zuchini gratinati
Pagina 3 din 5
Te-ar mai putea interesa:
cartofi gratinati la cuptor, brocoli la cuptor gratinati, cartofi gratinati, dovlecei gratinati, cartofi gratinati cu smantana si cascaval, zuchini, cartofi gratinati jamie oliver, cartofi gratinati simpli, cartofi gratinati la cuptor cu brocoli si branza, morcovi gratinati jaime oliver
orez, sunca presata, cascaval, ardei gras, piper alb, sare, 1 ou, vitin, ceapa verde Mod de preparare: Orezul se spala in 2-3 ape, se fierbe in proportie de 1/1 cu apa. Sunca presata se taie cuburi mici, la fel si cascavalul curatat. Ardeiul gras, dupa ce e spalat si curatat, se taie joulien. Se clateste sunca si ardeiul gras. Oul se face omleta si se rupe bucatele mici si se amesteca cu sunca si ardeiul gras (in foarte foarte putin ulei). Dupa 2 minute de amestecat se adauga orezul cam cca...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg. cartofi, 5 oua rascoapte, 100 gr. cascaval, pesmet, 3 linguri smantana, 1 1/2 pahar lapte, 1 ou crud, sare Mod de preparare: Se fierb, se curata si se taie cartofii. Se curata ouale rascoapte reci si se taie in felii subtiri. Se asaza intr-o cratita un rind de cartofi, un rind de oua rascoapte pana la terminare. Deasupra se toarna smantana amestecata cu lapte si ou. Se da la cuptor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr spaghete,200 gr branza telemea rasa,100 gr stafide,300 ml lapte, 100 gr zahar, 3 oua Mod de preparare: Intr-un vas yena uns se aseaza straturi alternative de spaghete fierte, branza,stafide, ultimul strat sa fie de spaghete. Deasupra se torna ouale batute cu zahar si lapte. Se introduce la cuptor pana se rumeneste. Mod de servire Se poate servi cu smantana si zahar pudra vanilat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Imi place broccoli in fel si chip, pe post de garnitura la fripturi sau peste, cu paste, in salate, mi-ar fi greu sa spun care varianta imi place mai mult. Pe langa faptul ca e foarte gustos e si foarte sanatos aducand organismului un important aport de vitamine si minerale. Spre bucuria mea si lui Stefan ii place foarte mult, mai ales daca e acompaniat de morcovi, probabil datorita cromaticii, insa mi-e foarte greu sa o imprietenesc pe Alexandra cu micuta minune verde. Am sperat eu ca...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
1 kg de cartofi, 200 g de friptura sau salam, 200 g de cascaval, 200 g de telemea, 30 g de unt, 100 ml de smantana, un ou, sare, piper. Mod de preparare: Cartofii se fierb in coaja, in apa cu sare, se scurg, se curata si se taie felii. Se unge cu unt un vas si se asaza un strat de cartofi. Se acopera cu 100 de g de cascaval taiat felii, salamul taiat cubulete si jumatate din cantitatea de branza. Se potriveste de sare si piper. Se repeta operatiunea, alternand ingredientele, astfel incat ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 g rosii, 400 g dovlecei tineri, 250 g salam, 150 g cascaval, 2 oua, putina smantana, sare, piper, verdeata tocata. Mod de preparare: Rosiile si dovleceii se spala bine si se taie felii. La fel se procedeaza si cu salamul. Intr-o forma termorezistanta unsa se pun legumele si salamul, ca tiglele pe acoperis. Se presara cu cascavalul ras si condimente. Se bat ouale cu smantana si se toarna peste legume. Se pune 35 min la cuptor. Mod de servire Inainte de servire se presara cu verdeata tocata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 conopida potrivit de mare 3-4 oua 200 ml smantana 200 g cascaval 4catei usturoi unt pentru uns vasul 3 lingruri pesmet sare, piper Conopida o curatam, o desfacem in buchetele, o spalam bine si o punem la fiert in apa cu sare. Batem ouale, le amestecam cu cascavalul ras, smantana, usturoiul tocat, dam gust cu sara si piper. Ungem o forma termorezistenta cu unt si o presaram bine cu pesmet. Asezam conopida in vasul uns si turnam peste ea sosul. Deasupra radem putin cascaval si introducem la...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
450 g morcovi, 500 g cartofi, 400 g telina,o legatura ceapa verde, 2-3 ardei de diferite culori, 200 g branza de vaci; sos: 250 ml lapte, 250 ml smantana, 5 oua, un catel usturoi pisat, nucsoara Mod de preparare: Morcovii, cartofii si telina se oparesc putin apoi se taie felii potrivite. Pentru sos, se amesteca ingredientele si se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara. In forma unsa se pune un strat de legume, sos si se presara cu branza rasa. Se repeta inca o data operatia si se termina...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... neagra rece acompaniaza fericit acest gratin. Acest fel de mincare poate ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Buna atat rece cat si calda 1 conopida de 1 kg 250 gr smantana grasa 100 gr telemea de oaie Cascaval daca aveti 3 oua mari 100 gr unt Desfacem conopida in buchetele si o punem la inmuiat in apa cu sare si otet. O spalam dupa care o punem la fiert in apa clocotita cu putina sare pentru aproximativ 10 minute. Mixam ouale si le amestecam cu smantana. Ungem un vas termo cu unt, asezam un rand de conopida, radem branza, punem cateva cubulete de unt si varsam jumatate din crema de oua. Urmeaza iar...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
750 g cartofi rosii, 3 mere acrisoare, 2 linguri suc lamiie, sare, piper, cimbru tocat, 250 ml smantana, 150 g branza de vaci, 2 linguri unt Mod de preparare: Cartofii se sapala, se curata si se taie felii. Merele se taie sferturi si li se scot cotoarele. Se taie pulpa felii si se stropesc cu zeama de lamiie. Intr-o forma unsa se aseaza straturi alternative de cartofi si felii de mere. Pe fiecare strat se presara sare, piper si cimbru. Se toarna deasupra smantana, branza rasa se presara si se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 g praz, 300 g ceapa rosie, 500 g paste, 250 g cascaval Mod de preparare: Ceapa se curata si se taie felii. La fel si prazul. Amindoua legumele se pun la calit in ulei incins. Se amesteca si se condimenteaza cu sare si piper. 500 g paste se fierb in multa apa cu sare apoi se pun la scurs. Cascavalul se rade si se amesteca cu pastele si legumele. Se pun in forma unsa si se coc 25 min.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
100 g spanac, 100 g mazare, 200 g fasole verde din conserva, 300 g paste, 300 g cartofi, sare, piper, o lingura de unt, 300 g cartofi, 2-3 rosii, 100 ml lapte, 100 ml smantana, 200 g branza rasa, cozi de ceapa verde. Mod de preparare: Scurgeti fasolea verde, curatati si spalati spanacul si mazarea. Pastele se pun la fiert. Cartofii se curata si se taie felii, apoi se fierb in apa sarata 10 min. Spanacul, mazarea si fasolea se oparesc, apoi se lasa la scurs. Se unge cu unt o forma de sufleu....
