Cauta in 138.755 retete
... lasam 5 minute, dupa care punem ghebele si gogosarul tocat , le lasam ... . Frunzele le taiem potrivite pentru sarmalute. Cotoarele frunzelor le tocam marunt ... fundul oalei de lut. Invelim sarmalutele si le asezam in oala ... calda cu putin bors peste sarmalute(dar nu foarte mult bors ... verificati din cand in cand sarmalutele. Cand sunt gata,puneti pe ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Ghebele le-am spalat foarte bine, si le-am pus la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert le-am asezat in borcane, am facut saramura peste ele si le-am dat la dunst 30 min. Iarna se pot folosi la sarmale, se pot face cu maioneza sau la diverse mancaruri.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... orez la inmuiat in apa. Ghebele (ciupercile) daca sunt proaspete trebuiesc ... piper sau condimente ptr sarmalute. Se prepara sarmalutele si se fierb ... , 1 ceasca de orez, 1/2 kg ciuperci (ghebe), 1 lingurita gris, sare, piper, ulei ... de rosii, varza pentru impachetat sarmalutele (se pot folosi si frunze ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... hamburgerul de fast-food! Dar sarmale in frunze de vita, dar ... in loboda? Dar mincare de ghebe, de hribi, zacusca de ciuperci ... Varatec. I-as duce sa manance sarmale acre la matusa mea Ileana ... -l faci sa saliveze cu trei sarmale, doi mici si un bulz ...
Reţetă de pe www.foodblog.ro
... ) Cozonac de post cu fanta Ghebe cu usturoi si mamaliga pe ... cu visine Tocanita de ciuperci Sarmale in foi de vita cu ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Alegem fasolea, o spalam si daca nu avem oala minune, e de preferat sa o punem la inmuiat de cu seara in apa rece. Daca avem kukta(oala cu presiune) spalam fasolea si o punem la fiert impreuna cu morcovul, patrunjelul, 1ceapa, 3 catei de usturoi intregi, si 1 lingura sare si 2 foi dafin. In cca 40 minute e bine fiarta. Se strecoara in asa fel incat zeama in care a fiert fasolea nu se arunca, se scot bucatile de legume cu care le-am fiert. Se pune fasolea intr-un vas si cu un zdrobitor,...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
Se pun andivele la fiert (pana le patrundem cu varful cutitului), dupa care le lasam la scurs. Separat pregatim sosul de cascaval: punem o lingurita de margarina si o lingura de faina la calit, se amesteca intruna ca sa nu se arda, adaugam laptele si lasam sa fiarba, dupa care punem cascavalul ras si amestecam continuu. Invelim andivele in sunca presata, facand rulori, le asezam in tava, turnam sosul de cascaval peste, si introducem la cuptor. Asteptam pana prinde o crusta aurie. Se servesc...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
... Preparare: vezi toate cele 6 poze pentru aceasta reteta Ghebe Mancarea serpasilor Sarmalute de Post in Foi de Varza - Toate indicatiile ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
Se ia dovlecelul, se curata, se taie felii ceva mai grosute, se sareaza si se lasa putin deoparte. Se sterg apoi cu un servet de hartie de apa pe care au lasat-o, se trec prin faina si apoi prin ou si se pun in tigaia in care am pus inainte uleiul si care deja este destul de fierbinte. Se prajesc la foc mic, pana devin aurii pe o parte, se intorc apoi pe cealalta parte si se prajesc dupa care se scot din ulei, se scurg putin si se aseaza pe un platou pe care avem pus din timp un servetel de...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
... Quinoa cu Dovlecel si Morcovi Sarmalute de Post in Foi de Varza Ghebe - Spanacul se spala in mai ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro