Cauta in 19.009 retete
Pandispanul se taie in forma de inimioara si se insiropeaza cu compot de caise. Margarina moale se mixeaza cu zaharul pudra, laptele si zaharul vanilat pana devine pufoasa. Cu aceasta crema se umple pandispanul si se imbraca. Gelatina se prepara dupa instructiunile de pe plic si se toarna peste inimioarele rezultate. Inimioarele se tin la rece o ora, apoi se orneaza cu frisca dupa preferinte.
Reţetă de pe retete.eva.ro
: Se face un aluat astfel incat sa se poata turna intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina..Dupa coacere se taie blatul cu forma de inimioara, se glazureaza cu cele 2 albusuri batute bine +200 g. zahar tos + 1 lingurita otet sau lamaie, iar pe margine se topeste ciocolata si se fac diferite desene.(o inimioara mai mica sau sageata lui cupidon sau floricele) . Este minunata, incercati-o!!!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , de aceste gingase bucatele de turta dulce, pe care vi le ... nou tehnica invaluirii :P, ca la turta dulce cu martipan ) Se decupeaza ... usor in doua: Se orneaza turta dulce si cu jumatati de ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Crema mascarpone cu visine si crema ciocolata cu visine-4,5 kg fiecare tort.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
A trecut ceva timp de cand nu am mai facut un tort de genul acesta,chiar imi era dor:))A avut crema de iaurt cu ananas si crema ciocolata cu visine-5,3 kg.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
Un tortulet vesel pentru Yarina,cu un personaj la fel de vesel.A avut crema de iaurt cu fructe de padure si crema de ciocolata cu fructe de padure-2,4 kg.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
Intr-un bol amestecam faina, sarea si praful de copt cu telul, pentru a distribui uniform praful de copt si sarea. Punem untul intr-un vas separat si incepem sa-l mixam cu mixerul la viteza medie aproximativ 1 minut pana devine cremos, adaugam zaharul si zaharul vanilat si mai mixam 1 minut, dupa care incorporam cu grija amestecul de faina, adica miscoram viteza la mixer pana la treapta cea mai mica, asta daca nu vreti sa imprastiati faina in toata casa . Mixam bine, pana compozitia devine...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Prajitura cu ciocolata:chec pufos cu inima de ciocolata Se amesteca ingredientele uscate: faina, cacao, sare, praf de copt. Ciocolata si untul se pun intr-un bol si se topesc la microunde sau la bain marie. Se amesteca bine sa se combine si se lasa sa se raceasca. Ouale se mixeaza cu zaharul si esenta de vanilie, timp de doua minute. Peste oua se adauga sosul de ciocolata si se mixeaza bine, pana se combina. La final, se incorporeaza ingredientele uscate, folosind o spatula si amestecand...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... obla si sa va iasa turtele cum trebuie, sa va zic ... omogena, numa buna de facut turte nici moi da nici tapene ... lingura (cam o lingura plina pentru o turta) si punem in tepse (hai ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Imaginile sunt link-uri spre retete. Aperitive ; ; ; ; Fripturi ; ; Aluaturi dospite ; Dulciuri ; ; ; Torturi ; ;
Reţetă de pe anditudor.blogspot.com
Ingrediente si cantitati : 500 g. faina 200 g. zahar 2 oua intregi + 2 galbenusuri 2 lingurite bicarbonat stins 9 linguri miere 1 lingurita scortisoara pisata. Mod de preparare: Se face un aluat astfel incat sa se poata face bilute de marimea unei masline. Se pun in tava unsa si tapetata. Cand sunt gata se rastoarna intr-un lighean care va fi acoperit. Separat se bat cele 2 albusuri cu 200 g. zahar tos + 1 lingurita otet sau lamaie. Se amesteca bilutele (copate) cu albusurile batute. Se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Un tort pentru Aime , la aniversarea unui anisor , cu animalute simpatice si vesele plus cateva obiecte (nelipsite in ultima vreme).Tortul a avut blat de cacao , sirop cu rom si crema de ciocolata cu nuci prajite ; mamicii i-a placut foarte mult cum arata ,sper ca si gustul la fel ii va placea. La multi ani , Aime!
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
Crema de iaurt cu piersici si crema ciocolata cu visine-3,8 kg.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
Crema de iaurt cu piersici si mousse de ciocolata alba cu zmeura-2,3 kg.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
Punem apa la incalzit un pic sa fie asa ca apa de vara ,intr-un vas punem cubul de drojdie si un pic de sare ,peste drojdie adaugam apa sa inmuiem drojdia si apoi vom framanta un aluat potrivit de tare ,dupa care il lasam la crescut cam o ora.Punem ulei in tigaie si lasam sa se infierbante bine apoi punem o turta la prajit pe o parte si pe alta.Dintr-un kg.de faina ne iese cam 10 turte prajite!
Reţetă de pe retete.eva.ro