Cauta in 21.294 retete
Se spala bine ghebele in apa rece si se pun la fiert intr-o oala cu apa si sare .Se fierb cca 30 minute.Se iau de pe foc,se scurg de apa si se clatesc.Ne ocupam de restul legumelor , pe care le spalam,le curatam si le taiem pt a le cali in ulei.Adaugam legumele in tigaia incinsa cu ulei si le calim pana devine ceapa transparenta.Adaugam sare ,piper dupa gust ,ghebele scurse si un pahar de apa.Mai lasam la fiert pana scad. Merg de minune cu mamaliguta! Pofta...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune cuscusul si condimentele într-un bol de sticla, se toarna apa fierbinte, se amesteca si se acopera 5 minute. Dupa ce a absorbit integral apa se pune uleiul de masline, patrunjelul si usturoiul, amestecându-se bine. Se caleste ceapa în ulei si putina apa, dupa care se adauga pasta de ardei, condimentele, ciupercile, apa cât sa le acopere si se lasa la fiert 10 minute. Se asaza în farfurie cuscusul si câteva linguri de sus de ciuperci peste el.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala bine ghebele, se pun la oparit in apa cu ... dau prin masina de tocat, ghebele, ardeiul si rosiile. Se pune ... ingroasa, apoi se adauga si ghebele. Se fierbe pana se ridica ... se leaga cu celofan. - 5 kg ghebe, 2 kg gogosari, 3 kg rosii, 1 kg ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de preparare: Se spala bine ghebele, se pun la oparit in ... dau prin masina de tocat, ghebele, ardeiul si rosiile. Se pune ... ingroasa, apoi se adauga si ghebele.Se fierbe pana se ridica ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... verdeata tocata si smintina. - 300 g ghebe, 200 g ciuperci champignon, 2 morcovi, 2 cepe ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ghebele se curata, se spala, se taie felii si se pun ... piper. Sosul se toarna peste ghebe si se amesteca foarte bine ... cu maioneza sau smintina. - 1 kg ghebe, 1-2 radacini de hrean, 3 linguri ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie ghebele si gogosarii felii si se lasa sa scada in ulei, se amesteca si apoi se fierb impreuna 1/4 ora. Se adauga foi de dafin, piperul, otetul si usturoiul si se mai fierb impreuna inca 1/4 ora. Se pun in borcan si se fierb la bain marie. - 3 kg ghebe (sau alte ciuperci), 5-6 kg gogosari, 1/2 l ulei, 1 cana otet, 1 capatina de usturoi, foi de dafin, piper boabe. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... simplu si lipsit de prejudecati, parjoalele modovenesti sunt ruda din provincie ... si matahaloasa. Ieftine si dezinhibate, parjoalele nu se sfiesc sa se ... si reteta de chiftele . Reteta: Parjoale moldovenesti Ingrediente: 1 kilogram de carne ... cat palma (fara degete). Treceti parjoalele prin pesmet si rumeniti-le ... de excesul de grasime. Serviti parjoalele ca atare cu garnituri diverse ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... anunta a fi prea bogat in ghebe, am avut totusi norocul sa ... face o portie generoasa. Zacusca de ghebe Poate aveti si voi norocul ... si faceti rost de : - 5 kg ghebe sau orice alte ciuperci va ... fierberii, tocate marunt Zacusca de ghebe Eu am intrat in posesia ghebelor gata fierte si curatate dar, pentru cei care le-au ... ridica la suprafata. Zacusca de ghebe Se pune in...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
... de post simpla, o reteta rapida , ghebe cu usturoi servite alaturi de ... pe grill. Ingrediente: 500 gr ghebe 3 catei usturoi 3-4 linguri ulei 3-4 fire ... preparare Incingem uleiul si adaugam ghebele. Eu le-am pus direct ... -au lasat zeama, daca folositi ghebe proaspete adaugati 50ml vin sau ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... in baie de ulei, burgerii vegetarieni se transforma in parjoale.[/note ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... sa se omogenizeze compozitia. Modelam parjoale si le prajim in uleiul ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... lapte si presata bine. Formezi parjoale pe care le treci prin ... un platou. Adaugi sosul si parjoalele si le aduci la masa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Stiu , ca micii sunt traditionali pentru bucataria romaneasca , si noua ne plac foarte mult , si se serviesc la masa foarte des , cu orice ocazie . Insa , scopul acestui mesaj este de a explica tehnologia de preparare a tocaturii pentru mici. Nu este metoda traditionala , care o cunoasteti toti, este o metoda a mea, la care am facut multe experiente , pana am ajuns la un rezultat si gust excelent. Este parerea la toti ceea , care au servit din ei. Prima intrebare dupa prima mushcatura era ...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
... putina verdeata tocata. Se fac parjoale care se dau prin faina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se dau prin masina resturile de carne si se adauga costita afumata. Se prepara un sos alb cit mai legat, se adauga un ou si se amesteca cu carnea tocata, sare si piper dupa gust. Se lasa sa se raceasca. Cu o lingura inmuiata in apa se ia din aceasta compozitie cantitatea necesara unei chiftele. Se dau prin ou batut si prin pesmet si se prajesc auriu in ulei incins. Se serveste cu salata de sezon. - 250 g resturi de carne, 100 g costita afumata fara os, 2 oua, 1 lingura pesmet, 250 g ulei,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se dau ficatul si cartoful crud prin masina de tocat, obtinindu-se o pasta omogena. Se adauga celelalte ingrediente. Din compozitia obtinuta se fac pirjoale mici, care se coc la foc iute. Se servesc cu salata de rosii sau cu cartofi natur. - 1/2 kg ficat de porc, 1 ou, un cartof crud, faina, verdeata, piper, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Muschiul curatat de pielita se taie in 6 bucati, se despica in doua, se bate putin, se presara cu sare si se pune pe gratar. Muschiul nu trebuie tinut prea mult ca sa nu ramina in must. Cind se ia de pe gratar, se presara cu cimbru sau piper si i se pune o felie de unt data prin verdeata. - 600 g muschi de vita, 50 g unt, sare, 1 lingura verdeata tocata marunt, cimbru, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pune cuscusul si condimentele într-un bol de sticla, se toarna apa fierbinte, se amesteca si se acopera 5 minute. Dupa ce a absorbit integral apa se pune uleiul de masline, patrunjelul si usturoiul, amestecându-se bine. Se caleste ceapa în ulei si putina apa, dupa care se adauga pasta de ardei, condimentele, ciupercile, apa cât sa le acopere si se lasa la fiert 10 minute. Se asaza în farfurie cuscusul si câteva linguri de sus de ciuperci peste el.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Varianta I : 2.5 kg ghebe, 2.5 kg ciuperci champignon, 1/2 l apa, 1/2 l otet, 30 gr sare ... taiat felii, palariile mari ale ghebelor le-am desfacut de picioruse ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com