zapicanca brinza si manca
Pagina 5 din 5
Dupa atatea mancaruri usoare, de vara, e timpul sa incercati si cevaasortat cu carnea de porc. Varza cu carne, daca e facuta si intr-un vasde lut, poate fi un deliciu pentru intreaga familie. Ingrediente: Piept de porc, ceapa, ulei, varza dulce, suc de rosii,2-3 linguri de faina,1 cana de smantana, boia dulce de ardei si sare Mod de preparare: Taiem carnea in bucati potrivite, ii dam sare si oprajim in ulei. O scoatemapoi intr-o strachina. In grasimea ramasa calim ceapa, adaugam varzatocata...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb toate legumele în apa cu sare si putin piper, apa fiind necesara doar cât sa le acopere. Cu cât aceasta scade, se mai adauga apa în completare. Separat, acelasi lucru se întâmpla si cu pieptul de pui, care este fiert pe jumatate înainte de a-l adauga în mâncare. Când legumele sunt aproape fierte, se adauga si carnea si se lasa la scazut. Când ajunge la consistenta pe care o doriti, se adauga 2-3 linguri de bulion, si optional marar. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
1/2 kg branza sau cas de oaie proaspat, 50-100 ml bere, 100 ml smantana, 4-5 sardele, chimen, ceapa, sare. Mod de preparare: Brinza se marunteste cu furculita, casul se trece prin masina de tocat, se adauga berea, smantana, sardelele, o lingurita rasa de chimen macinat si ceapa rasa; compozitia se amesteca bine si se sareaza dupa gust. Compozitia se serveste in aceeasi zi, aranjata pe platou, ornata cu masline si gogosari.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mancare sanatoasa si gustoasa 2 kg spanac proaspat, 1 morcov, 1 capia, 1 ceapa, 2-3 catei ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... , se integreaza perfect in aceasta mancare cu 4 tipuri de boabe: fasole ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... Mod de preparare: Ca orice mancare servita rece, se prepara cu ... lasa mai bine gustul in mancare. Se scade potrivit, dar se ia in consideratie ca mancarea sleindu-se pare mai scazuta. n orice ... in untdelemn suficient, pentru ca mancarea sa fie destul de grasa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Am descoperit de curand mazarea Bonduelle si cea de la Uncle Statis la punga. Si mi-am promis ca never evern nu mai folosesc mazarea de la conserva sau borcan, ci numai cea congelata. E mai frageda, mai crocanta, boabele sunt mai mari si mai verzi decat la mazarea din borcan. Pentru reteta de azi: - 1 1/2 piept de pui - 400g (o punga) de mazare - o ceapa mica - ulei - 2-3 linguri cu varf de faina - 50 ml bulion (mai mult daca va place mai acra) - 300-400 ml de lapte - condimente pt pui -...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
10 legaturi mici de stevie 1 ceapa rosie cateva fire de ceapa verde 1 cescuta de orez 2 catei de usturoi 1 morcov 1 capia optional ulei de masline bulion delikat condimente: 1lgt curry, 1lgt boia dulce, turmeric si curcuma Calim ceapa tocata marunt si usturoiul zdrobit adaugam morcovul ras fin si ardeiul cubulete. Dupa ce le-am calit bine adaugam orezul si condimentele. Punem 2-3 linguri de bulion si amestecam sa nu se prinda. Separat punem stevia spalata si taiata fasii in apa clocotita cu...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... chimen, sare Mod de preparare: Brinza sau casul se da prin ... putina ceapa rasa pe razatoare. Brinza se aseaza pe farfuria de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 ceapa rosie 1 ceapa alba 1 albitura 1 morcov 2 ardei grasi 1-2 cartofi 1 cana de linte rosie patrunjel ulei masline condimente: curry, boia, coriandru cativa catei de usturoi zdrobiti cu lama cutitului Tocam cepele si ardeiul marunt, albitura o dam prin razatoarea mare si morcovul prin cea mica. Calim ceapa, usturoiul apoi adaugam ardeiul si la urma morcovul. Punem niscaiva condimente si apa fiarta sau zeama de legume. Adaugam restul legumelor si cand sunt aproape fierte adaugam lintea...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Dana Savuica, gazda emisiunii "Dana de pica", difuzata pe Acasa tv,declara ca nu se descurca in bucatarie. Cu toate astea, ea este imagineaunei emisiuni care include si retete culinare. Intrebata care estemancarea preferata, ea spune: "Imi plac foate mult mancarurile cu vinete:salata, vinete la cuptor cu cascaval, vinete impanate." S-a hotarat totusi sa dezvaluie o reteta preferata cititoarelor noastre,si anume zacusca de vinete. Este nevoie de: 4 vinete, 4 ardei, 4 cepe, 4 rosii decojite,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
SE FACE UN ALUAT DIN FAINA DROJDIE SI LAPTE.SE LASA LA CRESCUT AOI SE INTIND 2 FOI.SE DA BRANZA PE RAZATOARE SI APOI SE ADAUGA CELE 8 OUA.SE IMPARTE ALUATUL IN DOUA PARTI SI SE INTIND 2 FOI.SE PUNE PRIMA FOAIE IN TAVA SE TOARNA COMPOZITIA DE BRINZA SI SE ACOPERA CU CEA DE A DOUA FOAIE,SE PUNE LA CUPTOR CAM 30 DE MINUTE PINA SE COACE.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... curat sa se scurga bine. Brinza telemea rasa se amesteca cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , incat am dedus ca si mancarea trebuie sa fie pe masura ...
Reţetă de pe spoonschallenge.blogspot.com
... cuptor. Aprindem cuptorul si lasam mancarea pana scade atat cat ne ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Picanta si aromata, densa si consistenta, aceasta tocana se regaseste, cu cateva nunate, in tot nordul Africii, din Egipt si pana in Maroc, trecand prin Libia, Algeria si Tunisia. Carnea de miel (si uneori de capra), pulpa sau spata, se fierbe inabusit in vas de lut de regula tajine impreuna cu condimente si legume pana se topeste in gura intr-o explozie de arome. Portii: 4-6 Timp de preparare: 3 ore Ingrediente: 1 kilogram carne de miel, oaie sau capra 1 ceapa mare 1 ardei gras 1 morcov...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Wine Pairing Chart infographic by madelinep .
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
... . 3. Adauga la final rosiile, amesteca mancarea si serveste impreuna cu orezul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... subtiat aluatul adaugind putin lapte. Brinza de vaci pentru umplutura se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg. branza de vaca, 100 gr. unt, 1 lingura marar tocat, rosii tari si frumoase, sare Mod de preparare: Brinza de vaca, bine stoarsa de zer, se freaca cu untul si sarea. Se aleg rosii tari si rotunde, se taie un capac si se scobesc de toata saminta. Se umplu cu branza frecata cu untul, se presara cu putin marar tocat si se tin la rece. In acelasi mod se pot umple rosii cu urda sau cas dulce. La urda se adauga mai mult marar tocat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com