antreuri calde bulgaresti
Pagina 5 din 5
Se amesteca manual ingredientele si se framânta doar putin. Se lasa aluatul la dospit o jumatate de ora într-un loc caldut. Se pune apoi 1/5 de cana cu ulei de masline extravirgin si se framânta bine pâna când aluatul absoarbe uleiul. Se lasa din nou la dospit înca o jumatate de ora. Între timp se preîncalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Se împarte aluatul, se întinde fiecare bucata de aluat foarte bine cu sucitorul pentru a forma un cerc mare si se asaza în tava cuptorului...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Faina se amesteca cu apa si uleiul care se adauga treptat, dupa care se framânta aluatul si se lasa 30 de minute, acoperit cu un prosop. Între timp se marunteste mararul si ceapa, se adauga putina sare si se amesteca bine cu mâna. Apoi se adauga brânza de oaie. Dupa cele 30 de minute, rupe din aluat câte o bucata, formeaza o biluta pe care sa o întinzi cu facaletul. Pune la mijlocul aluatului umplutura si acoper-o cu aluatul, dupa care se întinde din nou cu facaletul. Tigaia se unge...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul la 350 de grade. Amesteca caisele, sucul de lamâie, zaharul brun si scortisoara. Toarna amestecul pe o tava. Combina pâinea uscata cu praful de copt si sarea. Bate albusurile bine. Adauga treptat zahar. Amesteca cele doua compozitii si toarna peste caise. Lasa-le la cuptor aproximativ 25 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Desfaci drojdia cu apa, amesteci cu sare si faina. Framanti totul pana obtii un aluat nu prea moale. Se pune la dospit la un loc caldut aprox 1 ora. Umplutura: se curata si se pun la fiert cartofii, apoi se strecor si sunt trecuti prin sita. Dupa ce s-au racorit, amesteci bine cu mararul, branza, ouale si uleiul. Din aluatu dospit intinzi o foaie (de aprox 1cm grosime) si o ungi cu ulei. Deasupra intinzi umplutura de branza in mod egal. Foaia de aluat o faci sul, apoi o incolacesti (cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Faina se amesteca cu apa si uleiul care se adauga treptat, dupa care se framânta aluatul si se lasa 30 de minute, acoperit cu un prosop. Între timp se marunteste mararul si ceapa, se adauga putina sare si se amesteca bine cu mâna. Apoi se adauga brânza de oaie. Dupa cele 30 de minute, rupe din aluat câte o bucata, formeaza o biluta pe care sa o întinzi cu facaletul. Pune la mijlocul aluatului umplutura si acoper-o cu aluatul, dupa care se întinde din nou cu facaletul. Tigaia se unge...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se face din toate acestea un aluat care se imparte in 4 parti egale. O parte se amesteca cu 1 lingura cacao si se modeleaza bete subtiri la lungimea tavii pe care o folositi. O alta parte se face si ea tot bete albe Celelalte 2 parti se intind foi de marimea tavii In tava pregatita pentru copt se pune o foaie careia i se ridica putin marginile pe tava.Se pune un strat de dulceata sau gem si se presara nuca(se poate amesteca nuca direct in dulceata).Se pun betele alternativ unul alb,unul cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mod de preparare cu influente bulgaresti. Speram sa iti placa si ... drojdie uscata dizolvata in apa calda si cu putin zahar. Aceasta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu adevaratele placinte - oltenesti, moldovenesti, bulgaresti ori grecesti. Eu iubesc ciupercile ... de grade) si se serveste calda, cu iaurt gras sau cu ...
Reţetă de pe bucatarialuiflorian.blogspot.com
... 1 kg ardei iuti romanesti si bulgaresti Legume : telina radacina si frunze ... ardei. Capacim si lasam la cald pana a doua zi. Sunt gata ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... de bune ardei romanesti si bulgaresti, boabe de piper mozaic, rosu ... capacele si dam la loc cald pana a doua zi. Puteti intoarce ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... ardeii iuti atat cei romanesti, bulgaresti, iuti sau mai putin iuti ... si mirodenii. Se pune fiertura calda peste ardei, se pune capac ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... kg ardei iuti romanesti si bulgaresti Legume : telina radacina si frunze ... ardei. Capacim si lasam la cald pana a doua zi. Sunt gata ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... dementiala in stare fierbinte si calda, dar si rece nu e de ... zaharul. Se lasa la loc cald vreun sfert de ora, pina ...
Reţetă de pe alfinuta.blogspot.com
... .Se lasa maiaua la loc cald sa creasca. In faina cernuta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... doua-trei linguri cu lapte cald si amestec-o cu o lingurita cu ... de minute intr-un loc cald. 2. Amesteca in faina proaspta cernuta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Vara s-a dus spre zari mai calde Toamna incepe sa se simta ...
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... de acord sa consumam painea calda sau in aceasi zi in ... mancat la pranz si seara, calde nu, nu sau mancat, caci ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... .alldaycooking.com/2012/03/salata-calda-cu-paste.html 2. http://www ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... de buna si rece si calda, e buna de pus la pachetel ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... incepe sa ne sacaie, o supa calda si aromata e tot ce ne ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com