Cauta in 20.697 retete
Ciocolata se topeste la bain marie cu 50 ml frisca lichida. Albusurile se bat spuma tare cu zaharul. Restul de frisca se bate si ea spuma. Galbenusurile se amesteca cu esenta de vanilie si lichiorul de ciocolata. Intr+un vas de mixer se pun frisca batuta, spuma de albusuri, galbenusurile si la urma ciocolata topita. Se mixeaza cateva minute, apoi se portioneaza si se da la rece cam o ora . Inainte de servire se pudreaza portiile cu cacao neagra din abundenta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de rom si 1 lingura de lichior si se lasa la rece ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fragutele si zaharul se pun intr-o damigeana de 3 l, care se tine 5-6 zile la caldura, agitand-o zilnic; apoi se adauga romul, rachiul si vanilia si se astupa bine. Dupa 15 zile, lichiorul se poate consuma. - 1 l de rachiu alb, 1/4 l rom, 800 g zahar, vanilie, 1 kg fragute. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Gutuile se vor pastra 3-4 saptamini dupa cules pe un dulap in bucatarie, ca sa se maturizeze, ingalbenindu-se si dezvoltindu-si aroma.Gutuile bine spalate de puful de pe ele (cu peria de plastic), necuratate de coaja si de seminte, se taie bucati si se fierb in apa cit sa le cuprinda bine, pina cind se moaie (ca pentru peltea).Apoi se scurge apa si in ea se fierb scortisoara si cuisoarele 10 minute, apoi, zeama se filtreaza prin tifon cu un strat de vata deasupra (asezat pe o...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Zaharul se dizolva in vin si se infierbinta fara sa fiarba in clocote.Cind se ia de pe foc, se adauga zaharul vanilat si, cind s-a racit, romul, amestecind bine.Se toarna in sticle care,apoi, se astupa ermetic cu dop.Se poate consuma imediat. - 1 l vin rosu aromat, 500 ml rom, 600-800 g zahar, vanilie. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Alcoolul, cafeaua si vanilia se pun intr-o sticla de 4-5 l care se va astupa ermetic si se va scutura la 2 zile timp de 12 zile. Zaharul se dizolva in apa si siropul se lasa sa fiarba in 2-3 clocote. Dupa ce sa racit se amesteca cu laptele nefiert se amesteca cu alcoolul si cafeaua si se agita imediat, ca sa se amestece bine. Se lasa sticla nemiscata 4 zile ca laptele, prin coagularea lui, sa incorporeze toate impuritatile. - 1 l alcool, 250 g cafea macinata, 1 kg zahar, 1 l apa, 1/2 l lapte...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
100 ml vodka, 50 ml gin, 100 ml metaxa, 25 ml suc lamiie, 25 ml suc rosii, 50 ml lichior oua, 50 gr. praf capucino, 4 cuburi gheata Mod de preparare: Se amesteca bauturile inpreuna cu 2 cuburi de gheata si praful de capucino intr-un mixer Mod de servire Se serveste cu gheata si pahar glazurat cu zahar
Reţetă de pe www.retete-bune.com
25 ml triplu Sec, 25 ml lichior de cacao, cafea fierbinte Mod de preparare: Se toarna bauturile in cana. Se umple restul canii cu cafea. Se acopera cu frisca.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
o jumatate de limette,10 ml tequila alba,o lingura de lichior de coacaze, o lingura de sirop de grenadine, apa minerala Mod de preparare: Jumatatea de lamiie se stoarce si se amesteca cu tequila intr-un pahar inalt. Lichiorul de coacaze se toarna peste tequila. Se pune putina apa minerala si un cub de gheata. La sfirsit se adauga siropul de grenadine fara sa se amestece. Mod de servire Linga aceasta bautura se potrivesc saratele
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Taie partea de sus a capsunilor, cu tot cu frunzulite Asaza capsunile cu partea taiata în jos, apoi cresteaza-le pe fiecare în parte în patru, pâna aproape de baza. Amesteca cu mixerul crema de brânza, zaharul pudra si lichiorul pâna obtii o crema fina. Pune crema într-un con pentru ornat prajituri sau într-un colt de punga, pe care sa-l rupi putin. Toarna apoi cu conul crema în fiecare capsuna, largind usor cu degetul spatiul dintre cele patru taieturi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie pepenele galben în doua bucati aproximativ egale si se curata de seminte, lasând un gol în mijlocul fructului. Se taie un capacel din fundul pepenelui, pentru a se fixa pe farfurie. În golul format se pune înghetata, iar apoi se introduce timp de 15 de minute la congelator. În acest timp, capsunile se lasa la frigider, într-un bol, fiind stropite cu zahar si lichior. Înainte de servire, pepenele si înghetata se orneaza cu frisca si capsuni.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apa si am amestecat cu lichiorul, siropul de capsuni si 3 linguri ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... compozitia devine neteda. Se adauga lichiorul, se amesteca din nou si ... frisca nebatuta, 1 lingura ness, 2 linguri lichior de ciocolata. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
un blat pandispan de 600 gr., 1/2 pahar lichior
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 lamaie nestoarsa, 4 cl lichior de kiwi, 4 felii de kiwi, curatate, vin spumos Mod de preparare: Coaja de la o lamaie se toarna in forma de spirala. Zeama de la o jumatate de lamaie se toarna intr-un pahar inalt impreuna cu lichiorul de kiwi, se adauga feliile de kiwi si se umple paharul cu vin spumos. Se orneaza un betisor cu coaja de lamaie si se asaza deasupra paharului.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... zahar si se stropesc cu lichior sau vin. Se tine salata ... pudra, 250 g frisca, 100 ml lichior de cirese sau vin alb ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... batonul de scortisoara, apa si lichiorul de visine. Se da totul ... , 100 ml apa, 100 ml lichior de visine, doua linguri de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... stoarsa (amestecand pana se topeste), lichiorul de portocale, putina zeama de ... pudra, 3 foi de gelatina, 2 linguri lichior de portocale, 1/2 lamiie, 2 linguri fistic ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro