Cauta in 20.692 retete
... mamaliga, cateva linguri de tocanita moldoveneasca, si se presara totul cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Burta prefiarta, taiata în fâsii subtiri, se pune la fiert în apa cu putina sare. Se adauga ceapa, morcovul, pastârnacul tocate marunt si se lasa la fiert pâna ce burta devine moale. Când toate ingredientele s-au fiert, se pune usturoiul pisat, se adauga sare si câteva linguri cu otet, dupa gust, apoi se opreste focul. Într-un vas mare se bat galbenusurile de ou si smântâna, adaugându-se treptat câte un polonic de ciorba fierbinte, amestecând continuu. Când amestecul de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... voi sarbatori Roamania cu o tochitura moldoveneasca! Ingrediente: 500 gr carne proaspata ... in grasimea proprie. Pentru o tochitura moldoveneasca autentica va recomand carnea de ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... de urmatoarele: - zice titlul ca o gaina dar eu va spun ca ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... preparare: Se prajesc bucatile de gaina in 2 linguri de ulei, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... o bucurie: sa va aduc o tochitura moldoveneasca , ca la mama acasa. Si ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Ingrediente: carne de porc carnati afumati 3-4 catei de usturoi branza telemea sos de rosii oua mamaliga Puneti la fiert mamaliga si va las pe voi sa o preparati asa cum stiti mai bine :) Intre timp pregatiti si carnea: - taiati carnea proaspata de porc in bucatele mici si caliti-le intr-o tigaie - langa ele adauga si carnatii si lasati-le pe amandoua sa lase grasime - pentru a evita o prajire prea intensa si nesanatoasa, adaugati putin sos de rosii indoit cu apa si lasati sa fiarba carnea si...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
300 g carne ,40 g faina ,30 -50 g unt sau untdelemn, 500-600 ml supa in care a fiert carnea cu zarzavat.100 ml smantana sau lapte,patrunjel ,"Vegeta", sare. Mod de preparare: Carnea se fierbe in circa 1 1/2 l apa clocotita ,ca sa se coaguleze repede la suprafata si sa ramina sucul in ea ,adaugindu-se imediat zarzavat de supa (morcov,telina, patrunjel,o ceapa alba) si o lingurita rasa de sare .In oala obisnuita sau in oala sub presiune ,zarzavatul fierbe impreuna cu carnea.Cind carnea este ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se prajesc bucatile de gaina in 2 linguri de ulei, se adauga ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
300-400 g carne, zarzavat, 150 g orez, 750 ml supa de carne, o lingurita ceapa rasa, untdelemn,frunze de patrunjel, telina, sare, untdelemn sau unt. Mod de preparare: Carnea se fierbe in supa de carne cu zarzavatul. Orezul curatat de impuritati, spalat in sita de sirma, bine scurs, se caleste, 2 minute, cu ceapa intr-o cratita cu 2 linguri de untdelemn sau 30 g unt, amestecand mereu ca sa nu se rumeneasca, apoi se stinge cu supa de carne cintarita si o lingurita cu varf de "vegeta" pentru ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cartofii se curata de coaja si se pun la fiert in apa cu sare, taiati in 4, ca pentru piure-ul de cartofi. Cand s-au fiert se strecoara de apa in care s-au fiert si se strivesc; se amesteca cu smantana, untul sau margarina, sare, piper (dupa gust). Intr-o tigaie sau cratita, se pun uleiul si ceapa taiata marunt, dupa care se adauga carnea tocata, boiaua dulce, sarea si piperul. Se ia de pe foc cand carnea este bine prajita. Intr-o tava dreptunghiulara, se pune un strat de cartofi piure, apoi...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Costita se taie felii si se prajeste. Se adauga carnea de porc, ficatul si carnatii taiati in bucati potrivite. Se condimenteaza cu sare, usturoi taiat feliute. La servit, se presara pe fiecare portie cas de oaie ras pe razatoare Se mananca cu mamaliguta calda si cu salate de legume sau muraturi. - 300 g carne de porc, 200 g carnati de porc afumati, 200 g ficat de porc, 100 g costita afumata, 200 g cas proaspat de oi, 15 g usturoi, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se fierbe in circa 1 1/2 l apa clocotita, ca sa se coaguleze repede la suprafata si sa ramina sucul in ea, adaugindu-se imediat zarzavat de supa (morcov, telina, patrunjel, o ceapa alba) si o lingurita rasa de sare. In oala obisnuita sau in oala sub presiune, zarzavatul fierbe impreuna cu carnea. Cind carnea este fiarta, se strecoara supa necesara. Intr-o cratita, faina se infierbinta cu untul topit sau cu untdelemnul la foc mic (nu direct pe flacara) numai un minut (fara sa se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se fierbe in supa de carne cu zarzavatul. Orezul curatat de impuritati, spalat in sita de sirma, bine scurs, se caleste, 2 minute, cu ceapa intr-o cratita cu 2 linguri de untdelemn sau 30 g unt, amestecind mereu ca sa nu se rumeneasca, apoi se stinge cu supa de carne cintarita si o lingurita cu virf de "vegeta" pentru gustul mai bun, care si sareaza si sare cit mai trebuie. Se fierbe la foc mic, acoperit circa 20 minute. Cait inca nu a scazut complet lichidul , se adauga carnea fiarta...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 ficat de curcan sau 2-3 ficati de gaina, unt, 5-6 oua, sare, 1/2 lingura faina Mod de preparare: Ficatii se rumenesc putin in unt, cat sa se patrunda si se sting cu faina. Se face apoi o omleta obisnuita, se pune sare, iar cind este gata se toarna deasupra mincarea de ficati, se impatura omleta in trei, dupa care se serveste Mod de servire Se poate servi aceeasi omleta si cu mincare de rinichi
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi mici, se adauga pestele taiat cuburi, ceapa taiata rondele subtiri, maioneza, condimentele si se amesteca. Se decoreaza cu felii de oua fierte, lamiie si frunze de salata verde. - 1 kg cartofi fierti in coaja, 250 g hering marinat, 2 cepe, 200 g maioneza, 10 oua de prepelita sau 4 oua de gaina fierte tari, 1 lamiie taiata felii subtiri, sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata gaina, se goleste de intestine, se pirleste pe foc ... mujdei de usturoi. - 300 g malai, o gaina mare si grasa, sare, mujdei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... oua, 2 buc. ficat de gaina, o ceapa, o lingurita cu varf de unt ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se taie in felii un ficat de curcan sau 2-3 ficatei de gaina, se prajesc in unt, se pune sare si un praf de faina. Se face o omleta obisnuita, cand e gata se toarna deasupra mancarica de ficati, se impatureste in trei si se serveste. - 2-3 ficatei de gaina sau 1 ficat de curcan, oua, unt, sare, faina. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... kg. carne de gaina, 1 buc. ceapa, 1 buc. morcov, 1/2 buc. pastirnac, patrunjel ... preparare: Pentru supa se alege o gaina grasa si nu prea tinara ... se toarna 3-4 l apa, dupa marimea gainii, piperul si sarea. Se pune ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com