zmeurata bautura aicolica lichior
Pagina 3 din 5
Un mic cocktail pe care cei mici, dar si tu, il veti adora. Se pregateste in doar 5 minute! Ingrediente si cantitati: 1 litru de suc de lamaie (acidulat sau limonada, dupa cum preferi) 1 litru de suc de kiwi 1/2 litru suc de mere verzi Optional: ochi sau viermisori albi din jeleu sau Mod de preparare: Amesteca sucul de lamaie, de kiwi si pe cel de mere verzi. Optional, poti adauga in pahare si un strop de zahar vanilat, apoi "garniseste" totul cu un ochi sau viermisori din jeleu. Petrecerea...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 buc. portocala, 1/2 buc. lamiie, 250 ml apa, 1 1/2 lingura zahar Mod de preparare: Se dizolva zaharul in apa, apoi se amesteca cu sucul de lamiie si feliile de portocala.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... g ciocolata neagra, tocata - 150 ml lichior de oua (am inlocuit cu lichior de ciocolata) - 1 plic zahar vanilat - 1 plic praf de copt - un ... praful de copt, alternand cu lichiorul de oua. La sfarsit punem ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
Bautura a inceputului de vara, cand pervazurile blocurilor gem sub greutatea borcanelor ... de ce), socata nu este o bautura locala, asa cum am fi ... unde, vreme de secole, a fost bautura de vara a aristocratiei rurale. Pentru ... pe care o stim noi, ca bautura racoroasa si nevinovata, se transforma ... de socata si se lasa bautura sa se limpezeasca. Socata astfel ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de pe lista de de bauturi a oricarui bar respectabil din lumea ... reteta de margerita e una singura. O bautura excelenta, recomandata prin definitie pentru ... -sec-ul. Turnati in cupa bautura, cu atentie sa nu deteriorati ... de sare. Serviti imediat. [important]Bautura trebuie sa fie suficient de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Se macereaza in alcool o lingura cu virf de frunze de menta uscate sau proaspete, timp de 8 zile, adaugind, apoi, aceeasi cantitate de sirop cu zahar; se lasa sa stea inca 3-4 zile.Pentru aroma, se pot pune si 2 cuisoare nemacinate, chiar de la inceput. Se filtreaza ca si lichiorul de portocale si se astupa bine.Se oate consuma imediat. - 1 l alcool, 1 kg zahar, frunze de menta, citeva cuisoare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... acum se adauga: nescafe pentru lichior de oua cu gust de ... prin sita de sirma pentru lichior de oua cu gust de cacao;ciocolata rasa pentru lichior de oua cu gust de ciocolata ... ); apoi se toarna in sticle.Lichiorul se poate consuma imediat dupa ... galbenusurile, pe aburi.Cu cit lichiorul se pastreaza mai mult, cu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... astupa bine.Dupa 10 zile, lichiorul se poate consuma.Pe parcurs se va ingrosa.In acest lichior se pot adauga, de asemenea ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 lamaie, 2 lingurite de miere si un pic de apa minerala. Mod de preparare: Se stoarce bine lamaia si se pune intr-un pahar. Se adauga cele doua lingurite de miere si apa minerala pana se umple paharul. Mod de servire Eventual se pun si 2 cuburi de gheata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Zaharul se dizolva in apa si siropul se fierbe 2-3 clocote.Dupa ce s-a racit, se adauga romul, alcoolul, fragutele si vanilia.Se toarna in sticle cu gitul mai larg care se vor astupa bine cu dop si se vor duce in camara.Dupa 15 zile, lichiorul se poate consuma cu fragute cu tot. - 500 ml rom, 250 ml alcool, 500-800 g zahar, 1 kg fragute, 400 ml apa, vanilie. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Zmeura se pune impreuna cu zaharul intr-o damigeana de 3 l, care se tine 5-6 zile la caldura, agitindo zilnic pina se topeste zaharul; se pun apoi, rachiul alb, romul si vanilia. Damigeana se scutura bine si se inchide ermeticcu un dop. Se lasa la rece 2-3 saptamini, apoi lichiorul se filtreaza si se poate consuma. - 1 kg zmeura, 1 l rachiu alb, 100 ml rom, 500 g zahar, vanilie. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... Se serveste iarna, fierbinte, ca bautura antigripala. - 1 lamiie, 1 portocala, 4-5 linguri zahar ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... lui, va incorpora toate impuritatile; lichiorul va fi foarte clar si ... , un strat subtire de vata. Lichiorul se toarna in pilnie si ... . Sticlele se astupabine cu dop. Lichiorul se poate consuma imediat. - 1 l alcool ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Zaharul se dizolva in bere si se infierbinta pina aproape de fierbere 2-3 minute.Dupa aceea, se ia de pe foc, se pune zaharul vanilat, si, facultativ, o cuisoara intreaga. Alcoolul se adauga, numai dupa ce s-a racit lichidul.Lichiorul va avea un gust placut, putin amarui de la bere.Dupa 15 zile, se poate consuma. - 500 ml bere, 300-500 g zahar, 250 ml alcool, vanilie. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Fragutele si zaharul se pun intr-o damigeana de 3 l, care se tine 5-6 zile la caldura, agitand-o zilnic; apoi se adauga romul, rachiul si vanilia si se astupa bine. Dupa 15 zile, lichiorul se poate consuma. - 1 l de rachiu alb, 1/4 l rom, 800 g zahar, vanilie, 1 kg fragute. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Gutuile se vor pastra 3-4 saptamini dupa cules pe un dulap in bucatarie, ca sa se maturizeze, ingalbenindu-se si dezvoltindu-si aroma.Gutuile bine spalate de puful de pe ele (cu peria de plastic), necuratate de coaja si de seminte, se taie bucati si se fierb in apa cit sa le cuprinda bine, pina cind se moaie (ca pentru peltea).Apoi se scurge apa si in ea se fierb scortisoara si cuisoarele 10 minute, apoi, zeama se filtreaza prin tifon cu un strat de vata deasupra (asezat pe o...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Zaharul se dizolva in vin si se infierbinta fara sa fiarba in clocote.Cind se ia de pe foc, se adauga zaharul vanilat si, cind s-a racit, romul, amestecind bine.Se toarna in sticle care,apoi, se astupa ermetic cu dop.Se poate consuma imediat. - 1 l vin rosu aromat, 500 ml rom, 600-800 g zahar, vanilie. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Alcoolul, cafeaua si vanilia se pun intr-o sticla de 4-5 l care se va astupa ermetic si se va scutura la 2 zile timp de 12 zile. Zaharul se dizolva in apa si siropul se lasa sa fiarba in 2-3 clocote. Dupa ce sa racit se amesteca cu laptele nefiert se amesteca cu alcoolul si cafeaua si se agita imediat, ca sa se amestece bine. Se lasa sticla nemiscata 4 zile ca laptele, prin coagularea lui, sa incorporeze toate impuritatile. - 1 l alcool, 250 g cafea macinata, 1 kg zahar, 1 l apa, 1/2 l lapte...
Reţetă de pe www.eculinar.ro