Cauta in 21.292 retete
Vinetele si gogosarii se coc pe o plita incinsa, se curata de coaja, se spala si se toaca marunt. Ceapa se curata de coaja , se spala se toaca marunt si se caleste in ulei. Rosiile chery se spala se toaca si se adauga peste ceapa calita. Adaugam gogosarii, la urma vinetele,se calesc impreuna inca 10 minute, punem praful de piper si saram dupa gust. Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se taie vinetele felii de grosime medie si se prajesc în ulei ... minute, pâna se rumenesc usor. Vinetele trebuie coapte în mai multe transe ... putin ulei la fiecare tura. Vinetele fripte se pun într-un ... din patrunjelul tocat. Asezati apoi vinetele într-o cratita, presarati sare peste ... cu o lingura si turnati-l peste vinete. Se lasa la fiert la ... , ca sa nu se rupa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... vinete mijlocii, 750 gr. carne macra, 3 cepe mari, 3-4 linguri untura, 3-4 rosii ... Mod de preparare: Se taie vinetele de grosimea unui deget, se ... , pentru ca zeama neagra din vinete sa se scurga. In acest ... taiate felii subtiri, peste rosii un rind de vinete, apoi un rind de carne. Se procedeaza astfel pana cind se asaza toate vinetele si toata carnea. Ultimul...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. vinete, 6 buc. ardei grasi, 500 gr. rosii, o ceapa, o lingurita de ... Mod de preparare: Se coc vinetele ca pentru salata, se curata ... vas termorezistent, se pune un rind de felii de rosii, verdeturi tocate, apoi un rind de vinete si unul de ardei. Se repeta dispunerea acestor ingrediente ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Vinetele se coc , se curata bine de coaja si cu un instrument nemetalic se toaca marunt. Se pun intr-un castron, se adauga ulei turnand in fir subtire in timp ce se freaca bine cu o lingura de lemn, invartind intr-un singur sens. Vinetele au capacitatea de a absorbi o cantitate mare de grasime, asa incat vor deveni cremoase. Dupa incorporarea uleiului se adauga ceapa tocata foarte fin, sare, piper si zeama de lamaie dupa gust.Merge de minune cu feliute de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Alegem vinete lungi si nu foarte groase. Le taiem felii subtiri. Incingem grill-ul apoi punem feliile de vinete pe el. Le coacem pe ambele parti . Punem intr-un vas un strat de vinete, apoi presaram sare si piper, adaugam usturoi pisat si patrunjel tocat marunt.Repetam operatiunea pana terminam vinetele . Turnam deasupra uleiul de masline astfel incat sa le acopere in totalitate. Dam la rece cateva ore ca sa se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... prima portie. Vineri s-a terminat ultimul borcan, asa ca am inceput planurile ... primavara 2011. Ingrediente: - 10 kg vinete - 7 kg gogosari - 7 kg ardei kapia ... si mai intai, am copt vinetele, ardeii si gogosarii pe gratar. Daca le coaceti acasa, vinetele e coaceti pe plita, pe aragaz, iar ... se desprinde cel mai usor. Vinetele se decojesc ca si pentru salata de vinete, iar in...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Rondelele de vinete se coc pe gratar. Se asambleaza sandvisul punând o felie de vânata, brânza de capra, frunze proaspete de busuioc si o felie de rosie, continuând în felul aceste în functie de câte straturi doresti sa aiba sandvisul. La final presara peste sandvis putin ulei de masline.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se coc vinetele pe foc iute si se curata si se spala la fel de repede pentru a evita inegrirea vinetelor.Se toaca marunt si se face maioneza dintr-un galbenus fiert si un glabenus crud si o lingura de mustar si ulei.Se amesteca maioneza cu vinetele maruntite ,cu ceapa tocata marunt si sare dupa gust.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg. vinete, 1/2 kg. ceapa, 1 kg. ardei grasi, 1 1/2 kg. gogosari, 700 ml ... Mod de preparare: Se coc vinetele, se curata si se lasa ... usturoiul tocat, ardeii, gogosarii si vinetele. Se omogenizeaza si se da ... . Se pune preparatul fierbinte in borcane mici, se leaga cu celofan ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Mod de preparare: Se coc vinetele la foc viu, pe jaratec ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Vinetele si gogosarii se coc pe o plita incinsa, se curata de coaja, se spala si se toaca marunt. Ceapa se curata de coaja , se spala se toaca marunt si se caleste in ulei. Rosiile chery se spala se toaca si se adauga peste ceapa calita. Adaugam gogosarii, la urma vinetele,se calesc impreuna inca 10 minute, punem praful de piper si saram dupa gust. Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 1 kg cartofi Mod de preparare: Vinetele se spala, se taie asa ... , se adauga usturoiul pisat si vinetele scurse de ulei. Se coace ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. vinete, 2 kg. gogosari, 1/2 -1 kg. ceapa, 3 kg. rosii, citeva foi de ... Mod de preparare: Se coc vinetele, se lasa sa se scurga ... , se pune pireul de rosii, vinetele, gogosarii, amestecand usor ca zacusca ... sare, se pune preparatul in borcane si se tine in cuptorul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
3 vinete mari, 2 rosii, 1/2 pahar maioneza, 100 gr. masline, sare, piper, 1 ceapa mica Mod de preparare: Se coc vinetele, se curata, se lasa sa se scurga, se toaca bine. Se face o maioneza dintr-un galbenus, se acreste cu otet si se amesteca cu vinetele si ceapa tocata. Se sareaza si se pipereaza dupa gust Se orneaza cu felii de rosii si masline.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 grame rosii, 2 vinete mijlocii, 4 gogosari , 1 ceapa, 50 grame ulei, 1 lingura ... Mod de preparare: Se coc vinetele si gogosarii. Se curata si ... taie in sferturi. Se pun vinetele, gogosarii si rosiile intr-o cratita ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Mod de preparare: Se oparesc vinetele, se taie felii mai groase ... sau in tava peste un rind de rosii curatate de pielita ... . La urma se asaza alt rind de rosii si zeama lor ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Mod de preparare: Taiem vinetele pe jumatate in lungime.Scoatem mijlocul ... sa se inmoaie legumele,adaugam vinetele,sare si piper,cai lasam ... tocat.Cu aceasta compozitie umplem vinetele,pe care le punem intr ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . ceapa, 3-4 buc.rosii, 3 buc. patlagele vinete potrivite, o legatura patrunjel Mod de ... la foc mic 1-1 1/2 ore. Patlagelele vinete se curata, se taie bucati ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
600 gr. carne, 4 vinete mari, 6-7 rosii, 2 linguri grasime, 1 lingura faina, 3-4 cepe ... aceeasi cratita un rind de rosii curatate, verdeata, vinetele oparite separat(pentru a le scoate gustul ... taiate bucati in lungime, un rind de carne, toate presarate cu ... si se alterneaza carnea si vinetele pana ce se umple cratita. Se termina cu un rind de rosii. Deasupra se pune ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com