Cauta in 21.294 retete
1/2 kg carne grasa de vaca, zarzavat de supa, 1 sfecla rosie, 1/2 l bors, 2 linguri smantana, sare, piper Mod de preparare: Se taie carnea bucati si se pune la fiert in 2 litri apa rece cu sare. Dupa ce s-a luat spuma, se adauga zarzavatul taiat marunt ca fideluta, sfecla rosie rasa pe o razatoare mare si putin piper. Cind este fiarta, se pune borsul clocotit si se lasa sa mai dea citeva clocote. Mod de servire Se serveste la masa dres cu smantana.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , radacina patrunjel, 2 cepe, sare, 2-3 cesti bors, 4-5 rosii sau 200 ml bulion ... apa cu sare. Se adauga borsul, dupa ce zarzavatul este bine ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , enibahar, piper, foi de dafin, 1/2 l bors Mod de preparare: Se prepara ... adauga grasime, bulion de rosii, bors si supa de carne. Zarzavatul ... supa de carne preparata pentru bors se pun cartofi taiati in ... si varza sunt gata. Cind borsul este gata, se pune slanina ... 15-20 minute. Se adauga borsul, se drege cu smantana si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... verde, 3 litri apa, 1 litru de bors proaspat Mod de preparare: Se ... , se adauga verdeata tocata, apoi borsul fiert separat si se acopere ... potriveste de sare si cind borsul s-a racorit, se drege cu ou ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1-2 ardei grasi uscati, 100g smantana, 1/2 l bors, sare Mod de preparare: Se ... , se adauga varza taiata marunt, borsul clocotit si pasta de rosii ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
750 gr carne, 1 litru apa, 1/2 l bors, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ardei gras ... si taiate bucatele, orezul si borsul fiert. Cind orezul este fiert ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si patrunjel tocat, sare, piper, bors (1/2 -3/4 l dupa gust), 1/2 pahar smantana Mod ... cu dovleceii umpluti si cu borsul fiert si strecurat. Se adauga ... Mod de servire Se serveste borsul cu verdeata tocata si dres ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Cind s-au fiert se adauga borsul de preferinta fiert separat, puiul ... drege. - 1 kg carne de pui, 1 l bors, 200 g taitei, 3 legaturi: marar, patrunjel ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
pulpe de pui 4 -6 buc., bere 300 ml Mod de preparare: Se spala bine pulpele, se pun intr-un vas termorezistent. Se toarna continutul unei cutii de bere sau echivalentul ditr-o sticla de bere peste pulpe. Se introduce vasul in cuptor la foc potivit (mediu). Se verifica din cind in cind sa nu scada continutul si se stropesc pulpele cu sosul format. Mod de servire Se servesc cu piure de cartof sau sote de legume
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg urzici, 1/2 kg hamei, 4 cepe, 1 lingura orez, sare, 1 litru bors Mod de preparare: Urzicile alese si bine spalate se pun la fiert in apa clocotita cu sare si ceapa taiata marunt. Orezul si varfurile de hamei se adauga in momentul cind urzicile sunt fierte numai pe jumatate. Borsul se adauga la urma, dupa ce au fiert toate zarzavaturile si se potriveste de acru dupa gust. Mod de servire Se serveste fie simplu, fie dres cu galbenus de ou si smantana
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 telina mica, 2-3 linguri de orez, 1 l bors, smantana pentru dres ciorba, 1-2 galbenusuri ... -15 minute. 7. Separat se pune borsul la fiert. 8. Se adauga in oala borsul fiert, leusteanul tocat marunt, sare dupa gust si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... - leustean de preferinta, sare si bors la plicule knor, smantana si ... se adauga sarea si apoi borsul - cam o lingurita de concentrat la ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , leustean Mod de preparare: In bors se pune ceapa, patrunjelul si ... se pune la fiert in borsul fierbinte unde se lasa numai ... apa; cind e patruns, se toarna borsul care a fiert separat cu o ceapa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2 linguri bulion, 2 linguri ulei, 1 litru bors Mod de preparare: Se curata ... s-au muiat cartofii se adauga borsul clocotit, apoi bulionul Mod de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... apa, 1 l bors, 1 gaina mijlocie, 1 buc. ceapa mica, o legatura loboda, marar, patrunjel ... citeva minute. Separat se fierbe borsul, se adauga peste taiteii fierti ... taiata marunt. Se mai da un clocot si borsul este gata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 morcov, 1 patrunjel, 1 pastirnac, sare, 1 litru bors Mod de preparare: Minatarcile sau ... in acelasi vas, se adauga borsul potrivindu-se de acru, si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... aproape fiert, se pun sarea, borsul fiert separat si strecurat, bulionul ... boabe, 1 morcov, 1 radacina patrunjel, 1 ceapa, 1 l bors, o cana bulion, marar, patrunjel verde ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala pulpele, se condimenteaza si se aseaza in tava sau yena, se presara stafidele, se toarna berea si se dau la cuptor la foc potrivit 20-30 minute. Nu se adauga ulei sau apa. Din cand in cand se mai intorc de pe o parte pe alta. Se servesc fie simple, fie cu o garnitura la alegere. - 4 pulpe de pui potrivite, condimente carne pui, 100 g stafide, 1 sticla bere neagra. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , toate taiate marunt. Se adauga borsul fiert separat. Se potriveste de ... , patrunjel verde, leustean, 1 litru de bors, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 kg carne de iepure, 1 litru apa, 1/2 l bors, o ceasca smantana, zarzavat de supa, o ceapa, sare, o lingurita de faina, o legatura leustean Mod de preparare: Se spala carnea, se taie bucati si se pune la fiert. Dupa ce s-a luat spuma, se adauga ceapa tocata si zarzavatul dat prin razatoare. Cind sunt fierte, se adauga borsul. Inainte de a se servi se pune leusteanul si se drege cu smantana amestecata cu faina.
Reţetă de pe www.retete-bune.com