Cauta in 109.961 retete
Ingrediente: 500 gr. macaroane groase ( no. 2) 1 kg. carne tocata vita 1 ceapa tocata marunt 1 paharel de vin alb 1 conserva de rosii, sau 4-5 rosii tocate sau 2-3 ligurite de pasta de rosii 2 linguri de unt, sau margarina 1 ou 1 plic beshamel sare piper ulei de masline, sau de care vreti brinza rasa ( cascaval pun eu) sau pesmet Preparare: Se prajeste un pic carnea tocata, intr-o tigaie, amestecand mereu cu o ligura de lemn, pana se schimba culoarea, adaugati ceapa si amestecati. Stingeti cu...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Mod de Preparare: Se prajeste un pic carnea tocata, intr-o tigaie, amestecand mereu cu o ligura de lemn, pana se schimba culoarea, adaugati ceapa si amestecati. Stingeti cu vinul lasati 1 min. sa fiarba si adaugati rosiile sau pasta de rosii! Micsorati focul si lasati sa fiarba cam 15 minute pana se evapora toata zeama rezultata! Lasati sa se raceasca! dupa ce s-a racit amestecati cu oul care l-ati batut un pic inainte! Fierbeti un pic macaroanele (sa nu fie fierte rau )le scurgeti si le ...
Reţetă de pe www.gospodine.net
-Incepem prin a pune la fiert o oala cu apa si sare -fierbem pastele /macaroanele conform indicatiilor de pe ambalaj -tocam marunt ceapa,o punem la calit in putin ulei, -in momentul in care a devenit sticloasa se adauga carnea tocata ,se tine pana se rumeneste putin carnea si scade zeama ,saram ,piperam ,adaugam putina boia dulce -in continuare preparam sosul Bechamel: -peste untul pus intr-un vas la topit adaugam faina,amesteca, bine si tinem cateva secunde -in momentul acesta incepem sa ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro