Cauta in 21.294 retete
... despre ce este vorba... Ca ingrediente ai nevoie de pepeni, gogonele, castraveti, frunze de telina, frunze de hrean, sare. Modul de preparare ... spala si se pun in borcane, printre ei asezandu-se castraveti, gogonele, frunzele de telina si de hrean, pentru aroma. Apoi, pentru ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... inedita, pe care te sfatuiesc sa o incerci. Ingrediente : 2 kg castraveti, 2 kg gogonele (maruntele si colorate). Poti folosi si rosii coapte, mici ... grame sau putin mai mari), castravetii pe un pat de marar ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pepeni, castraveti, gogonele, frunze de telina, frunze de hrean. Mod de preparare: Se aleg pepeni mici, care nu se mai coc, se verifica sa nu fie loviti si mucegaiti. Se spala si se pun in borcane, intercalind printre ei castraveti, gogonele si pentru aroma frunze de telina si hrean. Pentru fiecare litru de apa, se pun 25 g de sare. Se fierbe saramura, se lasa sa se raceasca, se toarna peste muraturi si se leaga cu celofan.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... curata si se aseaza in borcan. Se prepara compozitia de Pikant fix conform instructiunilor de pe plic si se toarna fierbinte peste ... loc racoros si ferit de lumina. - 500 g usturoi (8 capatani), 1 plic Pikant fix dulce-acrisor. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se aleg pepeni mici, care nu se mai coc, se verifica sa nu fie loviti si mucegaiti. Se spala si se pun in borcane, intercalind printre ei castraveti, gogonele si pentru aroma frunze de telina si hrean. Pentru fiecare litru de apa, se pun 25 g de sare. Se fierbe saramura, se lasa sa se raceasca, se toarna peste muraturi si se leaga cu celofan. - Pepeni, castraveti, gogonele, frunze de telina, frunze de hrean. Livrare la...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
pepeni, castraveti, gogonele, frunze de telina, frunze de hrean Mod de preparare: Se aleg pepeni mici, care nu se mai coc, se verifica sa nu fie loviti si mucegaiti. Se spala si se pun in borcane, intercalind printre ei castraveti, gogonele si pentru aroma frunze de telina si hrean. Pentru fiecare litru de apa, se pun 25 g de sare. Se fierbe saramura, se lasa sa se raceasca, se toarna peste muraturi si se leaga cu celofan.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... printre ei radacina de telina, albitura, morcov, conopida buchetele, gogonele felii, castravete si deasupra iar condimente pentru muraturi de la fuks ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Se curata si se taie castravetii cubulete. Se pun într-un blender castravetii împreuna cu un catel de usturoi, iaurtul, laptele, vinul alb si menta. Se mixeaza pâna se obtine o pasta fina. Se potriveste cu sare si piper, apoi se adauga uleiul de masline, zeama de lamâie si mararul, dupa care se mixeaza din nou. Supa se serveste bine racita, ornata cu marar proaspat si câteva frunze de menta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se mixeaza toate ingredientele în blender, adâugând câte putina apa pâna când obtii consistenta dorita. Se orneaza cu frunze de patrunjel, creveti si se consuma rece!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Începem prin a amesteca foarte bine iaurtul cu apa. Castravetii se curata de coaja si se rad pe razatoarea mica sau se paseaza cu ajutorul unui blender, dupa care se adauga în iaurt. Usturoiul se piseaza, se adauga uleiul si apoi se pun în supa. Se asezoneaza cu sare, piper si marar si se lasa la rece pentru câteva ore. Când se serveste, se adauga în bol câteva rondele subtiri de castravete si menta pentru decor. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -o cratita cu untul topit. Adaugi castravetii taiati bucati, cartoful cubulete, supa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si zaharul brun. Se adauga castravetii si ceapa, apoi coriandrul si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Castravetii se curata de coaja si se rad sau se taie cubulete. Apoi se zdrobeste usturoiul. Iaurtul de amesteca cu apa sau laptele, iar apoi adaugam usturoiul, castravetele si nuca si continuam pâna obtinem un amestec omogen. Punem uleiul de masline, sare si mararul tocat marunt. Bolul se acopera cu folie alimentara si se da la frigider la racit pentru cel putin o ora înainte de servire. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spala castravetii, taie-i felii subtiri si pune-i într-un castron. Presara sarea peste feliile de castraveti, amesteca si lasa deoparte timp de câteva minute. Piseaza usturoiul, adauga uleiul, otetul si piper dupa gust. Scurge lichidul lasat de castraveti si adauga amestecul de usturoi, ulei si otet peste ei. Toaca fin mararul proaspat si adauga-l peste salata, amestecând bine. Lasa salata la frigider timp de jumatate de ora înainte de a...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Curatati castravetii de coaja si începeti sa îi taiati cât puteti de mic, si razatoarea poate fi utila pentru acest preparat. Adaugati sarea si usturoiul si lasati-i la înmuiat vreme de 15 minute! Nu mai aveti altceva de facut decât sa turnati ambele tipuri de iaurt peste compozitie si sa amestecati bine. Este foarte important ca acest preparat sa fie tinut cât mai mult la frigider pentru a avea gustul perfect. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune prazul taiat în apa care da în clocot si tine-l pe foc câteva minute, pâna când se înmoaie putin. Mai apoi, pune-l într-o sita si lasa-l la strecurat. Amesteca într-un vas sucul de lamâie cu uleiul de masline si cu un vârf de cutit de sare si piper dupa gust. Taie rosiile mari în cuburi, iar rosiile cherry în doua bucati. Taie si castravetele în felii subtiri. Pune legumele în sosul din vas si adauga peste ele verdeturile. Salata este gata!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si servit pe o salata de castraveti, ceapa rosie si morcovi. Ingrediente ... ) 4-5 linguri de nuca de cocos 1 castravete mare 1 ceapa rosie 2 morcovi sare ... o parte, se intoarce. Se taie castravetele feliute si se lasa sa ... se sareaza. Se amesteca cu castravetii si se asezoneaza dupa gust ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se spala castravetii foarte bine în apa rece si se asaza în borcane ca sa intre cât mai multi. Se pun mararul si telina deasupra, iar usturoiului îi facem loc înainte de saramura. Aceasta o vom obtine din apa, sare si piper, toate puse la fiert. Dupa ce da în clocot, o lasam putin la racit (10 minute) si o adaugam peste castraveti. Închidem ermetic borcanele si le tinem la loc luminos o zi, doua. Apoi se depoziteaza în camara. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Stoarce jumatate de lamâie si adauga putina apa, la început 100 ml. Paseaza fructele si castravetii si combina piureul obtinut cu zeama de lamâie. Toarna pasta de fructe într-un borcan. Secretul este ca apa, castravetii si ananasul sa fie reci, abia scoase de la frigider. Astfel vei savura direct o bautura energizanta rece si sanatoasa.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Punem iaurtul intr-un vas . Adaugam apa plata si omogenizam. Castravetii ii curatam de coaja si ii dam pe razatoare apoi ii adaugam in iaurt. Pisam usturoiul , punem peste el uleiul de masline si il adaugam in supa. Dam la frigider pentru cel putin o ora. Punem supa in bol , asezonam cu sare si piper, presaram mararul tocat marunt si adaugam un castravete taiat cubulete. Optional presarati bucatele de nuca. Se serveste rece de la frigider.
Reţetă de pe retete.eva.ro