Cauta in 21.294 retete
În prima faza se pregateste un amestec de faina, bere, 2 linguri de ulei, sare, piper care se lasa la rece circa 30 de minute. În paralel, ciupercile se sterg bine si li se scot coditele, iar spanacul se taie marunt si se caleste în putin ulei, cu sare, piper si patrunjel verde. Cu acest amestec se umplu ciupercile, care mai apoi se dau prin aluatul cu bere si se prajesc într-o baie de ulei.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de zece minute. Se pun apoi fasolea, piperul si pastrama de oaie taiata in felii. Se lasa sa fiarba pana cand ... . Se poate adauga si un ardei iute tocat. - 800 g pastrama de oaie, 700 g fasole alba, 4 rosii, 3 ardei grasi, doua cepe, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... deoparte. Intr-un vas, puneti berea, faina si amidonul, apoi amestecati ... pana nu mai sunt cocoloase. Berea ajuta sa se umfle frumos ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mirodenii si legume, adaugam în tava berea si lasam peste noapte la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Zaharul, uleiul si berea se amesteca cu ajutorul unui tel. Apoi ... pentru ca spuma de la bere sa se aseze. Masura cea ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sau daca aveti carnaciori de bere ii puneti intregi. Amestecati smantana ... putin ulei sau carnaciorii de bere prajiti putin si mai dati ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-un vas unde am pus 1 kg faina, amestecam drojdia inmuiata in lapte si putin zahar.Punem 2 oua, putina sare si lapte sau apa daca mai e nevoie sa iasa un aluat potrivit de intins.Lasam la dospit o ora la loc caldut.Dupa o ora intindem aluatul cu facaletul pe un lopitau, dam forma unei placinte si il umplem cu branza de oaie.Le prajim in ulei fierbinte.Pofta buna!!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se fragezeste) - bicarbonat de sodiu - bere - oua - faina alba - cascaval ras ... , e sa bagati carnea direct in bere si s-o lasati acolo pana la ... . Si oricum, un pahar de bere si pentru bucatar nu strica ... sa nu ramana cocoloase. Adaugam berea, cat sa se faca un ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... ingredientele din castron Se adauga berea cate putin, framantand rapid. Aluatul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... carne de oaie nu prea grasa, 200 g ceapa, 3 ardei grasi (300 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , piper, 150 g faina, 60 ml bere blonda, 2 oua, zahar, 4 pulpe de ... . Se amesteca cu maioneza. Din bere si faina se face un ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Separat, bati ouale impreuna cu berea. Foile de placinta le imparti ... torni amestecul de oua si bere si lasi sa se absoarba ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
5 litri apa, 4 sticle bere blonda, 1 sticla bere neagra, 350 gr.zahar, 100 gr.alcool Mod de preparare: Toate elementele se amesteca bine si se pun in sticle groase. Se astupa cu dopuri si se leaga cu sfoara. Dupa 2-3 zile, se poate bea, tinut in prealabil 2-3 ore la rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2 linguri branza rasa (branza de oaie), 1 lingurita marar tocat, sare, crengute ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 g branza de oaie, 300 g cirnati afumati, 6 oua, 50 g ulei, 3 cepe potrivite, sare, piper. Mod de preparare: Ceapa se taie marunt si se prajeste usor in uleiul incins. Se adauga cirnatii taiati felii subtiri si se prajesc in continuare cu ceapa. Dupa 4-5 minute se adauga branza si ouale, care au fost batute ca pentru omleta. Mod de servire Se serveste cu mamaliguta calda.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de foetaj, 250 g branza de oaie (telemea sfarimata), 3 dovlecei, 5 linguri ulei ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr paste spirale, 4 copane pui, 1/2 l bere, 5-6 catei usturoi, 2 bete scortisoara, sare ... -o tigaie. Dupa 5 minute se toarna berea, se pun betele de scortisoara ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de foetaj, 250 g branza de oaie (telemea sfarimata), 3 dovlecei, 5 linguri ulei ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com