zapicanca brinza si manca oua makaroane
Pagina 5 din 5
Se pun la fiert cartofii in coaja si separat ouale. Intr-o tigaie antiaderenta puneti 2 linguri de ulei, adaugati morcovul taiat foarte fin (feliute si bastonase) si ceapa taiata fasii subtiri. Caliti cateva minute, adaugati putina apa, mai lasati pe foc pana scade zeama si puneti-le intr-un castron. Dupa ce au fiert cartofii, scurgeti apa, curatati-i de coaja, taiati-i in jumatate si apoi in felii subtiri.Ouale fierte tari se curata de coaja si se taie in jumatate. Scoateti galbenusul si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... tigaia Delimano . Se fierb doua oua tari, se curata si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de laptuci, 4 linguri smantana, 1/2 lamiie, 2 oua, sare, piper, putin patrunjel verde ... cu masina speciala de taiat oua) si se aranjeaza in jurul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... oua, 250 g masline negre fara samburi, zeama de la o lamaie, sare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 oua, 1 ceapa, 3 linguri smantana, 2 linguri ulei, putin mustar, sare, piper, patrunjel verde taiat marunt Mod de preparare: Se amesteca smantana cu uleiul, mustarul, sarea si piperul. Se adauga apoi ceapa taiata marunt si ouale fierte tari, taiate rondele. Se amesteca usor totul si se presara cu patrunjel.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 oua, 1-2 sardele frecate cu unt, 3 lingurite mustar, 1 lingurita cas ras, sare, piper, 1/2 pahar maioneza Mod de preparare: Se fierb ouale, se curata de coaja, se taie jumatati, se scot galbenusurile, care se freaca cu pasta de sardele, casul ras, sarea si piperul. Cu aceasta umplutura se umplu ouale Deasupra se toarna maioneza.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de ulei, 3 linguri de cacao, 2 oua, un praf de copt ( sau ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gris, o lingura ulei, 2 linguri smantana, 1-2 oua, sare. Sosul alb: o lingura unt ... de codite si de seminte. Brinza de vaca maruntita bine se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
3 oua, 150 gr. orez, 100 gr. cascaval, o lingurita unt Mod de preparare: Se fierbe orezul in zeama de carne si se asaza intr-o forma unsa cu unt. Se taie oua rascoapte in doua si se asaza pe orez cu partea taiata in sus. Se sareaza, se presara cascaval, se stropeste cu unt topit si se da la cuptor citeva minute.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr. faina, 200 gr. zahar, 5 oua, 1/2 lingurita de sare, 100 gr ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... oua, 2 cepe, 100 gr. cascaval, 50 gr. unt, 1 lingura smantana, 1 ou ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... faina, 3 linguri zahar, 100 g stafide, 4 oua, coaja rasa de la o lamiie ... de vanilie Mod de preparare: Brinza de vaca, fara zer, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 oua rascoapte, 10-12 ridichi, 3 fire ceapa verde, o salata verde, o ceasca sos de mustar Mod de preparare: Pe o salatiera se asaza frunze de salata, deasupra se pun feliile de oua, ridichile taiate rondele si ceapa taiata in bucati mari. Mod de servire Se toarna sosul de mustar si se tine putin la rece inainte de a se servi
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pentru aluatul de taitei: 3 oua, 6 linguri faina, sare. Mod de preparare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
crochete de cartofi, 2 oua, 3 linguri sos alb (unt, faina, sare, lapte ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... oua, 1 ceasca faina, 1 pahar lapte, 1 ceasca smantana, 2 linguri ulei, 300 g branza ... sare Mod de preparare: Din 2 oua, faina, lapte, zahar vanilat si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... (sau branza dulce si smantana) 2 oua fierte ceapa verde piper Amestecati ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
10 oua, 200 gr. ficat, 200 gr. unt, sare, piper, nucsoara ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 oua, 2 legaturi ceapa verde, 2 fire de usturoi verde sau 2 catei usturoi uscat, 200 g piept de pasare, 3 linguri maioneza, 2 linguri smintana, sare. Mod de preparare: Se fierb ouale tare apoi se decojesc si se dau pe razatoare. Pieptul de pui se fierbe si se taie felii subtiri. Ceapa se spala bine, se scurge si se taie bucati. Usturoiul se toaca marunt. Se amesteca totul intr-un castron. Se pune sare, piper, maioneza si smantana. Se amesteca usor si se aranjeaza pe un platou.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
750 gr. branza de vaca, 3 oua, 3 linguri smantana, 3 linguri unt, sare, sare, pesmet Mod de preparare: Se trece branza prin sita si se amesteca cu ouale batute, smantana, untul si sarea. Se pune intr-o forma de budinca unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se da la cuptor sa se rumeneasca. Mod de servire Se serveste calda
Reţetă de pe www.retete-bune.com