Cauta in 21.292 retete
... -i faci o vizita. Mai mereu face coaste la gratar pe care le ... cumparat si eu o bucata de coasta de porc pe care m-am ... fel de interesant. Am spalat coasta (ca cine stie prin cate ...
Reţetă de pe sara-2009.blogspot.com
Un tort de mot vesel , cu aceleasi obiecte ce se pun pe tavita ,cateva animalute dragute si in plus pe laterale am decupat cadouri micute ,ca doar Adrian a sarbatorit si un anisor.Tortul a avut blat cu cacao si crema de ciocolata cu ananas.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
... am improvizat. Ingrediente: 1 kg carne vitel 2-3 cartofi 2-3 morcovi 1 dovlecel 2 ardei grasi ... si legumele. Taiem carnea de vitel cubulete mici. Curatam dovleceii si ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... . Ingrediente (pentru 4 persoane): - 4 cotlete de vitel de 150-200 g fiecare sau ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... pregati din carne de minzat, vitel, berbec, porc sau piept de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
10-12 felii muschii de vitel 1 morcov 1/4 ardei rosu 1 conserva ciuperci ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... stringa la prajit).Carnea de vitel este o carne fada , de aceea ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Alice albinutza O fripturica din niste coaste de porcusor (le puteti inlocui ... va place sa mancati . Niste coaste super aromate si suculente, tocmai ... prajite. Asadar ingrediente : 2 transe de coaste de porcusor, in total cam ... la treapta 6 sau 200 grade. Coastele de porcusor, fara grasime, le ... interior, obtinand astfel o coroana din coaste, cu capete razuite in sus ... cuptor. In mijlocul...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... gustoasa! Ingrediente: 500 gr muschi vitel 3 cepe 3 morcovi 2 linguri faina 2-3 linguri ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... de om ci muschi de vitel si sos de rodii. Ingrediente: 1 muschiulet de vitel 1-2 rodii ulei de masline otet balsamic miere de ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... de miel ar putea fi carnea de vitel. Iata o friptura de vitel ce poate fi servita alaturi de garnituri din legume, orez ... de pulpa din carne de vitel - 300 g ciuperci - 1 ceapa - 1 catel de ... mare. Se pune carnea de vitel si se prajesc, pe fiecare ... de rucola, cate o friptura de vitel, se acopera cu sos de ... piper. Daca serviti friptura de vitel la masa de pranz, o garnitura...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... om . Revenind la reteta noastra vitel in sos de ton sau ... de vara. Ingrediente: 1 bucata muschi vitel cca 500 gr 2 morcovi 1 ceapa ... de preparare Punem muschiul de vitel, ceapa, morcovii si telina intr ... cu 1-2 linguri din supa de vitel rece. Dam sosul la frigider ... momentul servirii. Taiem feliile de vitel cat mai subtire posibil, de ... un platou si feliile de vitel in...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... si Laboratoarele Remedia este ,,Vlad Adriana". O rugam ca, pana vineri dimineata ... contact [&] Post-ul UPDATE: Vlad Adriana a castigat cel mai sanatos premiu ...
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
300-400 g carne ,1/2 kg mazare boabe,1/4 suc de rosii ,50 ml untdelemn sau 50 g unt, 25 g faina ,frunze de patrunjel,telina si marar,50 g ceapa,sare. Mod de preparare: Carnea se prajeste cu ceapa si grasimea de pui.Mazarea tinara fierbe in circa 30 minute ;deci ,daca se pregateste cu carne de pui,mazarea se adauga imediat,dupa ce carnea a fost inabusita cu ceapa in untdelemn.Se toarna apoi circa 1/4 l apa cat sa cuprinda mazarea ,se adauga o lingurita de "Vegeta " sau 1/2 lingurita cu sare si...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1,5 kg. pulpa, 2 linguri untura, 1 ceasca zeama de carne, sare Mod de preparare: Se curata si se sterge pulpa, se leaga cu sfoara, se da sare, se asaza in tava si se stropeste bine cu untura fierbinte. Se pune la cuptor si se lasa sa se rumeneasca pe toate partile. Se domoleste apoi focul si se toarna in tava zeama de carne. Se stropeste din cind in cind cu sosul ei. Cind este gata se taie pentru ca sa se racoreasca, se scot sforile, se taie felii subtiri si se asaza in farfurie. Mod de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg carne, 4 cescute orez, 2 linguri unt, 1 ceapa, sare, piper Se fierbe carnea in apa rece cu ceapa Mod de preparare: Se inabusa orezul in unt si se strecoara zeama de carne pe deasupra, turnindu-se putin cite putin. La o masura de orez se socotesc 3 masuri de lichid. Se fierbe la foc domol 1/2 ora si cind orezul este aproape fiert, se adauga bucatile de carne. Se da la cuptor inainte de a servi. Daca se adauga putin piper, este si mai bun. Cantitatea de lichid este in functie de calitatea...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
350 g ciuperci, o ceapa mare, 25 g unt, o lingura mustar, o lingura pasta de tomate, 150 ml concentrat de vita, 225 g antricot de vita, o lingura ulei de floarea soarelui, sare, piper, o lingura boia, 150 ml smantana Mod de preparare: Ciupercile si ceapa se calesc la foc mic, amestecand din cind in cind. Mustarul, pasta de tomate si concentratul se amesteca cu ciupercile si ceapa si si fierb la foc mic. Carnea se curata de grasime si se taie in fisii, apoi se prajeste. Se aduaga boiaua de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300-400 g carne ,50 ml untdelemn,o ceapa (80 g ),4-6 catei de usturoi,1 kg spanac,20 g faina,,1/4 l suc de rosii sau pasta de rosii ,sare. Mod de preparare: Ceapa taiata marunt se caleste un minut ,in tot untdelemnul,se adauga carnea care se inabusa 10 minute ,acoperita,la foc mic,apoi se stinge cu jumatate din cantitatea de suc de rosii si 1/2 lingurita cu sare .Carnea se fierbe la foc mic sau se da la cuptor,tot acoperita ,adaugind cite putina apa ,cind scade sosul,pina cind se moaie...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Mod de preparare: Se rumenesc cotletele in putin unt, pe amindoua partile. Se scot si in locul lor se pune cabanosul taiat bucatele de 4-5 cm, cepele curatite si spalate, usturoiul taiat marunt, sare, piper, cimbru. Se adauga restul de unt, cartofii curatati si spalati. Se toarna vinul. Se acopera si se fierbe la foc potrivit 30 minute. Se asaza cotletele deasupra in vas. Se acopera din nou si se fierb impreuna inca 30 minute la foc potrivit.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300-400 g carne, ceapa (50 g), 5 catei de usturoi, 1/4 l suc de rosii, 25 g faina, 10 fire ceapa verde sau usturoi verde, untdelemn, sare. Mod de preparare: Carnea se inabusa impreuna cu ceapa taiata marunt in 4-5 linguri de untdelemn.Dupa ce s-a fragezit bine carnea, se freaca faina cu sucul de rosii rece, adaugat cite putin la inceput, ca sa nu se formeze cocoloase si apoi se toarna peste carne, completind sosul cu apa sau suc de rosii (in total, cca 500-600 ml).Se lasa sa fiarba citeva ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com