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. cartofi, 2 oua, 125 gr. cascaval (din care 25 gr. pentru presarat). Sosul alb: 1 1/2 linguri unt, 1 1/2 linguri faina, 3/4 ceasca lapte, sare Mod de preparare: Se fierb cartofii cu coaja, se curata si se taie felii. Intr-o forma speciala, rezistenta la foc, in care se servesc la masa, se asaza un rind de cartofi, un rind de felii de oua fierte tari, un rind de cascaval ras mare, pana se termina toate. Deasupra se toarna sosul alb presarat astfel: se incinge putin untul cu faina sa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg peste, zarzavat, 3/4 kg ciuperci, unt, 1 lingura faina, o ceasca smantana, 150 gr. parmezan ras Mod de preparare: Se fierbe in apa cu sare si zarzavat pestele, fie nisetru sau pastruga. Dupa ce s-a racorit, se taie bucati mici. Se curata ciupercile, se taie felii nu prea subtiri, si se inabuse cu o lingura de unt si sare. Se face un rantas dintr-o lingura de unt, cu o lingura de faina, si care se stinge cu o ceasca de smantana. Se unge o forma cu unt. Se aseaza alternand, randuri de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cui nu-i plac pastele, usoare, delicioase, versatile, combinatiile pot fi infinite, trebuie doar sa va puneti imaginatia la incercare. Ingrediente: 200 gr penne rigate 300 gr legume mixte 1 buc praz 150 gr cascaval 50 gr parmezan 150 ml lapte 150 ml smantana 50 gr unt 1 lingurita oregano sare, piper Mod de preparare: Fierbem pastele conform indicatiilor de pe amalaj apoi le trecem prin jet de apa rece. Intr-un vas innabusim in doua linguri de unt prazul taiat rondele si legumele. Eu am...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
De facut Umplutura : 1/2 kg carne tocata vita porc 1 lingura ulei 1 ceapa medie rosie 2 catei usturoi 1/2 pahar, (100 ml vin rosu sec) 200 gr rosii conserva cuburi sare, piper oregano, busuioc 75 gr parmezan ras fin Bechamel : 40 gr faina 50 gr unt 1/2 l lapte sare, piper alb Nucsoara Marinata : 200 gr rosii pasate sticla sau conserva 1 catel usturoi 1 lg ulei masline Sare, piper Zahar pt aciditate In plus 250 gr cannelloni adica 1 pachet, 25 gr parmezan ras fin Reteta este la dublu de ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
- 1 catel de usturoi feliat fin - 1 kg si un sfert cartofi feliati subtire - 2 oua mari - 180 ml lapte integral - 2-3 linguri smantana - 1 priza de nucsoara - 3-5 linguri unt - sare si piper alb pentru condimentat Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Frecati marginile unui vas emailat cu usturoiul si unt. Asezati straturi subtiri de cartofi in vas. Intr-un vas separat, combinati ouale, laptele, smantana, nucsoara, sarea si piperul si amestecati. Adaugati un strat gros din aceasta ...
Reţetă de pe seys-kitchen.blogspot.com
Curatam conopida si o lasam sa stea 1-2 ore in apa rece sarata. Apoi o punem intr-o oala mare, presaram sare si turnam apa clocotita. Adaugam, dupa gust, o bucatica de unt si lasam sa fiarba acoperit. Cind conopida este pe jumatate gata, luam oala de pe foc si o lasam pina ce conopida se patrunde complet. Atunci scurgem conopida, o punem intr-un vas de sticla rezistent la foc, acoperim cu sos alb. Presaram cascaval ras, stropim cu unt topit si dam la cuptor, ca sa se rumeneasca. - 750 g ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Spalati firele de praz, curatati-le, taiati-le pe lungime, apoi in bucati de 2 cm lungime. Curatati ceapa si usturoiul si tocati-le marunt. Spalati rosiile, indepartati-le coditele, apoi taiati-le felii. Spalati file-ul de salau, stergeti-l cu un servetel, taiati-l in bucatele lungi de 5 cm, apoi condimentati-l cu sare si piper. Opariti bucatile de praz in apa cu sare cca. 1/2 minut, apoi scurgeti-le. Preincalziti cuptorul pana la temperatura de 180?C. Incingeti untul intr-o tigaie. Caliti ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro