zapicanca brinza si manca oua makaroane
Pagina 1 din 5
Încinge uleiul într-o tigaie, la foc mediu. Soteaza dovlecelul pâna când devine usor moale, aproximativ zece minute. Asezoneaza-l cu sare si piper. Bate ouale într-un bol, adauga lingurita cu apa si bate iar, pâna când amestecul este omogen. Toarna ouale peste dovlecei si lasa pe foc timp de cinci minute, amestecând cu grija, pâna ce ouale s-au coagulat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Intr-un vas se amesteca brinza de vaci ( scursa bine) ouale ... doriti, preparati alta umplutura din brinza , stafide oparite in prealabil, o lingura ... si se repartizeaza implutura de brinza . vezi foto Un secret, la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1/2 kg branza, 2 oua, 4-5 linguri smantana, 2 linguri faina, 3 linguri unt, 1/2 pahar lapte Mod de preparare: Se pune laptele impreuna cu untul pe foc sa clocoteasca, se adauga toata faina odata si se amesteca repede. Cind este aproape rece se adauga galbenusurile, branza bine sfarimata si smantana, apoi albusurile batute spuma (se pot pune si ouale intregi). Se unge o forma in care se toarna compozitia si se da la cuptor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300-350 gr. macaroane, 200 gr. branza de oi, 3 linguri unt, sare, 3 oua Mod de preparare: Macaroanele fierte in apa clocotita cu sare se strecoara si se amesteca cu branza rasa si cu ouale batute. Se asaza in tava, cu bucati de unt printre ele. Deasupra se pun citeva bucati de unt si se dau la cuptor sa se rumeneasca Se servesc fierbinti. Se pot prepara si fara oua.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. cartofi, 6 oua, 200 gr. telemea, 100 gr. unt, 200 gr ... taie rondele. Se fierb tari 4 oua, se curata si se taie ... freaca galbenusurile crude de la 2 oua, cu sare, se adauga untul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg branza, 2 oua, 4-5 linguri smantana, 2 linguri faina, 3 linguri unt, 1/2 pahar lapte Mod de preparare: Se pune laptele impreuna cu untul pe foc sa clocoteasca, se adauga toata faina odata si se amesteca repede. Cind este aproape rece se adauga galbenusurile, branza bine sfarimata si smantana, apoi albusurile batute spuma (se pot pune si ouale intregi). Se unge o forma in care se toarna compozitia si se da la cuptor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se pune laptele impreuna cu untul pe foc sa clocoteasca, se adauga toata faina odata si se amesteca repede. Cind este aproape rece se adauga galbenusurile, brinza bine sfarimata si smintina, apoi albusurile batute spuma (se pot pune si ouale intregi). Se unge o forma in care se toarna compozitia si se da la cuptor. - 1/2 kg brinza, 2 oua, 4-5 linguri smintina, 2 linguri faina, 3 linguri unt, 1/2 pahar lapte. Livrare la domiciliu! Cumpara...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... deasupra. - 2 conopide potrivite, 150 g smintina, 100 g unt, 200 g cascaval sau brinza, 2 oua, sare, 4 linguri pesmet alb. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... )cu grasime, se asaza umplutura facuta din brinza cu spanac si 3-4 oua sau in loc de spanac se fierbe ... in apa se scurge apa se adauga lapte si brinza cu oua, apoi peste aceasta compozitie ... margarina topita, 1 lingurita sare, o cana apa calduta. Pentru umplutura: brinza, spanac, oua. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... impatureste in doua si se serveste fierbinte, presarata cu putina brinza. - 8 oua, 150 g creier, o ceapa mica, 25 g unt sau o lingura de untdelemn ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... oua, 1 galbenus crud, 2 linguri unt, 2 linguri branza rasa (branza de oaie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
rosii, castraveti, ardei gras, oua fierte, branza de vaca sau de oaie, sare, piper, ulei, otet Mod de preparare: Se taie toate legumele si se amesteca impreuna cu ouale taiate rondele si branza taiata bucatele mici. Toate se sareaza si condimenteaza si apoi se adauga putin ulei si otet (de mere eventual).
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ), 2 vinete, 2 gogosari murati, 2 ardei capia, 4 oua, 2 cepe, usturoi, 250 gr. unt ... rosiile si la urma cele 4 oua fierte si taiate in jumatate ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... oua tari, 2 galbenusuri crude, 2 linguri branza rasa, 1 lingura smantana, sare, piper ... de preparare: Se fierb cele 6 oua tari, se curata si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 oua, o ceapa verde , 50 gr. sunca (sau bacon), 50 gr. cascaval sau branza framantata, ulei, sare, piper Mod de preparare: Se bat ouale cu sare si piper si se amesteca cu bucati de branza. Se taie marunt ceapa, iar sunca se taie felii sau bucati. Se prajesc in ulei. Cind sunt prajite, se toarna deasupra ouale si se amesteca in tigaie.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Toarna sosul de iaurt peste oua, apoi deasupra amestecul de unt ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cand ma stiu, mama facea mancarea asta de toamna pana primavara ... ingros sosul cu legume. Nu e o mancare complicata si o sa vedeti ca ... in suc propriu - gris (3-4 linguri) - oua - patrunjel verde - sare, piper, ulei ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... ca toata lumea a ramas cu oua in plus de la Paste ... transforma in "chilimbar" (doamne cate oua-chihlimbar am avut de-a lungul ... incercati si altele. Variante. Ingrediente: - oua fierte - ceapa verde - marar verde ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
1. Pune ouale la fiert în apa vreo zece minute. Da doua oua pe razatoare si amesteca-le cu smântâna si hreanul. Potriveste gustul de sare si lasa sosul la rece 15 minute, ca sa se întrepatrunda aromele. 2. Între timp, fierbe cartofii în coaja. Curata-i, taie-i în cubulete si repartizeaza-i în patru pahare 3. Pune deasupra cubulete de ardei gras, rondele de ridiche si castravete. Toarna sosul rece si serveste cu jumatati de ou fiert.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-o tigaie, rumeneste cârnaciorii taiati felii. Mai apoi, scoate-i din ulei si lasa-i la scurs. Într-un castron, bate ouale, adauga laptele, sarea si mustarul. Dupa ce le amesteci, adauga cuburile de pâine, brânza si cârnaciorii. Tot amestecul se toarna într-un vas, care a fost în prealabil uns cu putin unt. Acopera vasul si pune-l la frigider pe parcursul noptii. Dimineata, când te trezesti, scoate vasul din frigider si lasa-l 30 de minute la temperatura camerei, dupa care îl...
Reţetă de pe retete.eva.ro