza si amesteca bine pentru a obtine o pasta omogena. Amestecul ar trebui sa se modeleze atunci când este apasat. Ia câte o lingura din amestec si ruleaza-le pentru a forma bile. Pune bilele pe o tava tapetata cu hârtie de copt. Înmoaie fiecare bila în ciocolata alba astfel încât sa fie complet acoperita si asaza-le pe tava acoperita cu hârtie. Înainte ca ciocolata sa se întareasca,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
O prajitura delicioasa cu piersici si umplutura crocanta din nuci si mere. Sursa Ingrediente aluat: 500 g faina alba 200 g unt la temperatura camerei 70 g zahar un praf de copt 1 ou coaja rasa de la o lamaie smantana cat cuprinde Ingrediente umplutura : 3 conserve compot de piersici Sun Food 200 g nuca tocata grosier (sau macinata) 100 g zahar 500 g mere scortisoara dupa gust Mod de preparare aluat: Punem intr-un bol faina cernuta impreuna cu praful de copt si un praf de sare. Adaugam untul...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
Se preîncalzeste cuptorul la 205 grade Celsius. Într-un bol se amesteca faina, praful de copt si zaharul. În alt bol se bate oul si se amesteca cu laptele si uleiul, dupa care se toarna peste ingredientele uscate. Se încorporeaza toate, amestecând cu o spatula sau o furculita, iar la final se adauga curmalele si nuca. Se toarna în formele pentru briose si se lasa la cuptor 25 de minute. Se lasa la racit la temperatura camerei, înainte de a le scoate din forme.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Scoate sâmburii si împarte prunele în sferturi, iar apoi amesteca-le cu 100 de g de zahar într-un castron mare. Acopera castronul cu o folie alimentara si pune-l deasupra unei cratite cu apa la foc mic timp de 30 de minute pentru a scoate tot sucul din prune. Strecoara sucul din prune apasând peste ele cu o furculita si ar trebui sa obtii aproximativ 300 ml, însa poate fi diluat cu apa daca mai este nevoie. În 100 de ml de apa clocotita se dizolva restul de 100 de g de zahar si se...
Reţetă de pe retete.eva.ro