Cauta in 21.294 retete
Preîncalzeste cuptorul al 220 de grade Celsius. Asaza feliile de dovlecel pe o tava intinsa pentru copt, unge-le cu ulei pe ambele parti si asezoneaza. Baga-le la cuptor si lasa-le timp de cinci minute, pâna când se rumenesc putin. Întinde aluatul decongelat pe o baltul de lucru presarat cu putina faina, apoi taie marginile pentru ca aluatul sa aiba în jur de 30cm x 15cm. Asaza aluatul pe o tava de copt unsa cu putin ulei. Realizeaza o margine de aproximativ 2 cm de jur împrejurul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-o cratita se pune uleiul , ceapa taiata marunt,se adauga carnea si se calesc câteva minute. Se adaugaa si ciupercile din borcan care au fost scurse si se calesc impreuna. Eu am dat prin masina de tocat galbiorii. Se ia cratita deoparte si se condimenteaza dupa gust cu sare ,piper ,putin ardei iute, marar proaspat. Ouale se bat ca la omleta, se adauga faina, carnea si se amesteca. Dupa ce aluatul s-a dospit,întindem o foaie mare cam de 40/20cm, peste care se presaraao lingura cu gris....
Reţetă de pe retete.eva.ro
... zeama de carne sau supa calda, patrunjel verde tocat, pireu de ... parte. Se asaza pe o farfurie calda. In grasimea ramasa se toarna ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , bucatele de sunca, 2 linguri unt cald Mod de preparare: Se fierb ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
150 gr. carne de vaca sau de porc foarte slaba, o felie franzela uscata, o lingura apa calda, o lingurita suc de ceapa, sare Mod de preparare: Se da carnea cruda prin masina de tocat impreuna cu franzela inmuiata si stoarsa, apoi se amesteca cu apa si sarea pana se omogenizeaza. Se formeaza chiftelute de marime potrivita, care se fierb in aburi sau in putina apa, acoperite. Mod de servire Se servesc cu pireu de cartofi si salata de ardei copti, cu sare, ulei si putin otet diluat
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Facem un aluat din faina, apa calduta, drojdie, sare si uleiul de masline. Acest aluat trebuie framantat foarte bine si lasat 30 min sa creasca. Se intinde aluatul pentru forma in care vom pregati pizza si il asezam in tava. Facem un sos din sucul de rosii si oregano pe care il intindem peste aluat. Radem cascavalul peste sosul de rosii si asezam peste el sunca si muschiuletul taiate in felii foarte subtiri. La fel procedam si cu ciupercile feliate, rosiile taiate in felii subtiri, ceapa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Drojdia se dizolva cu putin zahar si lapte caldut.Se pune peste faina alaturi de zahar,oua,laptele caldut,margarina topita(untul topit) si coaja de lamaie. Din toate acestea se farmanta un alat care se lasa la crescut 40 min. Nuca macinata se amesteca cu zaharul. Din aluatul crescut se intind 2 foi pe care se presara nuca amestecata cu zahar.Rulam foarte strans si apoi taiem felii de cate 2 cm.Se pun feliile de rulou in tava unsa cu putina margarina topita sau ulei. Se lasa 15 min sa creasca...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca manual ingredientele si se framânta doar putin. Se lasa aluatul la dospit o jumatate de ora într-un loc caldut. Se pune apoi 1/5 de cana cu ulei de masline extravirgin si se framânta bine pâna când aluatul absoarbe uleiul. Se lasa din nou la dospit înca o jumatate de ora. Între timp se preîncalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Se împarte aluatul, se întinde fiecare bucata de aluat foarte bine cu sucitorul pentru a forma un cerc mare si se asaza în tava cuptorului...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Faina se amesteca cu apa si uleiul care se adauga treptat, dupa care se framânta aluatul si se lasa 30 de minute, acoperit cu un prosop. Între timp se marunteste mararul si ceapa, se adauga putina sare si se amesteca bine cu mâna. Apoi se adauga brânza de oaie. Dupa cele 30 de minute, rupe din aluat câte o bucata, formeaza o biluta pe care sa o întinzi cu facaletul. Pune la mijlocul aluatului umplutura si acoper-o cu aluatul, dupa care se întinde din nou cu facaletul. Tigaia se unge...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul la 350 de grade. Amesteca caisele, sucul de lamâie, zaharul brun si scortisoara. Toarna amestecul pe o tava. Combina pâinea uscata cu praful de copt si sarea. Bate albusurile bine. Adauga treptat zahar. Amesteca cele doua compozitii si toarna peste caise. Lasa-le la cuptor aproximativ 25 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Desfaci drojdia cu apa, amesteci cu sare si faina. Framanti totul pana obtii un aluat nu prea moale. Se pune la dospit la un loc caldut aprox 1 ora. Umplutura: se curata si se pun la fiert cartofii, apoi se strecor si sunt trecuti prin sita. Dupa ce s-au racorit, amesteci bine cu mararul, branza, ouale si uleiul. Din aluatu dospit intinzi o foaie (de aprox 1cm grosime) si o ungi cu ulei. Deasupra intinzi umplutura de branza in mod egal. Foaia de aluat o faci sul, apoi o incolacesti (cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Faina se amesteca cu apa si uleiul care se adauga treptat, dupa care se framânta aluatul si se lasa 30 de minute, acoperit cu un prosop. Între timp se marunteste mararul si ceapa, se adauga putina sare si se amesteca bine cu mâna. Apoi se adauga brânza de oaie. Dupa cele 30 de minute, rupe din aluat câte o bucata, formeaza o biluta pe care sa o întinzi cu facaletul. Pune la mijlocul aluatului umplutura si acoper-o cu aluatul, dupa care se întinde din nou cu facaletul. Tigaia se unge...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se face din toate acestea un aluat care se imparte in 4 parti egale. O parte se amesteca cu 1 lingura cacao si se modeleaza bete subtiri la lungimea tavii pe care o folositi. O alta parte se face si ea tot bete albe Celelalte 2 parti se intind foi de marimea tavii In tava pregatita pentru copt se pune o foaie careia i se ridica putin marginile pe tava.Se pune un strat de dulceata sau gem si se presara nuca(se poate amesteca nuca direct in dulceata).Se pun betele alternativ unul alb,unul cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mod de preparare cu influente bulgaresti. Speram sa iti placa si ... drojdie uscata dizolvata in apa calda si cu putin zahar. Aceasta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu adevaratele placinte - oltenesti, moldovenesti, bulgaresti ori grecesti. Eu iubesc ciupercile ... de grade) si se serveste calda, cu iaurt gras sau cu ...
Reţetă de pe bucatarialuiflorian.blogspot.com
... 1 kg ardei iuti romanesti si bulgaresti Legume : telina radacina si frunze ... ardei. Capacim si lasam la cald pana a doua zi. Sunt gata ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... de bune ardei romanesti si bulgaresti, boabe de piper mozaic, rosu ... capacele si dam la loc cald pana a doua zi. Puteti intoarce ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... ardeii iuti atat cei romanesti, bulgaresti, iuti sau mai putin iuti ... si mirodenii. Se pune fiertura calda peste ardei, se pune capac ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... kg ardei iuti romanesti si bulgaresti Legume : telina radacina si frunze ... ardei. Capacim si lasam la cald pana a doua zi. Sunt gata ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... dementiala in stare fierbinte si calda, dar si rece nu e de ... zaharul. Se lasa la loc cald vreun sfert de ora, pina ...
Reţetă de pe alfinuta.blogspot.com