Cauta in 21.872 retete
Se lasa cartofii taiati bucatele în apa clocotita 5-10 minute. În acest timp, pregatesti vasul pe care îl vei pune la cuptor, mai precis, îl ungi cu unt. Sunca si ciupercile le vei praji cu o lingurita de uleitimp de 3 minute. Mai apoi sparge ouale într-un castron si adauga smântâna peste ele si brânza rasa sau sfarâmata. Toarna o treime din continut în vasul pentru cuptor si adauga cartofii semi fierti. Peste ei pune ciupercile si sunca. În castron pune peste continutul ramas...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-un lighean se cerne faina,se adauga,1lingurita.de sare,un ou si laptele batut (pe care l-am dezmortit putin pe foc, am diluat drojdia in el si l-am lasat la crescut 5min).Toate acestea se framanta bine,daca e prea tare mai adaugam apa dezmortita(nu fierbinte ca distruge drojdia),daca e prea moale punem faina ,sa iasa un aluat ca o plastelina,elastic si care sa nu se lipeasca de mana(pe planseta de framantat sa avem tot timpul faina sa nu se lipeasca de ea) Acest aluat il lasam in...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ; 1/2 kg cartofi, 200 g telemea de oaie sau cascaval. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
3 oua, 150 gr. telemea de oaie, 4 linguri malai, o legatura marar (optional), o lingura unt, sare, piper Mod de preparare: Se bat ouale, se adauga 1-2 linguri de apa (pentru a deveni mai pufoasa omleta), se pun 50 gr. branza rasa, mararul si condimentele. Intr-o tigaie se topeste untul, se pune restul de branza rasa si se lasa sa se rumeneasca putin. Se adauga ouale. Se rumeneste frumos la foc iute. Mod de servire Se poate servi cu salate reci, sosuri albe sau rosii
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 4 lingurite maioneza, 100 g telemea de oaie. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de vita, 1/4 kg. carne de oaie sau ceafa de porc afumata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... rosii. - 3 oua, 150 g telemea de oaie, 4 linguri malai, o legatura marar (optional ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... mare, 100 gr. telemea de oaie dulce, 100 gr. castraveti verzi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 fire praz, 200 gr. branza de oaie, 3 oua, 200 gr. unt, 3-4 linguri pesmet, sos de smantana cu lamiie Mod de preparare: Prazul se curata, se spala si se taie rotocoale foarte subtiri. Se prajesc in unt pana se rumenesc. Se lasa sa se racoreasca putin, apoi se amesteca cu ouale batute si amestecate cu branza rasa si pesmet. Se aseaza compozitia intr-o forma de budinca presarata cu pesmet si se da la cuptor 20-25 minute. Mod de servire Se serveste imediat cu sos de smantana,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 300 g telemea de vaca sau oaie dupa gust, 3 linguri pasta tomate ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 60- 70 grame branza de oaie sau cascaval, 2-3 catei de usturoi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... smintina, 80 g brinza pecorino (de oaie ), ulei de masline, sare, piper ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fierte, 200 gr. telemea de oaie, 250 gr. smantana, putin unt ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... carne de berbec sau de oaie fara grasime, morcov, patrunjel, o ceapa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... usturoi, 100 g brinza telemea de oaie, 6 linguri pesmet, 4 linguri cascaval ras ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 1/2 pahar smantana, 2 linguri branza de oaie, 1 pahar lapte, marar tocat, sare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gust, 50 g de cascaval de oaie. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Frunzele de vita se oparesc. Ceapa se razuieste, se caleste putin, se adauga orezul spalat, patrunjelul verde si mararul taiat marunt. în alt vas se prajeste usturoiul zdrobit si carnea, în putin ulei. Se amesteca ingredientele, la care se adauga condimente dupa gust. Frunzele de vita de vie se umplu cu aceasta compozitie si se formeaza sarmalute, ca din varza. Se aseaza sarmalutele într-o cratita, se adauga apa cât sa le acopere, se fierb la foc potrivit aproximativ 30 de minute. La...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-o tava unsa cu unt se aseaza tortilla si se unge cu suc de rosii. Apoi, se aseaza celelalte ingrediente si se condimenteaza cu piper si sare daca credeti ca mai este nevoie. Cantitatiile de la ingrediente depind de preferintele fiecaruia. Bineinteles, puteti adauga alte legume precum rosii, ardei, ciuperci, porumb, etc. Se introduce 10 minute in cuptorul incins.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se dizolva drojdia in putin lapte caldut si 2 linguri de faina ,amestecam si apoi se lasa la caldura ca sa creasca,Galbenisurile se freaca cu zaharul si sarea pana se fac spuma si se adauga apoi faina si drojdia,Se framanta un aluat cam 20 min si apoi se adauga untul si se amersteca pana la incorporarea acestui.Se lasa cam o ora aluatul la crescut intr-un loc caldut dupa care se intind doua foi .Branza se amesteca cu smantana,zaharul vanilat ,stafidele -care in prealabil au fost tinute in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro