Cauta in 21.294 retete
... prinde crusta. Se mentine la cald. Se serveste la preparate din ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
coaja a doua portocale mari, 1 litru vin vechi, 200 gr. zahar, scortisoara, felii lamiie Mod de preparare: Cojile de portocala se incalzesc bine in cuptor, se pun intr-un vas si se toarna vinul, se adauga zaharul si scortisoara. Se pastreaza o zi, apoi se incalzeste din nou. Mod de servire Se serveste in pahare, cu o felie de lamiie
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de servire Rulorile se servesc calde ca aperitiv insa pot face ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Afara ninge ca-n povesti O, norule, ce darnic esti! Acum, pe bune. Vremea asta ma crizeaza! O ciocolata calda sigur ma calmeaza&
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Iarna se apropie cu pasi repezi, iar soarele nu mai face parca fata acestor zile racoroase de toamna. Asa ca am venit cu cateva propuneri de supe-creme numai bune de incalzit dupa plimbarile prin parc sau alergatul dupa castane si frunze. Sunt perfecte pentru copii si, mai presus de toate, sunt sanatoase. Supele au un rol foarte important nu doar in alimentatia bebelusului , dar si in cea a copiilor. Daca ai ramas in pana de idei si nu mai stii ce sa-i gatesti celui mic, inspira-te din...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
... o lingura de otet. Se serveste cald cu unt incalzit amestecat cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
...de dovlecei, ardei, ceapa verde si carnaciori. Sau orice alt ingredient preferat de voi, de exemplu rondele de vinete, conopida, ciuperci, etc. Eu zic ca e perfecta pentru o cina de vara, e calduta si usoara si se prepara si repede, in cca 20-30 de minute. Ingrediente -un dovlecel -un ardei gras rosu si unul galben -2 fire de ceapa verde -cativa carnaciori -sare si piper -putin ulei de masline Dovlecelul se taie rondele, se sareaza si se lasa la scurs intr-o sita. Ardei se taie fasii, iar...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
50 g miere, 1/2 l lapte, 1 galbenus, 1/2 baton vanilie, 1 lingurita sirop menta Mod de preparare: Se fierbe laptele, se adauga vanilia si galbenusul. Batem bine pentru a omogeniza oul cu laptele. Se adauga mierea si siropul de menta, apoi mai batem o data, strecuram si servim.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se dizolva pasta de rosii in sucul de rosii si se fierbe circa 10 minute. Se adauga vinul, zaharul, cimbrul si sarea continuand fierberea pina cand scade compozitia. Untul se adauga la sfirsitul fierberii, mentinindu-se vasul acoperit. Se serveste la preparate din carne, legume, paste fainoase, precum si ca baza la formarea altor sosuri. - 750 ml suc de rosii, 100 g pasta de tomate, 150 ml vin, 50 g zahar, 150 g unt, 20 g sare, putin cimbru. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se unge margarina pe sandviciuri, se pun parizerul si cascavalul pe una dintre felii, se pun feliile una peste alta si se pune sandviciul la cuptorul cu microunde. Se servesc calde. - 1 felie de cascaval, o felie de parizer, 2 felii de paine, margarina. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sa fiarba. Lasa le la cald pana a doua zi. Sterilizarea la ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... , sa se rumeneasca. Serviti-le calde, cu salata verde bine asezonata ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si piper si se serveste calda, langa friptura de porc. - 1 varza ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
5 kg. piscatori, 1 l otet, 6 cani apa ( 200 ml - 300 ml), 2 linguri de sare, foi de dafin, 200 grame boabe de mustar alb si boabe de piper Mod de preparare: Se fierbe apa cu sare si se arunca peste piscatori. Se lasa sa se raceasca apa ( se lasa de pe o zi pe alta ). A doua zi se va fierbe la un loc: 1 litru de otet cu 6 cani de apa (300 ml .), 250 gr. de zahar , 2 linguri mari de sare si tot piperul. La un borcan de 800 gr. se pune: 2 linguri mari de boabe de mustar alb, 4 foi de dafin si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Castravetii se curata de coaja si seminte, se taie in lungime si se scurg de zeama. Faina cernuta se dizolva in supa, se adauga untul, smantana si sarea. Se fierbe circa 20 de minute, dupa care se adauga castravetii, continuindu-se fierberea inca 20 de minute. Se verifica gustul. Sosul se recomanda in servirea preparatelor din carne de vita si pasare, fierte. - Pentru 1 kg: 300 g castraveti murati, 125 g smintina, 75 g unt, 100 g faina, 30 g sare, 800 ml supa. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... o lingura de otet. Se serveste cald cu unt incalzit amestecat cu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Intr-un lighenas se pun apa, zeama de lamiie, ouale intregi, 50 g unt si se amesteca bine. Se adauga apoi 400 g faina, se amesteca cu lingura si apoi se bate cu mina timp de 10 minute, pina cind aluatul se desprinde de mina si de lighenas. Framintatul in acest mod nu necesita faina in plus. Aluatul se pune pe o foaie de nailon mai groasa, presarata bine cu faina si se lasa circa 10 minute, ca sa devina mai elastic si sa se intinda mai usor. In acest timp in lighenasul in care s-a preparat ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pentru cand ti-e foame si nu ai chef sa stai mai mult de 20 de minute in bucatarie sau... pranzul din caserola. Pentru mine a functionat perfect in ambele variante :) Am pus asa: - un piept de pui taiat fasiute; - 3 linguri sos soia; - o lingurita de ghimbir dat pe razatoare; - o lingura de ulei de masline; - o mana de alune; - si 3 andive. Am lasat la macerat puiul taiat fasiute amestecat cu lingura de ulei, sosul de soia si ghimbirul ras pentru jumatate de ora. Dupa ce si-au imprumutat ...
Reţetă de pe spoonschallenge.blogspot.com
Merele se spala, se curata de coaja si de seminte, se taie sferturi. Merele se rumenesc in jumatate din cantitatea de unt. Restul de unt si zaharul se flambeaza cu cognac si se caramelizeaza la foc moderat. Se asaza pe farfurie sferturi de mar, inghetata la mijloc si se napeaza cu sos caramel. - 2 kg mere, 300 g zahar, 200 g unt, 50 ml cognac/distilat de vin, 300 g inghetata de vanilie. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala cartofii si se fierb in coaja. Varza se taie bucati (dupa ce s-a indepartat cotorul), iar ceapa, curatata, se toaca marunt. Cartofii scursi se curata calzi de coaja si se taie in doua. Se sareaza, se pipereaza, se toarna peste ei zeama concentrata fierbinte si se lasa sa se patrunda. Se rumeneste varza in 3 linguri de ulei incins, amestecand intruna. Se adauga chimenul si ceapa si se lasa putin sa se prajeasca. Se amesteca 2 linguri de ulei, otetul, mustarul, usturoiul presat si...
Reţetă de pe www.eculinar.ro